• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kız İstemeden Önce Tanışma Faslı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi e.sin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlarr benm herşey bittiiii :'(((
olmadıı takı yüzünden aileler tarştıı benm istediğim herşeye olmsz davrandılar annem ve ablası tartştı bizde kavga ettikk bitti daha sonra tekrar görüştkk biz ama aileler artk oolamz dedi o bana gel dedi evimiz eşyaalrmz var kmseyi dinlemeyelm dedi yapamadmm korktmm istanbuldaydm ben şimdi edirneye taşndmm ablamn yanndaymm ondan uzak olmak içinn onuda üzmak istemiorm kendimde yoruldm artykk anlııcağnz bittii herşeyy olan bana olduu herkes keyfinde artkk :'((bir aydr görüşmüorzz çok özlüormm ama elmden gelen bişi yokk bian önce atlatmak istiormm bu olanlar unutlsn istiormmm...

üzüldüm canım bende sözümden sonra böyle bi olay yaşamıştım zor atlattım ama ayrılmayı hiç düşünmedim düşünmedik hayırlısı neyse o olsun canım umarım cabuk atlatırsın :1hug:

:( e.sin topici şöle bi geziodum seni tanımıorum ama üzüldüm bu duruma ne kadar acı verici. Allahtan kaldırabiliosun ben nasıl kaldırırdım bilmiorum :( inşallah herşey gönlünce olur

kaldıramadığımı düşünüorm bazen dayanamıorm snıormm ama gidicek cesaretmde yok işte:(mecburumm unutmalıyımm bi taraftan çok istiosn git ama biz yokuz diyen bi annem var diğer taraftan gel diyen bi sevgilii....ve ben tam ortada ne ileri ne de geri gidebiliormm başka bişehre taşındmm son 1haftadr ondan uzak olmak unutmak için ...
yoksa çok daha zorr her an herşeyi aklıma gelio bundan sonra nasıl bi hayatm olur bilemiormm ama ben önceki ben değilmm..

bizde düşünmemeliydk ayrılmayı ama o düşündü oan kavgalardan sonra artk olmaz dedi bana sen gelsende benm ailem istemio dedii bende bitti ozmn dedimm 2hafta sonra aradıyalvardı yakardıaffettm ama benm ailem istemiodu artkk o kabul ettrdi ben ettiremedm çok git dediler kovdular resmenn hep düşündümm ama yapamdm onları bidaha hiç görmemkten korktm 1aydr görmüorm geçnde aradıı ben bekliorm seni gel dedi ona telde bişi diemedm ağlamaktan buraya gelince mesaj yazdım gelemiorm die
bidahada aramadı şimdi unuttum çok mutluum sanıolar ama unumadm aslada unutmııcamm:'((((

esincim ya okuyunca çok üzüldüm ki sen bu başlığı açan kişisin ne kadar çok heyacanlandığını ne kadar çok söz gününü beklediğini biliyorum senin için zor olsa gerek anlıyorum seni. takı yüzünden olması ne saçma ya keşke aileler böyle şeyleri önemsemese yani iki insanı ayıracak kadar önemli bişeymi allahaşkına..
umarım güçlü olabilirsin allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı buymuş umarım daha iyi sana layık bi insan ve ailesiyle karşılaşırsın öpüyorum canım

bizde düşünmemeliydk ayrılmayı ama o düşündü oan kavgalardan sonra artk olmaz dedi bana sen gelsende benm ailem istemio dedii bende bitti ozmn dedimm 2hafta sonra aradıyalvardı yakardıaffettm ama benm ailem istemiodu artkk o kabul ettrdi ben ettiremedm çok git dediler kovdular resmenn hep düşündümm ama yapamdm onları bidaha hiç görmemkten korktm 1aydr görmüorm geçnde aradıı ben bekliorm seni gel dedi ona telde bişi diemedm ağlamaktan buraya gelince mesaj yazdım gelemiorm die
bidahada aramadı şimdi unuttum çok mutluum sanıolar ama unumadm aslada unutmııcamm:'((((

