Kız İsteme Kız İstemeden Önce Tanışma Faslı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi e.sin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kararsız canım allah mesut etsin şimdiden ve işlerini rast getirsin cnm tebrik ederim..
ben daha babamla bile tanıştırmadım işim zor :))
bizimkilerin yolu daha da uzak adıyamandan istanbula gelcekler... bakalım yorucu bi yaz beklio sanırım beni
ne giyeceğine karar verdinmi canım?
bu arada esincim sesin çıkmıo nooldu geldilermi detayları anlat

ayyy bu hafta sonuda benim erkek ark ailesiyle gelio tanışmaya annem bir uzak yol gelince söz keselim dio bir tanışalım sonra gelince söz keseriz dio arada kaldım bende istanbuldan mersine geliolar az değil ayyy çok heyecanlııym

hayırlı olsun canım
bence siz bişi sölemeyin onlar geldiğinde nasıl davrancaklar onların tavrı önemli
bırakın kendileri söylesinler söz olsunmu gelmişken die
ee malum kız evi naz evi :))) tabi yinede siz bilirsiniz bu benim fikrim
ay kendimi güzin abla gibi hissettim :roflol
:

you_kmow

aynı sorun bende de var yaa haftasonu hem tanışma hemde isteme olacak bizimkilerde istanbulda geleceği için herşey birçırpıda halolsun istiyorlar zaten akşam morelim cok bozuldu babam pazar günü çalışıyor yaa bu iki aile nasıl ısınıp kaynaşacak

biz söz keme değilde isteme yapıcaz bu esnada yüzük takılıyormu ?

ama heralde hemen verdik gitti denirmi ?

Allahım yardım ettt ?

ya bizde her iki tarafın aileside bu konuda yetersiz çünkü ilk oluyor ufff

müjdeci ;

ne giyeceğime karar vermedim sanırım gömlek tarzı bişiy alıcam akşam gözgezdirdim de tüm kıyafetlerim yakası bağrı acık yemek faslı kahve faslı var frikik vermeyelim siyah kumaş pantolon üstüne gömle yada şık bir bluz uyudurucam artık fisfisfis

canım anladığım kadarıyla bi akşam tanışma bi akşam isteme söz olcak doğrumu anlamışım?
eğer öyleyse tanışma için evt pant. gömlek uygun ama isteme olacağı zaman şık bi elbise giysen daha hoş olur bana göre CADIARZU
isteme söz genelde beraber olur doğal olarak yüzükte takılır nişanı sonradan yapcaksanız ince bi söz yüzüğü takarsınız hoş olur :))
you know cnm sanada kolay gelsin ay okudukça bana heycan basıo sizleri düşünemiorum bile :))
inşallah ikinizinde çok güzel geçer
ayrıntıları aktarın

ya zaten ailede de ilk olacağı için( en büyük çocuk benim ) herkesin kafası karışık yani onlar istiyorda söz olsun ama ayyy bilmiyorum karışık işte :) çok heyecanlıyım bitek onu biliyorum bana dua edin :)

Ayhh benim de düşündükçe mideme kıramplar girmesine neden oluyor bu konu.. Ben erkek arkadaşımın annesiyle tanışırken bile nabzım 120ye çıkmıştı da hastaneye götürüp sakinleştirici yapmışlardı bana.. Ben tam bir telaşeyim bu konularda.. Düğünümde de ölürüm heralde kaydirigubbakcemile3

ayy benım ılk tanısma anımda cokk streslıydı eve gerı gelınce stresten aglamıstım.
neyse sonra benı begenedıklerı haberının duyunce ıyıkıde tanısmısımda o stresı ustumden atmısım dıyorum aılelerde tanıstı :)
ya bu kadar stres yapmaya ınanın gerek yok :)

canım seninki de sağlığına zarar türdenmiş kaydirigubbakcemile3
düğünden önce sakinleştirici almanda fayda var :)

hayırlı olsun cnm ayy bende şu sendromu bi atlatabilsem :1shok:

herşey yaklaşık 2 saat önce değişti yarın hem tanışma hem isteme söz olacak ve şuan aşkımlar yolda :) sabah olsun bakalım ne olacak ama şuan yaşadığımı farketmekte zorlanıyorum :))

canım şuan stresini tahmin edebiliyorum
şimdiden tebrik ederim umarım herşey yolunda gider
senden ve kararsızdan resimleri bekliyoruzz :)

herşey yaklaşık 2 saat önce değişti yarın hem tanışma hem isteme söz olacak ve şuan aşkımlar yolda :) sabah olsun bakalım ne olacak ama şuan yaşadığımı farketmekte zorlanıyorum :))

ayy ne guzel allah tamamına erdırsın mutluklarr :asigim:
tabıkı darısı basımıza :lepi:

