• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kız İstemeden Önce Tanışma Faslı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi e.sin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hayırlısı olur inşallah hakkında senin adına sevindim :D
tarih varmı kafanızda nişan için
benim erkek arkadaşımın da kız kardeşleri geldi ama kendisini daha tanıştıramadım ailemle, çok zor işler ya ki ben soğukkanlı biri diilim çok paniğimdir ama Allah herkese yaşatsın bu heyecanları inşallah :Saruboceq:

Aminnn:Saruboceq: Valla bizde tarih falan yok sanırım yani yok gibi ama annem Yazın bişeyler olsun falan diyoo.. Yani ben bişey diyemiyorum her an herşey gelişebiliyor.. Ben daha tanıştırmak istemiyordum bile ama bir anda gelişiyor olaylara.s Onun için kesinlikle kader kısmet işi diyorum ben..yerimseniben

Eee sen anlat merak ettim yaa.. Nasıl yanii kardeşleriyle tanıştırdın? Ve baban falanda tanıştı mı, evdekiler ne diyooo? Sanırım çok soru sordum:roflol:

Aminnn:Saruboceq: Valla bizde tarih falan yok sanırım yani yok gibi ama annem Yazın bişeyler olsun falan diyoo.. Yani ben bişey diyemiyorum her an herşey gelişebiliyor.. Ben daha tanıştırmak istemiyordum bile ama bir anda gelişiyor olaylara.s Onun için kesinlikle kader kısmet işi diyorum ben..yerimseniben

Eee sen anlat merak ettim yaa.. Nasıl yanii kardeşleriyle tanıştırdın? Ve baban falanda tanıştı mı, evdekiler ne diyooo? Sanırım çok soru sordum:roflol:

canım mesajını yeni gördüm öncelikle senin için hayırlı olsun gelişmeler güzel gözüküyo en güzel şekilde her heyecanı yaşarız umarım..

Ya kardeşi geldi bize oturmaya annem ve ablamla tanışmak için ben erkek arkadaşımı daha tanıştırmadım nisan sonu inşallah babamla annemle tanıştırcam :Saruboceq:

ama çok heycanlıyım yani o dönem çok çabuk geçecek gibi geliyo senin de dediğin gibi heran herşey olabilir. anne babsı burada değil yazın gelcekler tanışmaya gelmişken nişan da yapalım diolar bakalım kısmet..

Bu arada annem ve ablamın tepkileri çok güzel ailesinin iyi olduğuna kanaat getirdiler ablamı aşkımla tanıştırmıştım zaten..

şimdi sen tanıştırdınmı canım? tepkiler nasıl? hazırlıklar varmı anlat hadi :D

Esincim sen naptın gün yaklaşıyo heyecan varmı

Son düzenleme:
bizim 5 senelik bi ilişkimiz olduğu için askerden gelince hemen istemeye gelicekler
ama babam bir türlü durumu kabul etmiyo bana çocuk muamelesi yapıyo nasıl kabul edicek bilmiyorum bu arada 24 yaşındayım

Merhaba arkadaşlar...
Bizim de istemeye mayıs ayında olacak. 1 ay içinde yani. Aslında bende pek heyecan yok. Şaka gibi geiyor belki ondandır.
Erkek arkadaşım istemeye geliriz konuşuruz sonrada yüzükler takılır diyor. Ben de böyle düşünüyordum. Ama sizin söylediğinize göre ailelerin bi tanışma evresi olması lazımmış. Bu olmadanolmaz mı yani şimdi. Kafam karıştı heecanlanmaya başladım.

Merhaba arkadaşlar...
Bizim de istemeye mayıs ayında olacak. 1 ay içinde yani. Aslında bende pek heyecan yok. Şaka gibi geiyor belki ondandır.
Erkek arkadaşım istemeye geliriz konuşuruz sonrada yüzükler takılır diyor. Ben de böyle düşünüyordum. Ama sizin söylediğinize göre ailelerin bi tanışma evresi olması lazımmış. Bu olmadanolmaz mı yani şimdi. Kafam karıştı heecanlanmaya başladım.

