- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.250
- 548
- Konu Sahibi Sadecesen2
Para para diyen kızları baş tacı etmesin o zaman kardeşleriniz yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini aklama simdi sen kardesime salak demissin sex duskunu demissin o kadar da olmaz.Aile burda kendini savunmuyo ama sen kardeşini müdafaa ediyorsun bak, yorumun ağır oldu demişsin
E sen kendini koruyamayacak durumda olan bir kıza cazgır dedin paragöz dedin görgüsüz dedin onlar ağır değil mi
Çok sevindim. Zamanla daha da iyi olcaksın..Vallahi cok iyiyim. Kuş gibi rahatım. Ohh dünya varmış diyorum![]()
Kendini aklama simdi sen kardesime salak demissin sex duskunu demissin o kadar da olmaz.
evsiz evlenmek bu zamanda gercekten zor kız belkide ailesinde zorluk gordu artık görmek istemiyo olabilir buyuk sehirlerde kira 1000 tl den baslıyo karı koca calıssalarda 5 bin olsun maas bunlar ne zaman eglence tamam ev alanda var o parayla ama zor yani artık evlenmek hangi sehirdesinizKizin ailesi kirada bunca yil ev sahibi olamamislar .Kardeslerinin duzenli bir isleri yok ,baba borc icinde ,kiz ise calisiyor aileyi gecindiriyor diyebiliriz.İsteme gunu bizden ev ve 8 tane bilezik istediler yaklasik 18 bin civari .Bir aileye bakiyorum bunca sene ev sahibi olamamislar ama baskalarindan istemesini biliyorlar halden anlarlar dedik ama yok kiz reddetti ev ve bilezik sartmis .Yil olmus 2017 ama hala para derdine dusen aileler ve kizlar var dort bilezik takilsa ne olur ev sonradan calisilarak alinsa ne olur hersey para mi ??Evi olmayan sekiz tane burmayi takamayan evlenmesin mi ?kardesimin isi gayet guzel ve surekli cokta iyi bir geliri var ac ve acikta birakmaz ,saygili ,agir efendi kizlar buna bakmiyor para para para dertleri .
Valla aynen öyle.Hic onayladığım bişey değil elbette ama ister ister yani.Bilezik istemeden evlenen kıza dul gibi vah vah diye üzülünen bi ülkedeyiz neticede.Erkekler açsın gözünü bu kız isteme günü paracı olmadı ya.Is oraya gelene kadar ayrılsaydı madem konu sahibinin kardesiHiç yani
İsteyen ister dilin kemiği yok, atıyorum çarşıya çıktım bir kot pantolona bin TL istediler tebessüm eder çıkarım istediler de şu da bu da demenin anlamı var mı
Demek ki aile bu
ee kardeşin diretmez mi?İstemeye gitmeyiz zaten bitti bu is iyice sinir oldum ya .
Sesini cikartmiyor bilezigi yaparmis evi de sonradan borcla .
Evleri olmadığını bilmiyormu kız tarafida davet ediyorlar. O yaşta çocuğun nerden evi olsun zamanla olacak şeyler ev, araba.. kızını mal gibi gören zihniyetler bunlarevsiz evlenmek bu zamanda gercekten zor kız belkide ailesinde zorluk gordu artık görmek istemiyo olabilir buyuk sehirlerde kira 1000 tl den baslıyo karı koca calıssalarda 5 bin olsun maas bunlar ne zaman eglence tamam ev alanda var o parayla ama zor yani artık evlenmek hangi sehirdesiniz
evi de kendi üstüne mi istiyor yoksa.. öyle gelin düşman başına zatenKizin ailesi kirada bunca yil ev sahibi olamamislar .Kardeslerinin duzenli bir isleri yok ,baba borc icinde ,kiz ise calisiyor aileyi gecindiriyor diyebiliriz.İsteme gunu bizden ev ve 8 tane bilezik istediler yaklasik 18 bin civari .Bir aileye bakiyorum bunca sene ev sahibi olamamislar ama baskalarindan istemesini biliyorlar halden anlarlar dedik ama yok kiz reddetti ev ve bilezik sartmis .Yil olmus 2017 ama hala para derdine dusen aileler ve kizlar var dort bilezik takilsa ne olur ev sonradan calisilarak alinsa ne olur hersey para mi ??Evi olmayan sekiz tane burmayi takamayan evlenmesin mi ?kardesimin isi gayet guzel ve surekli cokta iyi bir geliri var ac ve acikta birakmaz ,saygili ,agir efendi kizlar buna bakmiyor para para para dertleri .
Kiz tarafi direk acti konuyu biz sok olduk.Kizin kendiside oyle soyledi sartmis bunlar .Baskakarini da evi yok diye reddetmis bilezigi kabul ettikleri halde .
Böyle kadınlar baştacı genelde
Düzgün kadınlar da var ama halleri ortada. burda açılan konularda düzgün, hanım hanımcık, gözü parada pulda olmayan kadınların hallerini de okuyoruz eloğlu kadir kıymet bilmiyor
Ben hiç acımıyorum erkek milletine paragöz tiplere yapışıyorlar sonra da benden bunu istedi onu istedi Türk kızı kezban bilmem ne.....düzgün kadınların değerini bildiniz mi ki kardeşim??? Erkeklerin başlarına gelenler müstehak hiç vah tüh demem.
bu senin görüsün cnm sahsen kızım olucak bir ev degil bin ev verseler degeri degil derim ama bu zamanda kiraya cıkmak kolay degil annen baban ne yaptı kac kardessiniz bu zaman kadar en azında -n biseyler yapmalıydı durumunuzu bilmiyorum ama bizde askere gitmeden takılar hazırdır mesela evi olmadan evlenen de pek yok evle mutluluk olmaz olayı baska evi parası olup mustsuz olanda cok bunun garantisini kimse veremez amaEvleri olmadığını bilmiyormu kız tarafida davet ediyorlar. O yaşta çocuğun nerden evi olsun zamanla olacak şeyler ev, araba.. kızını mal gibi gören zihniyetler bunlar