ayyy bu hafta sonuda benim erkek ark ailesiyle gelio tanışmaya annem bir uzak yol gelince söz keselim dio bir tanışalım sonra gelince söz keseriz dio arada kaldım bende istanbuldan mersine geliolar az değil ayyy çok heyecanlııym
canım seninki de sağlığına zarar türdenmiş kaydirigubbakcemile3Ayhh benim de düşündükçe mideme kıramplar girmesine neden oluyor bu konu.. Ben erkek arkadaşımın annesiyle tanışırken bile nabzım 120ye çıkmıştı da hastaneye götürüp sakinleştirici yapmışlardı bana.. Ben tam bir telaşeyim bu konularda.. Düğünümde de ölürüm heralde kaydirigubbakcemile3
ayy benım ılk tanısma anımda cokk streslıydı eve gerı gelınce stresten aglamıstım.
neyse sonra benı begenedıklerı haberının duyunce ıyıkıde tanısmısımda o stresı ustumden atmısım dıyorum aılelerde tanıstı :)
ya bu kadar stres yapmaya ınanın gerek yok :)
herşey yaklaşık 2 saat önce değişti yarın hem tanışma hem isteme söz olacak ve şuan aşkımlar yolda :) sabah olsun bakalım ne olacak ama şuan yaşadığımı farketmekte zorlanıyorum :))
şuanda ağlamaktan gözlerim balon gibi kızlar ne yapacağımı bilemiyorum herşey çok güzeldi söz kesildi arkadaşlarımızla dışarı çıktık biz çıkınca aşkımın annesi ben istemeden geldim ben ona başka kız bulmuştum o istemedi ısrar etti bende gelmek zorunda kaldım demiş biz diğer ay istanbula düğüne gidecez annem de sizede geliriz demiş kadında bizim evde oturacak yer yok ben sizi ağırlayamam demiş şimdi ben ne yapmalıyım kızlar ailem arayıp geri döndüğümüzü söyleyelim diorlar((( hayatımda 1 defa yaşayacağım bir gun böyle iğrenç bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?