canım aileler tanışmadan nasıl isteneceksinki onu anlamadım birden pat diye istemeye mi gelinir bu tip durumlarda kendimi ailemin yerine koyup düşünüyorum yani önceden tanımak hatta araştırmak fikir sahibi olmak onların hakkı bence.
sorma bende de çok heycan var muhtemelen bu ay içinde erkek arkadaşımı ailemle tanıştırcam çok güzel bi heyecan bu :1hug:

bizim 5 senelik bi ilişkimiz olduğu için askerden gelince hemen istemeye gelicekler
ama babam bir türlü durumu kabul etmiyo bana çocuk muamelesi yapıyo nasıl kabul edicek bilmiyorum bu arada 24 yaşındayım

aynen canım ya bende çok elbebek gül bebek büyütüldüm nazlı yetiştirildim 24 yaşındayım ama ailem için hala küçüğüm benimde tanıştırma akabinde yazın nişan muhabbeti var ama bizimkiler nasıl karşılayacak bilmiyorum.
ne zaman geliyo askerden canım? bu arada sevindim senin adına allah tez zmanda kavuştursun :teselli:

arkadaşlar merhabalar ben bayağıdır giremiormm bende herşey çok ii 2mayısta isteemye geliolar kesn olarak verilecemm sonrda 9mayısta sözz çok mutluyumm çokta heycanlı aileleronay verdii allh herkesn gönlüne göre versnn

gözün aydın e.sin..sıkıntılarından kurtuldun :) Allah tamamına erdirsin simdiden canım a.s.

arkadaşlar merhabalar ben bayağıdır giremiormm bende herşey çok ii 2mayısta isteemye geliolar kesn olarak verilecemm sonrda 9mayısta sözz çok mutluyumm çokta heycanlı aileleronay verdii allh herkesn gönlüne göre versnn

canım senin aına çok sevindim hayırlı olsun
darısı başımıza :)))

Öyle tanışmak lazım kavun değilki koklayıpla anlayasın sırnaşık şey

erkek arkadasımı zar zor babamla tanıstırdım söylemiyo caktırmamaya calısıo ama baya bi içine sindi babamın anlayabiliyorum kaydirigubbakcemile2 aileyi arastırmaya başlamıştı zaten bu ara biraz daha yogun bi şekilde araştırma yapılıo kaydirigubbakcemile3 ailesiyle babamın söz günü tanısmasında bi problem olmaz herhalde artık kanımca :teytey:kaydirigubbakcemile3

erkek arkadasımı zar zor babamla tanıstırdım söylemiyo caktırmamaya calısıo ama baya bi içine sindi babamın anlayabiliyorum kaydirigubbakcemile2 aileyi arastırmaya başlamıştı zaten bu ara biraz daha yogun bi şekilde araştırma yapılıo kaydirigubbakcemile3 ailesiyle babamın söz günü tanısmasında bi problem olmaz herhalde artık kanımca :teytey:kaydirigubbakcemile3

canım senin adına sevindim babanla tanıştırman işin en önemli kısmı zaten onu halletmişsin tebrikler ben daha cesaret edemedim :delphin:
illaki araştırma yapılcakta söz günü tanışmaları tuhaf olmıcakmı zuzu :dance:

canım senin adına sevindim babanla tanıştırman işin en önemli kısmı zaten onu halletmişsin tebrikler ben daha cesaret edemedim :delphin:
illaki araştırma yapılcakta söz günü tanışmaları tuhaf olmıcakmı zuzu :dance:

ehu saol canım darısı senin başına ben kazasız belasız atlattım inşallah sende en kısa zamanda atlatırsın :Saruboceq:
ay bilmiyorum hayatım ben annesini babasını sülalesini tanıyorum damadı da amcamlar babam abim halamlar falan tanıyo kaydirigubbakcemile3 aileler o gün tanışssın napim araştırsınlar birbirlerini bi görmeleri eksik olsun kaydirigubbakcemile3
gerçi babamın sağı solu belli olmaz son dakika golü atar hep kaydirigubbakcemile3

zuzuuuum :1hug:

tatlı telaşlar bunlar bende 2 yıl önce sözlendim o zamanlar çok zor geçmişti tanışma faslı falan çok sıkılmıştım 1 ay gelip gitmişti nişanlımın ailesi bizimkiler biraz naz yapmıştı
ama yinede herşeye ragmen çok güzelmiş o günler ne kadar karın agrısı çeksemde o zamanlar inanın hiç bişey ilk günlerdeki gibi olmuyor evlilige yaklaştıkca sorunlar çogalıyor aşkın heyecanın yerini stres sıkıntı alıyor şimdi inanın o zamanlara dönmeyi çok isterdim
umarım sizin sorunsuz geçer aşkınız ilk günki gibi taze kalır zaman aşımına ugramaz

çok stresli bir ortam allah yardım etsin yeni tanışacak ailelere.çok şükür atlattık biz bu olayları nişanlandık.

kıslar,

bizimkiler de bu haftasonu tanışacaklar daha önceden erkek arkadaşımı tanıştırdım babamla zor bir kısımdı neyseki atlattık şimdide annesi ve babasını alıp gelecek heyecan dorukda bakalım neler olacak biraz yol mesafemiz var ama istanbuldan bolu ya gelecekler yorcaz biraz onları ama napalım :lepi:

haftasonu ne giysemki yaa :bbo:

Back