şuanda ağlamaktan gözlerim balon gibi kızlar ne yapacağımı bilemiyorum herşey çok güzeldi söz kesildi arkadaşlarımızla dışarı çıktık biz çıkınca aşkımın annesi ben istemeden geldim ben ona başka kız bulmuştum o istemedi ısrar etti bende gelmek zorunda kaldım demiş biz diğer ay istanbula düğüne gidecez annem de sizede geliriz demiş kadında bizim evde oturacak yer yok ben sizi ağırlayamam demiş şimdi ben ne yapmalıyım kızlar ailem arayıp geri döndüğümüzü söyleyelim diorlar ((( hayatımda 1 defa yaşayacağım bir gun böyle iğrenç bitti

ve bunlar söylediklerinin sadece ikisi (((

canım çok üzüldüm gerçekten anlıyorum çok zor bi durum
bence şu aşamada sözlünün ne düşündüğü önemli
kadın çok büyük densizlik etmiş belliki cahil bi insan böyle insanlarla uğraşmak hakikaten zordur çünkü bende yaşadım biliyorum bu süreci biz neticesinde ayrılmıştık beni çok sevse de ailesi öyle olduğu için mutsuz olacaktık sürekli
şimdi senin ve sözlünün ne düşündüğü önemli ben bunlarla baş edebilirim diyosan devam et sonuçta ikinizde birbirinizi seviyosunuz ama tersini düşünüyosan ayrıl canım daha sonra çok üzülmekten iyidir.
söylemesi kolay diceksin biliyorum kolay değil çok çok zor bi karar allah yardımcın olsun ve hayırlısını versin sana
bu süreçte ailenin sözünü kulak arkası etme inan insana tek yar ailedir başka hiç kimse düşünmez
gelişmeleri bildir canım öpüyorum..

Canım çok zor bir durum gerçekten..
Kadınla yüzleşmekte fayda olduğunu görüyorum , sevgiline durumdan bahset böyle böyle birşey söylediler doğru mu bilmek istiyorum de.. Gerekirse annesiyle sen konuş senin yüzüne söylesin bunları.. Ki eğer söylerse , usturuplu cevabını verir oturup tekrar düşünürsün.. Bu gibi durumlarda dedikodu çok olur sağdan soldan , kulağınla duyduğuna inanmanı tavsiye ederim , başkalarından duydukların doğru olmayabilir ve bu durumda sen kötü niyetli olarak algılanırsın.. Ha eğer kadın dediğin gibi bunları söylemişse bir kere daha oturup düşünmende fayda var çünkü senin ailen eften püften insanlar değil onların başını eğdirmeye de hiç hakkın yok , onların oğulları değerliyse senin ailen için de sen değerlisin , onların oğlu gökten zembille inmişte seni yoldan mı bulmuşlar? Sakın ailenin boynunu eğdirme , nasıl başlarsa öyle gider çünkü bu işler , sen yine de aşkından gözün kör her dediklerini kendine ve ailene sineye çeker istenmediğini bile bile onların ailesinden olmaya zorlarsan yarın duyucağın laflar bugün duyduklarından çok daha ağır olacaktır.
Kız evi naz evi kızlar , istemeyeni siz hiç istemeyin , sonra zaten size seçim hakkı kalmıyor çok fazla. E böyle bir durumda naz yapmayacaksınız , aileniz gül gibi kız yetiştirdim alıyla puluyla evlendirmek isterim demeyecek te kim diyecek?
Gerçi devir erkeklerin devri şimdi erkek anaları kız evi gibi naz yapıp duruyorlar , böyle olunca da zamanında nazlarını çeken siz ve aileniz ilerleyen aşamalarda onlar için değersiz oluveriyorsunuz , söz söyleme hakkınız elinizden alınıyor , ayrıca erkekler evlenince o zamana kadar çok fazla üzerinde durmadıkları aileleri bir anda dünyanın merkezi oluyor bilginiz olsun. Sizden önce annesine inanmay tercih edebiliyorlar..
Bunları bilin ama hoşgörünüzden saygınızdan kişiliğinizden taviz vermeden dikkat edin.
Evlilik iki kişi arasında olmuyor , sizin aileniz ve sevdiğinizin ailesi de bu işin içinde oluyor her zaman..Sonradan ah etmektense birşeylerin geri dönüşü varken irdeleyin ve doğru kararlar verin , büyüklerinizi dinleyin (her zaman doğru olacakları için değil , kendinize göre doğrularınızı konuşun , tartışın tatlı dille)..
Allah hakkınızda en hayırlısını versin..

tabi onlar akşam eve gidince kıyamet koptuğu için bugun arayıp özür diledi ailemden ama geçti birkere çok yaralandım ama sözlüm asla dio ve şuanda evde kalmıyor tabi annesi tutuştu ama benim ailem o kadın asla bu evden içeri giremez bir daha diorlar ( ama sözlüm bana asla seni onla yüzyüze getirmem dior sildim onu dior bakalım ne olacak sadece ikimzinde gözleri ağlamaktan balon gibi(

you_know

hayırlı olsun sözün demek için girdim siteye ama yaşadıklarına cok üzüldüm canım Rabbim herşeyin kolaylığını verir, herşeyinin yolunda gitmesi dileğiyle,

Benide istediler bu hafta sonu heyecan şimdilik geçti artık nişan a daha büyük bir heyecan var sizleri seviyorummm ve cok mutluyummm

keşke herşey güzel olsaydıda bende çok mutlu olabilseydim gerçekten mutluluğuzu yaşayamadık

canım bak sözlünde destek çıkmış sana.. tabiki ailesiyle arasının açılması onlardan ayrılması fln bunlar can sıkıcı şeyler ama sözlünün yaptığı takdire şayan bi durum her erkek bunu yapamaz unutma ve onu bu saatten sonra da yalnız bırakma derim. ailende sözlünü sevdiyse boşver sen önüne bak ve herkese de hak ettiğinden fazlasını verme sıkma canını herşey düzelir umarım..

kararsız
canım hayırlı olsun senin adına da çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…