- Konu Sahibi musnutarayfa
-
unutkanlık kasıt aramayınKızlar eşimle birbirimizi sevdigimiz icin isteme kararı alındı.esimin ailesi nisanda bana bohça getirdiler.icindeki hediyenin birinin üzerinde kız kardeşimin ismi yazıyordu.bunu sadece ben gordum ve hemen sakladım ama hala dusunuyorum .amaç ne olabilirdi olsanız ne yapardınız yardimmm
Evet bi tane gecelik ve bir tane sutyen takımına etiket yapıştırılıp tukenmezle yazılmış fesat kim
Kız kardeşinize ayrı bohça yapmak istememişlerse onun hediyesini de senin bohçana isim etiketiyle koymuş olabilirler. Bizde kız kardeşe iç çamaşırı takımı falan alınır çünkü. Eğer hiç olmayacak bir takımın üzerindeyse ne bileyim şöyle seksi bir geceliğin falan belki de araya karışmıştır diye düşünürdüm ben. Ayrıca eşim dediğine göre evlenmişsiniz yani bu fasıllar biteli çok olmuş. Hadi o gün bir çocukluk ettin, sakladın ki direk orada sorabilirdin bunu kayınvalideni falan bir kenara çekip. Daha sonra da sormadın diyelim. Şimdi neden aklına geldi. Yani şu andan itibaren yapacak bir şeyin de yok.Kızlar eşimle birbirimizi sevdigimiz icin isteme kararı alındı.esimin ailesi nisanda bana bohça getirdiler.icindeki hediyenin birinin üzerinde kız kardeşimin ismi yazıyordu.bunu sadece ben gordum ve hemen sakladım ama hala dusunuyorum .amaç ne olabilirdi olsanız ne yapardınız yardimmm
Arayin arayin bulursunuz elbet artniyet :) kaynana yapti sonucta :) yahu ne olacak gecelik almistir hazir sana alirken ayri bi hediyeyle ugrasmamistir. Ablamin kv si de hem bna hem diger ablama hem anneme dantelli saten gecelikler getirmisti. Herseyi takiyonuz kafaya ya.
Kız kardeşinize ayrı bohça yapmak istememişlerse onun hediyesini de senin bohçana isim etiketiyle koymuş olabilirler. Bizde kız kardeşe iç çamaşırı takımı falan alınır çünkü. Eğer hiç olmayacak bir takımın üzerindeyse ne bileyim şöyle seksi bir geceliğin falan belki de araya karışmıştır diye düşünürdüm ben. Ayrıca eşim dediğine göre evlenmişsiniz yani bu fasıllar biteli çok olmuş. Hadi o gün bir çocukluk ettin, sakladın ki direk orada sorabilirdin bunu kayınvalideni falan bir kenara çekip. Daha sonra da sormadın diyelim. Şimdi neden aklına geldi. Yani şu andan itibaren yapacak bir şeyin de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?