- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Ac gozlu sonradan gorme yiyici kezolar icin naif mutevazi kizlari harcadiniz beylerBöyle kadınlar baştacı genelde
Düzgün kadınlar da var ama halleri ortada. burda açılan konularda düzgün, hanım hanımcık, gözü parada pulda olmayan kadınların hallerini de okuyoruz eloğlu kadir kıymet bilmiyor
Ben hiç acımıyorum erkek milletine paragöz tiplere yapışıyorlar sonra da benden bunu istedi onu istedi Türk kızı kezban bilmem ne.....düzgün kadınların değerini bildiniz mi ki kardeşim??? Erkeklerin başlarına gelenler müstehak hiç vah tüh demem.
Ac gozlu sonradan gorme yiyici kezolar icin naif mutevazi kizlari harcadiniz beyler
Mustehak valla
Tamda aklımdan geçenleri yazmışsınız.kızın ailesinin durumu hiç farketmez, neden ev sahibi olamadıkları da sizin sorununuz değil ama kardeşiniz para para para diyen kızla, aşkından ölse bile evlenmesin zaten, satılık insandan hayır gelmez, yarın daha paralısını bulunca ona gider.
Bırakın kalsın evdeKiz tarafi direk acti konuyu biz sok olduk.Kizin kendiside oyle soyledi sartmis bunlar .Baskakarini da evi yok diye reddetmis bilezigi kabul ettikleri halde .
Benim tek tasimda yoktu 3 hediyelik bilezik bir set evin tapusu kimde diye bile sormadım doğrusu biz mi safiz onlar miAnemmben bedavaya gitmişim kuru bir tek taş yüzük iki hediyelik bilezik vay vay vay ne uyanıklar var evide evlenmeden kendi üstüne ister bide evlilik sözleşmeside yaptırır benimde oğlum var tırstım gari
Bazı yerlerde istemek adetten sayılıyor maalesef. Bizim oralarda da öyle. Ama bana hep ayıp gelmiştir. Siz nasıl uygun görürseniz demiştik biz fakata bir arkadaşımın isteme törenine gittiğimde oturup ayak ayak pazarlık yaptıklarına şahit olmuşluğum var. Ev alamazsa araba alsın, 5 alamazsa 3 alsın gibilerindenVay babam vay bizde " siz nasıl uygun görürseniz" deyip geçiştirdik, utandık bile bunu söylerken... Ne kızlar var valla masallah... Çok çekecek kardeşiniz bu kızdan benden demesi... Ha durum varsa alınır helâli hoş olsun da kıçı sıkıp alınacaksa o evlilikten hayır gelmez.. günah ya borç içine sokup bir de mutluluk bekliyorlar ! İçi mı bozulur hanımefendi kiraya girse ya da 4 bilezik takılsa ... Çok uyanıkms gelin hanım ..
Geçenlerde ingiltere 'de yaşayan bir tanıdığımız var ı evlendi. Kızın ailesi 1 mt zincir, altın kemer , bilmem kaçtane bileZik istemiş. Diğer ev için istediklerinden bahsetmiyorum bile. Bizde almayın altın kemerde noluyor dedik . Onlar da almama taraftarı fakat oğulları vazgeçmiyor kızdan . Aldılar tabi ne istediyse. Beklenilen sonuç oldu düğünün ertesi günü kız boşanacam demiş , zorla ikna etmişler vazgeçmiş boşanmaktan. Anlayın artık kızın derdini.
Kız tektaş dediğime ne bakıyon klasik yüzük işte öyle pırlanta falan değilBenim tek tasimda yoktu 3 hediyelik bilezik bir set evin tapusu kimde diye bile sormadım doğrusu biz mi safiz onlar mi
Biz vazgeçtik diyip kalkardım ben olsam
Bizde de çok ağırdır adetler Karadenizliyz ama ben aileme " istemeyin" dedim çünkü biliyorum ki eşimden başkası elini cebine atmayacakti, nitekim de öyle oldu misafir gibi geldi gittiler... Yoksa bizim de çok ağır adetler var .. olsaydı ne olacaktı borctan kurtulamayacaktk gerçi şimdi de borç içindeyiz :)))Bazı yerlerde istemek adetten sayılıyor maalesef. Bizim oralarda da öyle. Ama bana hep ayıp gelmiştir. Siz nasıl uygun görürseniz demiştik biz fakata bir arkadaşımın isteme törenine gittiğimde oturup ayak ayak pazarlık yaptıklarına şahit olmuşluğum var. Ev alamazsa araba alsın, 5 alamazsa 3 alsın gibilerinden
Pırlanta nerde be anam bir alyansim var ışte o kadar ama huzurum var sevdiğim sevildigim kocam var o kadar bütün zenginligim bunlar annem babam sormadı bile utandik herşeyi eşim kendi yapacak diyeKız tektaş dediğime ne bakıyon klasik yüzük işte öyle pırlanta falan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?