Kiz isteme ve kardesimden istenenler

Ac gozlu sonradan gorme yiyici kezolar icin naif mutevazi kizlari harcadiniz beyler
Mustehak valla

Ac gozlu sonradan gorme yiyici kezolar icin naif mutevazi kizlari harcadiniz beyler
Mustehak valla

Aynen
Düzgün kadın = mağdur kadın , kıymeti bilinmeyen kadın bunu bilir bunu söylerim. Dediğim gibi erkeklere hiiiiç acımam başlarına ne geliyorlarsa kendi seçimleri

kardesiniz israrlimi evlilik konusunda peki? yorumlari okumadm yazdysaniz gormedm. kizin ailesi ac gozluluk yaparak, bunu da adettir kilifina uydurarak zorluyor sanslarini. baslik parasi deselermis acik acik.

Karşı tarafın açgözlü olması mühim değil, onlar o yapıdaysalar isterler zaten ve hiç bir zaman istekleri bitmez. Önemli olan kardeşinizin hadi bismillah deyip tekmeyi basabilmesi ve kendi ayarında bir kız tercih etmesi. Çoğu hemcinsimin de düşündüğü gibi erkeklere de "iyi" kadın yaramıyor. Ya dalga geçen ya da adam seçen tiplere bayılıyorlar. Böyle erkeklere ben de acımam da ailelerine üzülüyorum ki bunlardan biriydik bizde bir zamanlar. Kardeşiniz inşaallah diretmez bu ayranı yok içmeye atla gider çeşmeyeciler için.

Vay babam vay bizde " siz nasıl uygun görürseniz" deyip geçiştirdik, utandık bile bunu söylerken... Ne kızlar var valla masallah... Çok çekecek kardeşiniz bu kızdan benden demesi... Ha durum varsa alınır helâli hoş olsun da kıçı sıkıp alınacaksa o evlilikten hayır gelmez.. günah ya borç içine sokup bir de mutluluk bekliyorlar ! İçi mı bozulur hanımefendi kiraya girse ya da 4 bilezik takılsa ... Çok uyanıkms gelin hanım ..

Geçenlerde ingiltere 'de yaşayan bir tanıdığımız var ı evlendi. Kızın ailesi 1 mt zincir, altın kemer , bilmem kaçtane bileZik istemiş. Diğer ev için istediklerinden bahsetmiyorum bile. Bizde almayın altın kemerde noluyor dedik . Onlar da almama taraftarı fakat oğulları vazgeçmiyor kızdan . Aldılar tabi ne istediyse. Beklenilen sonuç oldu düğünün ertesi günü kız boşanacam demiş , zorla ikna etmişler vazgeçmiş boşanmaktan. Anlayın artık kızın derdini.

Tamda aklımdan geçenleri yazmışsınız.

Anemmben bedavaya gitmişim kuru bir tek taş yüzük iki hediyelik bilezik vay vay vay ne uyanıklar var evide evlenmeden kendi üstüne ister bide evlilik sözleşmeside yaptırır benimde oğlum var tırstım gari

Anemmben bedavaya gitmişim kuru bir tek taş yüzük iki hediyelik bilezik vay vay vay ne uyanıklar var evide evlenmeden kendi üstüne ister bide evlilik sözleşmeside yaptırır benimde oğlum var tırstım gari
Benim tek tasimda yoktu 3 hediyelik bilezik bir set evin tapusu kimde diye bile sormadım doğrusu biz mi safiz onlar mi

Bazı yerlerde istemek adetten sayılıyor maalesef. Bizim oralarda da öyle. Ama bana hep ayıp gelmiştir. Siz nasıl uygun görürseniz demiştik biz fakata bir arkadaşımın isteme törenine gittiğimde oturup ayak ayak pazarlık yaptıklarına şahit olmuşluğum var. Ev alamazsa araba alsın, 5 alamazsa 3 alsın gibilerinden

Bizde de çok ağırdır adetler Karadenizliyz ama ben aileme " istemeyin" dedim çünkü biliyorum ki eşimden başkası elini cebine atmayacakti, nitekim de öyle oldu misafir gibi geldi gittiler... Yoksa bizim de çok ağır adetler var .. olsaydı ne olacaktı borctan kurtulamayacaktk gerçi şimdi de borç içindeyiz :)))

İyi de kiraya çıkınca bedavayamı oturulcak neredeyse aylık kredı bedeli kadar para odeniyo her ay ev senınde olmuyo evınde rahat olamıyosun duvarına bı çivi çakamıyosum ev sahıbı ızın vermıyobide bunun surekli tasınması ve masrafı var ev ıstedılerde ustumuzemı yapın dedıler yıne sızın oglanın olacak hatta evlenmeden alındıgı ıcın kızın hakkıda olmıcak en az 10 senelik kredı cekse kardesınız on seneye ev sahibi olacak kırada olsa hıc bıseyın sahıbı bıde ustune parasıyla sıkıntı yasayacak ev sahıplerının agız kokusunu cekecek yarın obur gun evlendıklerınde kızla beraber odeyecekler kredıyı bilezik konusundada mıktar belirtmek sacma ama sonucta aıle yıne alında bıze verın dememisler dugunden sonra yıne kardesınıze kalıcak

Kız tektaş dediğime ne bakıyon klasik yüzük işte öyle pırlanta falan değil
Pırlanta nerde be anam bir alyansim var ışte o kadar ama huzurum var sevdiğim sevildigim kocam var o kadar bütün zenginligim bunlar annem babam sormadı bile utandik herşeyi eşim kendi yapacak diye

kız o eve ailesini oturtmayı düşünüyor galiba
resmen kendini satılığa çıkarmış
düğün zamanı zaten herkes hediyesini kendine göre yapar
bu resmen alış veriş pazarlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…