- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi musnutarayfa
-
Valla bize geldi ablamin kv si tarafindan. Gecelik tarzi sort askili takim saten dantelli. Bizde bohcaya erkek gelmez zaten. Hic bu gelir mi diye bile dusunmedik. Cok da makbule gecti bende evlenecektim:) yaninda birseyler daha vardi bize hazirladigi bohcalar ayri ayriydi ama. Herkesin adeti gordugu alisik oldugu yasam bicimi farkli. Onlara gore normal demek ki. Benim kv sadece bana getirdi mesala. Onda da ailem de bende hic sorun gormedik. Eger evleniyosak,klasik laf ele karisiyosak bence bizde boyle, bana gore yanlis diye mevzuu etmemek lazim boyle ufak tefek seyleri. Hadi begenmezsin ama artniyet aramak saklamak falan cok sacma olmus.Olmaz , nişan bohcasina , bir başka bireye iç çamaşırı alınmaz.
Bana alınsa , ne münasebet bana neden çamaşır alıyorsunuz derim.
........
Dusuncesizlik etmişler. Kv.bize sorabilirsiniz.
Sana ne almislar baska?Canım bize ayrı ayrı gelmedi işte sadece bana getirmişler o da tek bi bohca
Valla bize geldi ablamin kv si tarafindan. Gecelik tarzi sort askili takim saten dantelli. Bizde bohcaya erkek gelmez zaten. Hic bu gelir mi diye bile dusunmedik. Cok da makbule gecti bende evlenecektim:) yaninda birseyler daha vardi bize hazirladigi bohcalar ayri ayriydi ama. Herkesin adeti gordugu alisik oldugu yasam bicimi farkli. Onlara gore normal demek ki. Benim kv sadece bana getirdi mesala. Onda da ailem de bende hic sorun gormedik. Eger evleniyosak,klasik laf ele karisiyosak bence bizde boyle, bana gore yanlis diye mevzuu etmemek lazim boyle ufak tefek seyleri. Hadi begenmezsin ama artniyet aramak saklamak falan cok sacma olmus.
Sakladım sok oldum nisan bozulur diye ama bu terbiyesizliği hala unutamiyorum
Eger sana koymayip sadece kardesinize koymuslar ise ic camasir hediyesini ayip etmisler...Hmm o zaman size gelen bohcanin içindeki iç çamaşırına kız kardeşinizin ismi yazilmis olsa ay ne güzel benden çok kardeşimi dusunuyorlar diyeceksiniz tamam ya ben abartmisim
kardesıne hediye getirmisler sen ne sandın kı onumu istemeye geldıler falan :)Kızlar eşimle birbirimizi sevdigimiz icin isteme kararı alındı.esimin ailesi nisanda bana bohça getirdiler.icindeki hediyenin birinin üzerinde kız kardeşimin ismi yazıyordu.bunu sadece ben gordum ve hemen sakladım ama hala dusunuyorum .amaç ne olabilirdi olsanız ne yapardınız yardimmm
Evet bi tane gecelik ve bir tane sutyen takımına etiket yapıştırılıp tukenmezle yazılmış fesat kim
Hmm o zaman size gelen bohcanin içindeki iç çamaşırına kız kardeşinizin ismi yazilmis olsa ay ne güzel benden çok kardeşimi dusunuyorlar diyeceksiniz tamam ya ben abartmisim
Bana gelen gecelik ve iç camasirinin uzerindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?