yarın istemeye geliolar kızlar.ama ne yapacağıma karar veremedim.tanıstıgımız da pasta börek ikram ettik ama istemede de etsek mi bilemedim..kimi dio gerek yok kız istemede.kimi de yap dio.karar veremedim yapmasak nolur zaten fırınımız da bozuldu?kaydirigubbakcemile3
canım herhalde bugün telaştan okumaya fırsat bulamazsın ama, öncelikle hayırlısı olsun, inşallah her şey istediğin gibi geçsin.
bu konuyu ben de çok düşünmüştüm,
senin yaptığın gibi, tanışmada basta börek ikram ettik.
annem istemede yemek şart dedi (uzaktan geliyorlardı) ama, bana yemek yerken samimi bir ortam oluşursa istemeye gerek kalmaz, o anın heyecanını tam yaşayamayız gibi geliyordu.
oyüzden geldiklerinde önce kahve ikram ettim (hem yorgunluk kahvesi, hem de isteme kahvesi gibi oldu) isteme olduktan sonra onlar sohbet ederken, masayı hazırladım, yemek yedik.
twinscim teşekkür ederim canım..seninki de hayırlı olsun vereliniortakama bizimkiler uzakta deil burdalar onun için yemek olmaz..pasta konusunda krarsız kaldım.neyse yapmaya karar verdik artık..
teşekkür ederim canım.ikram ettik etmesine de babacım beni vermedii:çok üzgünüm: düşünecekmiş kız evi naz eviymiş bilmem ne..uf şimdi tekrar gelcekler.tekrar tekrar aynı stresleri yaşa dur..kafamçokkarıştı
teşekkür ederim canım.ikram ettik etmesine de babacım beni vermedii:çok üzgünüm: düşünecekmiş kız evi naz eviymiş bilmem ne..uf şimdi tekrar gelcekler.tekrar tekrar aynı stresleri yaşa dur..kafamçokkarıştı
yapma ya neyse canım her işte bi hayır vardır gelsinler bi daha
bizimkiler uzaktan geldiği için babam heme verdi:)
ama aynı şehirde olsaydık belki bende biraz naz yapılmasını isterdim :) a.s