Kiz isteme ve kardesimden istenenler

Kendini aklama simdi sen kardesime salak demissin sex duskunu demissin o kadar da olmaz.

Para para diyen kızları baş tacı etmesin o zaman kardeşleriniz yahu

Hiç yani
İsteyen ister dilin kemiği yok, atıyorum çarşıya çıktım bir kot pantolona bin TL istediler tebessüm eder çıkarım istediler de şu da bu da demenin anlamı var mı

Demek ki aile bu

Kendini aklama simdi sen kardesime salak demissin sex duskunu demissin o kadar da olmaz.

Benim aklanacak bir durumum yok dediklerimin arkasındayım seks düşkünü demedim ayrıca düzenli seks için mi buna katlanıyo dedim, hadi kız ev altın elde edecek kardeşin ne kazanacak dedim

Senin muhatabın kardeşin

evsiz evlenmek bu zamanda gercekten zor kız belkide ailesinde zorluk gordu artık görmek istemiyo olabilir buyuk sehirlerde kira 1000 tl den baslıyo karı koca calıssalarda 5 bin olsun maas bunlar ne zaman eglence tamam ev alanda var o parayla ama zor yani artık evlenmek hangi sehirdesiniz

Hiç yani
İsteyen ister dilin kemiği yok, atıyorum çarşıya çıktım bir kot pantolona bin TL istediler tebessüm eder çıkarım istediler de şu da bu da demenin anlamı var mı

Demek ki aile bu
Valla aynen öyle.Hic onayladığım bişey değil elbette ama ister ister yani.Bilezik istemeden evlenen kıza dul gibi vah vah diye üzülünen bi ülkedeyiz neticede.Erkekler açsın gözünü bu kız isteme günü paracı olmadı ya.Is oraya gelene kadar ayrılsaydı madem konu sahibinin kardesi

Evleri olmadığını bilmiyormu kız tarafida davet ediyorlar. O yaşta çocuğun nerden evi olsun zamanla olacak şeyler ev, araba.. kızını mal gibi gören zihniyetler bunlar

evi de kendi üstüne mi istiyor yoksa.. öyle gelin düşman başına zaten

Kiz tarafi direk acti konuyu biz sok olduk.Kizin kendiside oyle soyledi sartmis bunlar .Baskakarini da evi yok diye reddetmis bilezigi kabul ettikleri halde .

Bulunmaz hint kumaşı mıymış? Midem bulandı ya nasıl bir tarz bu..Ben bu insanları oturup dinlemeyi bile kendime hakaret sayarım kalk kalk kalk kalk ...

Para para diyen kızları baş tacı etmesin o zaman kardeşleriniz yahu

Böyle kadınlar baştacı genelde

Düzgün kadınlar da var ama halleri ortada. burda açılan konularda düzgün, hanım hanımcık, gözü parada pulda olmayan kadınların hallerini de okuyoruz eloğlu kadir kıymet bilmiyor

Ben hiç acımıyorum erkek milletine paragöz tiplere yapışıyorlar sonra da benden bunu istedi onu istedi Türk kızı kezban bilmem ne.....düzgün kadınların değerini bildiniz mi ki kardeşim??? Erkeklerin başlarına gelenler müstehak hiç vah tüh demem.

Ben evlenmiyciğimmmm sanırım Korkuyorum artık

Evleri olmadığını bilmiyormu kız tarafida davet ediyorlar. O yaşta çocuğun nerden evi olsun zamanla olacak şeyler ev, araba.. kızını mal gibi gören zihniyetler bunlar
bu senin görüsün cnm sahsen kızım olucak bir ev degil bin ev verseler degeri degil derim ama bu zamanda kiraya cıkmak kolay degil annen baban ne yaptı kac kardessiniz bu zaman kadar en azında -n biseyler yapmalıydı durumunuzu bilmiyorum ama bizde askere gitmeden takılar hazırdır mesela evi olmadan evlenen de pek yok evle mutluluk olmaz olayı baska evi parası olup mustsuz olanda cok bunun garantisini kimse veremez ama

insanın kend evi olur icini istedigi gibi dösersin bilemicem bize göre normla seyler bunlar selanik göcmeniyiz bizde kimsenin evsiz olmadıgını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…