Hay allah ya ne zor bi durum. Annenlerle bi kez daha konuşsan aslında bu olayın kapanmadığını, hayatında ikinci bi yüz görmek istemediğini sakin bi dille anlatsan ne durumda olduğunu falan gerçi denemişsindir bunları sen ama ne bilim işte aklıma bi çözüm yolu gelmedi. Kötü bi durum.. mafoldumben

hayırlısı olsun sizin için üzüldüm ama bşi merak ettim izninizle
olmadıı takı yüzünden aileler tarştıı benm istediğim herşeye olmsz davrandılar
demişsiniz ya nasıl yani siz ne istediniz da onlar istemedi olumsuz davrandı..
böyle durumlarda nasıl davranalıcagı konusunda bilgi almak için sordum ki aynısını bizde yaşamayalım..
Allah yardımcınız olsun..

uff ya bende tatlı bi telaş içindeyim ama askere gitmedi daha sevgilim ailemle tanıştırma konusunda tereddütlüyüm ama gizlide bişey yapmak istemiyorum ne yapıcammafoldumben

uff ya bende tatlı bi telaş içindeyim ama askere gitmedi daha sevgilim ailemle tanıştırma konusunda tereddütlüyüm ama gizlide bişey yapmak istemiyorum ne yapıcammafoldumben

canım askerliğini yapmadığı için mi tanıştırmak istemiyorsun?

Kizlar yardimmmmmmmmmmmmmm! Ayri konu acicaktimda ama once burdan soruyum dedim...

Sevgilimin ailesi haftaya bize gelcekler 2 saatlik yoldan... Ilk defa gorucegim annesini vs vs. babasi gelmicek ama ayrilar cunku onun yerine dayisi gelcek :( .. Sorunmu bilmiyorum..

Simdi biz bunlari yemegemi agirlayalim yoksa yemekten sonrayami???????

canım benm erkek arkadaşım da askere gitmedi daha ve önümüzdeki hafta sonu sözleniyoruz sözden sonra da askere gidicek..tanışmak için askerliğin yapılmış olması gerektiğini sanmıyorum gizli saklı yapmadıgın için ailenin daha çok hoşuna gidicektir..ama tabi ki ailenin düşüncesini sen biliyorsun ona göre davran ve tanıştır..

hayırlısı olsun sizin için üzüldüm ama bşi merak ettim izninizle
olmadıı takı yüzünden aileler tarştıı benm istediğim herşeye olmsz davrandılar
demişsiniz ya nasıl yani siz ne istediniz da onlar istemedi olumsuz davrandı..
böyle durumlarda nasıl davranalıcagı konusunda bilgi almak için sordum ki aynısını bizde yaşamayalım..
Allah yardımcınız olsun..

şuan biraz daha rahatmm o yüzden anlatıyımm
söz tarihi kararlaştırıldı dedimki alışverişe çıkılcak km km dedi işte dedim kalabalk olmayalım senin ablan gelsn bide benmki yetr gerek yok dedi ikimz gidelm tamam dedim elbise alncak dedim ne gerek var dedi masrafa ayakkabı alncak dedim ne gerek var dedi
ne gerek var olurmu dedim bende bunlar alınan şeyler neysee bunude geçtikk ya dedim kamera bulsak bi yerden hatıra kalır güzel olurr çok abartıosn herşeyi falan dedi nişandada yani nişan içinde başka birinin tuvaletini giysen olurmuu dedi bende kızmdm ama bunları evde anlatmadm hiç sorn olmasn die

ama bunlar aslnda beni hep üzen şeylerdi..düğün 3ay sonra olcak die tuttrdular annemde mümkn değil dedi yapamayz okadr kısa zmnda dedi kızldılar istemeye söze ayrı gelmeyelm masraf oluo dediler onada tamam dedik biz herşeye he dedikçe bunlar tepemize çıktılarr...çok üzüldm çok ağladmm 4ay geçti üstündenn artk daha rahatm iiki olmamş diormm

