Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ailem çok sevdi onunla ilgili hiçbişi demiyorlar tersine övüyorlar ama sıkıntılı gunler bekliyor bizi onunla herşeyi aşarım biliorum bu arada müjdeci sana desteklerin için çok teşekkür ederim
SLm.. ablalarım benimde ablamın telaşı başladı =) fakat daha aileler birbirini tanımıyolar bu yaz kısmet olursa tanışacaklar..şimdiden ablamın heyecanı başladı çok panik yapıyor..kötü yanı daha eniştem adayı bile ailemizi görmedi...=( ailede tek ben tanıyorum fakat ablam '' ya ailem istemezse ben napacam '' diyip duruyo çok zor bir durum olmalı ben bile heyecan yaptım valla..ama ablam için iş kurdu fedakarlık yapıyo fakat özel sektör olduğıundan ailemizin istememe durumu var =( eniştemle çok iyi anlaşıyorum umarım bu iş olur =(
Ya abla valla ALLAH yardımcınız olsun annemle babamın haberi yok tek benim varya bende sitres yaptım ablamın yüzünden sanki bana gelecekler uzaktan geliyolar antepten biz izmirdeyiz eniştemde kafaya koymuş ama annem çok zor biri kolay kolay kız vermeyen biri napacak bilmiyorum ama oda söylüyor nap et ailemi ikna et yoksa olmaz diyorda içi içinide yiyiyor... aile gerçekten önemliymiş bu konuda yaa kaydirigubbakcemile3canım yazdığının ayynısı bende de var yakın bi zamanda tanıştırıcam erkek arkadaşımı ailemle ve doğal olarak ya istemezlerse endişesi var içimde.
ailesi de yaza gelcek hakikaten zor ve stresli bi süreç allah ablanında benimde yardımcımız olsun..