merhaba kızlarr benm herşey bittiiii :'(((
olmadıı takı yüzünden aileler tarştıı benm istediğim herşeye olmsz davrandılar annem ve ablası tartştı bizde kavga ettikk bitti daha sonra tekrar görüştkk biz ama aileler artk oolamz dedi o bana gel dedi evimiz eşyaalrmz var kmseyi dinlemeyelm dedi yapamadmm korktmm istanbuldaydm ben şimdi edirneye taşndmm ablamn yanndaymm ondan uzak olmak içinn onuda üzmak istemiorm kendimde yoruldm artykk anlııcağnz bittii herşeyy olan bana olduu herkes keyfinde artkk :'((bir aydr görüşmüorzz çok özlüormm ama elmden gelen bişi yokk bian önce atlatmak istiormm bu olanlar unutlsn istiormmm...
bizde düşünmemeliydk ayrılmayı ama o düşündü oan kavgalardan sonra artk olmaz dedi bana sen gelsende benm ailem istemio dedii bende bitti ozmn dedimm 2hafta sonra aradıyalvardı yakardıaffettm ama benm ailem istemiodu artkk o kabul ettrdi ben ettiremedm çok git dediler kovdular resmenn hep düşündümm ama yapamdm onları bidaha hiç görmemkten korktm 1aydr görmüorm geçnde aradıı ben bekliorm seni gel dedi ona telde bişi diemedm ağlamaktan buraya gelince mesaj yazdım gelemiorm die
bidahada aramadı şimdi unuttum çok mutluum sanıolar ama unumadm aslada unutmııcamm:'((((
uff ya bende tatlı bi telaş içindeyim ama askere gitmedi daha sevgilim ailemle tanıştırma konusunda tereddütlüyüm ama gizlide bişey yapmak istemiyorum ne yapıcammafoldumben
uff ya bende tatlı bi telaş içindeyim ama askere gitmedi daha sevgilim ailemle tanıştırma konusunda tereddütlüyüm ama gizlide bişey yapmak istemiyorum ne yapıcammafoldumben
hayırlısı olsun sizin için üzüldüm ama bşi merak ettim izninizle
olmadıı takı yüzünden aileler tarştıı benm istediğim herşeye olmsz davrandılar
demişsiniz ya nasıl yani siz ne istediniz da onlar istemedi olumsuz davrandı..
böyle durumlarda nasıl davranalıcagı konusunda bilgi almak için sordum ki aynısını bizde yaşamayalım..
Allah yardımcınız olsun..
esincim ya okuyunca çok üzüldüm ki sen bu başlığı açan kişisin ne kadar çok heyacanlandığını ne kadar çok söz gününü beklediğini biliyorum senin için zor olsa gerek anlıyorum seni. takı yüzünden olması ne saçma ya keşke aileler böyle şeyleri önemsemese yani iki insanı ayıracak kadar önemli bişeymi allahaşkına..
umarım güçlü olabilirsin allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı buymuş umarım daha iyi sana layık bi insan ve ailesiyle karşılaşırsın öpüyorum canım
canım çok üüzldeüm senin adına ama anlattıklarına okuyunca dedğin gibi olmaması daha hayrlıymş belki de senin için..
şu ev olayında çok haklısın..benimkler de ev hazırlamışlar, amcaoğulları şunlar bunlar hanedan hayatı gibi, kız alan o apartmana yerlşiyomş..tüm bina bunlarınmş yaptrmşlar beraber..
ben buna kesinlkle karşıyım henüz konşulmadı düğüne çok var ama çok saçma deil mi yaa..ben kendi evimi ve eşyamı kendm secmek isterim ayrıca öle altlı üstlü bi sürü akrabaylaaa uffffff
sanki dışardan misafir geliyo.üzülüyom böle şeylere aynı çatı altına girecekseniz seninde fikirlerin önemli okadar da değil yane
aman bende sinir oluyorum görücü usulüyse olur şimdi herkes anlaşarak ailelerini gönderiyor. benim eşimin aileside gelmişti bende salak gibi iyi ağırlayım diye uğraştım görümcemin laf sokmasına bişey diyemedim. ama bizi 3,5 sene ayırdılar helal olsun bir kahvenin hatırı vardır dimi ama yokmuş meğer. neler yapmadılar ki. bizim 3 katlı evimiz var diye demediklerini bırakmadılar kıskanmışlar meğer. ne ben nede ailem öyle hava atan tipler değiliz aksine eşimin ailesinde bişey yoktur ama hava bir milyon. ne gereği var tanışmasınlar daha iyi direk evlenmek lazım
çok saol cnmm evet çok heycanlı umutlu mutluydmm ama olmadı ....
takı derkenn aslında şöyle biz kendi aramzda konuştuk bişey istemedm ben sadece bizde sözde takı takılr dedim oda bizde takılmaz dedi bende ben sööliimde ister takın ister takmayn dedim biz edirnelyz onlar sivaslı neysee bu artık evde nasıl anlatııysa ablası annem siz para içinmi kıznızı evlendiriosnz dedi annemde kızdı banada bak kızım eğer istiosan git ama ben senin evine adımımı atmam dedi ailem bıraktı yani arkamda yoktu gidemedmm çok üzüldüm çok ağladmm çok zor günler geçrdmm ama artk atlattmm
ozmn kötü olanı göremiosnn hep ii olanı görebiliosnn ben artk herşeyi görüormm o beni savnmadıı ailesine demedi yani ööle biri değil o ben onnla evlenemyi düşünüorm siz nasıl onun için böyle düşünürsnz demedi ortada bıraktı benii ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?