birde evi vardı eşyalarıda almşlar ben tabi görmeden beğenmeden ona olsn nolcak dedim eşya işte dedim yarn öbür gün daha iyisi olur dedim şimdi artk öyle düşünmüormm umrumda bile değil böyle işstemedkçe tepeme çıkardımm sakın bööle davranmayın kızlar iice yüz buluolarr

esincim ya okuyunca çok üzüldüm ki sen bu başlığı açan kişisin ne kadar çok heyacanlandığını ne kadar çok söz gününü beklediğini biliyorum senin için zor olsa gerek anlıyorum seni. takı yüzünden olması ne saçma ya keşke aileler böyle şeyleri önemsemese yani iki insanı ayıracak kadar önemli bişeymi allahaşkına..
umarım güçlü olabilirsin allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı buymuş umarım daha iyi sana layık bi insan ve ailesiyle karşılaşırsın öpüyorum canım

çok saol cnmm evet çok heycanlı umutlu mutluydmm ama olmadı ....
takı derkenn aslında şöyle biz kendi aramzda konuştuk bişey istemedm ben sadece bizde sözde takı takılr dedim oda bizde takılmaz dedi bende ben sööliimde ister takın ister takmayn dedim biz edirnelyz onlar sivaslı neysee bu artık evde nasıl anlatııysa ablası annem siz para içinmi kıznızı evlendiriosnz dedi annemde kızdı banada bak kızım eğer istiosan git ama ben senin evine adımımı atmam dedi ailem bıraktı yani arkamda yoktu gidemedmm çok üzüldüm çok ağladmm çok zor günler geçrdmm ama artk atlattmm

ozmn kötü olanı göremiosnn hep ii olanı görebiliosnn ben artk herşeyi görüormm o beni savnmadıı ailesine demedi yani ööle biri değil o ben onnla evlenemyi düşünüorm siz nasıl onun için böyle düşünürsnz demedi ortada bıraktı benii ....

canım çok üüzldeüm senin adına ama anlattıklarına okuyunca dedğin gibi olmaması daha hayrlıymş belki de senin için..
şu ev olayında çok haklısın..benimkler de ev hazırlamışlar, amcaoğulları şunlar bunlar hanedan hayatı gibi, kız alan o apartmana yerlşiyomş..tüm bina bunlarınmş yaptrmşlar beraber..
ben buna kesinlkle karşıyım henüz konşulmadı düğüne çok var ama çok saçma deil mi yaa..ben kendi evimi ve eşyamı kendm secmek isterim ayrıca öle altlı üstlü bi sürü akrabaylaaa uffffff

canım çok üüzldeüm senin adına ama anlattıklarına okuyunca dedğin gibi olmaması daha hayrlıymş belki de senin için..
şu ev olayında çok haklısın..benimkler de ev hazırlamışlar, amcaoğulları şunlar bunlar hanedan hayatı gibi, kız alan o apartmana yerlşiyomş..tüm bina bunlarınmş yaptrmşlar beraber..
ben buna kesinlkle karşıyım henüz konşulmadı düğüne çok var ama çok saçma deil mi yaa..ben kendi evimi ve eşyamı kendm secmek isterim ayrıca öle altlı üstlü bi sürü akrabaylaaa uffffff

yaa cnm hakikatten bende karşıyım aynı aprtmanda kötü yaa düşünsene heran sizdelerr hertürlü halin olur cnm yaa bizim ayrıydı cnm arada 2-3sokak falnda avrdı ama eşyaları almışlar yaa diormki kum beji badana olur koltuj-klara uyar diorm herşeyi kabullenmşmm o bana ne gerek var ben yaptrmştm badana dioo ya sen yaptrmşsn ama ben yeni geliorm bu eve ve o 2sendr o evde yanlız yaşıoduu bööle bişi olabilirmii

sanki dışardan misafir geliyo.üzülüyom böle şeylere aynı çatı altına girecekseniz seninde fikirlerin önemli okadar da değil yane

