- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
Siz istedikten sonra güzel olur sıcacık bir ortam ya da dediğiniz gibi kişi sayısını biraz daha kısıp evde yapmak hiç insanlar ne der diye düşünmeye gerek yok sizin nişanınız sonuçta maddiyatından öte düğün tarzı birşey gönlünüzde yokmuş zaten hayallerinizde olmayan birşeye o kadar para harcamanın bir anlamı yok büyük konuşmayayımda ailem isteseydi ayak diretir kesinlikle yapmazdım çok şükür onlarda sevmiyorlar bu tarz şeyleri kısa yoldan yüzük takıp pasta yiyeceğiz düğünde kınada zaten oynanacak canım yeteri kadar o telaşa girilecek bence nişan sözde evde olsun ne olacak ki
Ne güzel keşke bizimkilerde öyle olsa adı ''nişan'' diye tüm yakın akrabayı dahil etmeyi düşünüyorlar.
Sadece 50 kişi kendi ailem ve yakın akrabalarım sevgilimin kendi ailesi zaten 15 kişi, hala dayı teyze de gelir ev içinde tam şenlik.
Ben önceleri kokteyl tarzı bir nişan düşünüyordum ama düğünü 1 sene sonrasına istiyorduk, babam uzatmak istemediğinden nişandan 6-8 ay sonra düğün olur diye düşünüyoruz e bu sefer nişan telaşı, masrafı ardından hemen düğün hazırlıkları çok yorucu olur diye düşündüğümden evde hepsini bir arada hallederiz biter gider diyorum. Dediğiniz gibi daha sıcak bir ortam oluyor..