O kısmı konuyu dağıtmamak için ozellikle yazmadım zamanında bi konu açmıştım ama kısaca soyleyeyim tum bunlar olurken esim hic yanimda durmadigi gibi nikahımın mahvolmasına ,ablasının gonderdigi o hakaret dolu ucuz smslere ,ailesinin tum dışardan mudahalelerine vs rağmen ben ses etmezken meğer evde ne yaşanıyorsa bire bin katarak ailesine yetiştiriyormuş sonradan ablası bunlari itiraf etti.hep onlarla bir olup dedikodumuzu yapiyor bir de ailemi kotuleyip duruyormus. Ailemle arkadaslarimla cevremde kimseyle gorusmeme karari almis ailesi oyle istiyormus .. Sen heryere tek git ben gelmem diyordu.Akrabalarindan kimseyle beni gorusturmeme karari almis cunku annesi ablasiyla konusmuyordum,eger akrabalari ile gorusursem ailesini ezip gecmis olurmus. Kendi akrabalarina gece gezmekerine cenazelere bayram kutlamalarina vs gider bana sen de gel biz evliyiz diyemez evde tek birakirdi..gelmek istedigimde ailem duyarsa ayip olur derdi:) Bu tur sacma seyler iste...Yani bana koca olabilecek hic bir vasfının kalmadığını gordugumde kalbimde ve kafamda bitirip yol verdim...