aman bende sinir oluyorum görücü usulüyse olur şimdi herkes anlaşarak ailelerini gönderiyor. benim eşimin aileside gelmişti bende salak gibi iyi ağırlayım diye uğraştım görümcemin laf sokmasına bişey diyemedim. ama bizi 3,5 sene ayırdılar helal olsun bir kahvenin hatırı vardır dimi ama yokmuş meğer. neler yapmadılar ki. bizim 3 katlı evimiz var diye demediklerini bırakmadılar kıskanmışlar meğer. ne ben nede ailem öyle hava atan tipler değiliz aksine eşimin ailesinde bişey yoktur ama hava bir milyon. ne gereği var tanışmasınlar daha iyi direk evlenmek lazım

sanki dışardan misafir geliyo.üzülüyom böle şeylere aynı çatı altına girecekseniz seninde fikirlerin önemli okadar da değil yane

beni onlar evlenp ayrılmış bi çocukla ortalarda kalmış bi kadın gibi faln gördülerr sanırımm herşeyede he diince sevndilerr fikrm hiç önemli değildi ööle olmamlı tabi ama oldu son olarakta bana sen bööle devam edersen zor evlenrsn dedi bende asıl sende bu ablalar bukafa varken zor evlenrsn dedimm tatsz bi şeklde bitti çok sevmştm ama artk saygı falnda yok..Çok üzgünüm çoook

aman bende sinir oluyorum görücü usulüyse olur şimdi herkes anlaşarak ailelerini gönderiyor. benim eşimin aileside gelmişti bende salak gibi iyi ağırlayım diye uğraştım görümcemin laf sokmasına bişey diyemedim. ama bizi 3,5 sene ayırdılar helal olsun bir kahvenin hatırı vardır dimi ama yokmuş meğer. neler yapmadılar ki. bizim 3 katlı evimiz var diye demediklerini bırakmadılar kıskanmışlar meğer. ne ben nede ailem öyle hava atan tipler değiliz aksine eşimin ailesinde bişey yoktur ama hava bir milyon. ne gereği var tanışmasınlar daha iyi direk evlenmek lazım

zaten fazla değer vermiiceksnn tepene çıkıolar hemn lafını sööliceksn en güzelii ister alnsn ister alnmasnn bundan sonra böölee he herşeyimide en iisini yaptrcam artkk yaptrsanda aynı yaptrmasandaa değer aynı yanii

çok saol cnmm evet çok heycanlı umutlu mutluydmm ama olmadı ....
takı derkenn aslında şöyle biz kendi aramzda konuştuk bişey istemedm ben sadece bizde sözde takı takılr dedim oda bizde takılmaz dedi bende ben sööliimde ister takın ister takmayn dedim biz edirnelyz onlar sivaslı neysee bu artık evde nasıl anlatııysa ablası annem siz para içinmi kıznızı evlendiriosnz dedi annemde kızdı banada bak kızım eğer istiosan git ama ben senin evine adımımı atmam dedi ailem bıraktı yani arkamda yoktu gidemedmm çok üzüldüm çok ağladmm çok zor günler geçrdmm ama artk atlattmm

ozmn kötü olanı göremiosnn hep ii olanı görebiliosnn ben artk herşeyi görüormm o beni savnmadıı ailesine demedi yani ööle biri değil o ben onnla evlenemyi düşünüorm siz nasıl onun için böyle düşünürsnz demedi ortada bıraktı benii ....

canım uzun zmndır kk ya giremiodum yazamadım. önceleri senin için üzülmüştüm ama anlattıklarını okuduktan sonra en iyi kararı verdiğini anladım canım tebrik ederim seni. sana değer vermeyen ailesine karşı savunmayan haklarını gözetmeyen bir eşle ömür boyu yaşaman imkansız olurdu. anlattıklarından maddiyat değilde maneviyat aradığını ben gayet iyi anlayabildim herkeste para olcak yada en iyisini yapacak diye bir kaide yok ama yapılan muamele hiç hoş değil o eve gelin olarak gireceksen senin de zevklerin hoşlandıkların veya hoşlanmadıklarına saygı duymaları gerekirdi.
allah önüne daha iyilerini çıkarsın canım..

amnn allah herkese hayrlısını versn abanda inşş

Back