• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kız İstemeden Önce Tanışma Faslı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi e.sin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ailem çok sevdi onunla ilgili hiçbişi demiyorlar tersine övüyorlar ama sıkıntılı gunler bekliyor bizi onunla herşeyi aşarım biliorum bu arada müjdeci sana desteklerin için çok teşekkür ederim

evet ailem çok sevdi onunla ilgili hiçbişi demiyorlar tersine övüyorlar ama sıkıntılı gunler bekliyor bizi onunla herşeyi aşarım biliorum bu arada müjdeci sana desteklerin için çok teşekkür ederim

rica ederim canım ne demek keşke elimden daha fazlası gelebilseydi a.s.

teşekkürler müjdeci,

birde nişanı atlata bilsek henüz hiçbirşey konuşalamadı nişanla ilgili :(

canım olsun o da konuşulur herşey yeni bu arada senin resimlerini göremedik canım :delphin:

bu arada benimde bişeyler netleşmeye başladı
ailesi temmuzun ikinci haftası geliyor kızlar muhtemelen temmuz sonuda nişan yapılır
çok heycan yaptım :)))

hofff günaydınn aynı dert bendede olcak kısmetse zaten birkeredısarda yemek olmuştu şimdide bize gelmek istiyorlarmış ayy bayılazammmmmmmm:utangac:
ne giycem yaaa ne giydiniz anlatın bakalımmm:delphin:

vala aynı dert bende de var... seni çok iyi anlıyorum....olsada bitse artık şu muhabbet yoksa bende heyecandan ölecem:teselli:lol

SLm.. ablalarım benimde ablamın telaşı başladı =) fakat daha aileler birbirini tanımıyolar bu yaz kısmet olursa tanışacaklar..şimdiden ablamın heyecanı başladı çok panik yapıyor..kötü yanı daha eniştem adayı bile ailemizi görmedi...=( ailede tek ben tanıyorum fakat ablam '' ya ailem istemezse ben napacam '' diyip duruyo çok zor bir durum olmalı ben bile heyecan yaptım valla..ama ablam için iş kurdu fedakarlık yapıyo fakat özel sektör olduğıundan ailemizin istememe durumu var =( eniştemle çok iyi anlaşıyorum umarım bu iş olur =(

SLm.. ablalarım benimde ablamın telaşı başladı =) fakat daha aileler birbirini tanımıyolar bu yaz kısmet olursa tanışacaklar..şimdiden ablamın heyecanı başladı çok panik yapıyor..kötü yanı daha eniştem adayı bile ailemizi görmedi...=( ailede tek ben tanıyorum fakat ablam '' ya ailem istemezse ben napacam '' diyip duruyo çok zor bir durum olmalı ben bile heyecan yaptım valla..ama ablam için iş kurdu fedakarlık yapıyo fakat özel sektör olduğıundan ailemizin istememe durumu var =( eniştemle çok iyi anlaşıyorum umarım bu iş olur =(

canım yazdığının ayynısı bende de var yakın bi zamanda tanıştırıcam erkek arkadaşımı ailemle ve doğal olarak ya istemezlerse endişesi var içimde.
ailesi de yaza gelcek hakikaten zor ve stresli bi süreç allah ablanında benimde yardımcımız olsun..

canım yazdığının ayynısı bende de var yakın bi zamanda tanıştırıcam erkek arkadaşımı ailemle ve doğal olarak ya istemezlerse endişesi var içimde.
ailesi de yaza gelcek hakikaten zor ve stresli bi süreç allah ablanında benimde yardımcımız olsun..
Ya abla valla ALLAH yardımcınız olsun annemle babamın haberi yok tek benim varya bende sitres yaptım ablamın yüzünden sanki bana gelecekler :D uzaktan geliyolar antepten biz izmirdeyiz eniştemde kafaya koymuş ama annem çok zor biri kolay kolay kız vermeyen biri napacak bilmiyorum ama oda söylüyor nap et ailemi ikna et yoksa olmaz diyorda içi içinide yiyiyor... aile gerçekten önemliymiş bu konuda yaa :Dkaydirigubbakcemile3

bi tanışsınlar bakalım belki çok severler. inşallah herşey istediğiniz gibi olur cnm ya

beni tanşma faslını gectim ama o kadar heycanlıydım ki kahveleri verirken su bardagını devirdim hertaraf su oldu..:):)nasıl utandım kızlar anlatamam sizee ama cok güzel bir duygu..ne kadar sakin olun deselerde olunmuyor benim kalbim yerinden cıkıcaktı az kalsın zaten hewycandan bardak ellerimden uctu nasıl olduysa:D:D

benim bitanemde 16 eylülde dönüor askerden. babasına demiş gelince kızı isticez die. onun ailesi beni tanıyor benim ailemde onu. bitek ailelerin tanışması kaldı. herhalde gelirken yüzükle gelirler. zaten aşkım askere gitmeden bana tek taş alıp gitmişti :)

eskiden yazdıklarımı okudumda acı üzüntü verici mafoldumben
şimdi allahıma şükür herşey yolunda aşkım yanımda her zaman arada saatler kilometreler olsada o hep yanımda :gitme:
haftaya nikah tarihi almaya gidecez millet daha çok konuşmadan evlenelim istioruz evimiz eşyalarımızın çoğu hazır

iki tanımışım onu kolay kolay hiçbi erkek ailesini bi kenara atmaz
seni çok seviyorum aşkımm:asigim:

Nihayet bu zorlu ama heyecanlı,mutlu günü atlattım.Darısı bu günü yaşamayan arkadaşların başına :Saruboceq:

Çok stres oldum,babamda çok asabiydi fakatt sonucunda aileler birbilerini beğenip,kaynaştılar.çok mutluyum.Allah bozmasın inşallah hihoyyyt

merhaba kızlarr benm herşey bittiiii :'(((
olmadıı takı yüzünden aileler tarştıı benm istediğim herşeye olmsz davrandılar annem ve ablası tartştı bizde kavga ettikk bitti daha sonra tekrar görüştkk biz ama aileler artk oolamz dedi o bana gel dedi evimiz eşyaalrmz var kmseyi dinlemeyelm dedi yapamadmm korktmm istanbuldaydm ben şimdi edirneye taşndmm ablamn yanndaymm ondan uzak olmak içinn onuda üzmak istemiorm kendimde yoruldm artykk anlııcağnz bittii herşeyy olan bana olduu herkes keyfinde artkk :'((bir aydr görüşmüorzz çok özlüormm ama elmden gelen bişi yokk bian önce atlatmak istiormm bu olanlar unutlsn istiormmm...

canım yaaa...ne diceğimi bilemiyorum..
hayırlısı böleymiş,Allah yardımcın olsun...

saoll cnmm bende ööle diorm hayrlısı bööleymş diormm kendimi avutuorm:'(

:( e.sin topici şöle bi geziodum seni tanımıorum ama üzüldüm bu duruma ne kadar acı verici. Allahtan kaldırabiliosun ben nasıl kaldırırdım bilmiorum :( inşallah herşey gönlünce olur

Back