Nisan sonunda kız isteme törenim gerçekleşecek. Böyle bir tören için sizce bu etek-bluz takımı nasıl olur? Bluzu eteğin içerisinde kullanacağım, yani etek yüksek bel duracak. Kombini siyah ya da fuşya bir stiletto ile tamamlamayı düşünüyorum.
aslında normal bi zaman için çok şık bi kombin olur bence ama sanki renkler biraz ağır kaçmış gibi geldi bana, ya da ben daha canlı renklerden hoşlanıyorum bilmiyorum. ama yine de dediğim kombin olarak çok şık olmuş. bi de düğüne 3 ay var sanırım sizin, isteme yeni mi olucak? biz de düğünü seneye şubat gibi falan düşünüyoruz ama isteme 2 ay önümüzdeki ay için fln düşünüyoruz. çok mu erken dedim şimdi sizi görünce :44:
bencede renkler koyu kombin çok güzel. çok hanım hanım...
ama istersen (tabii ten rengine göre belirlemekte fayda var) pastel tonlar giy. ucuk bişeyler olsun üzerinde...
aslında normal bi zaman için çok şık bi kombin olur bence ama sanki renkler biraz ağır kaçmış gibi geldi bana, ya da ben daha canlı renklerden hoşlanıyorum bilmiyorum. ama yine de dediğim kombin olarak çok şık olmuş. bi de düğüne 3 ay var sanırım sizin, isteme yeni mi olucak? biz de düğünü seneye şubat gibi falan düşünüyoruz ama isteme 2 ay önümüzdeki ay için fln düşünüyoruz. çok mu erken dedim şimdi sizi görünce :44:
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, aynı bluzun vizon tonu da vardı, onu da bir deneyeceğim. Biz uzun yıllardır birlikteyiz, ailelerimiz de doğal olarak çok uzun zamandır tanışıyor. Kız isteme töreni biraz da ritüel gereği olacak bizde :) O yüzden sizin durumunuz son derece normal, sevgiler...
bencede renkler koyu kombin çok güzel. çok hanım hanım...
ama istersen (tabii ten rengine göre belirlemekte fayda var) pastel tonlar giy. ucuk bişeyler olsun üzerinde...
Teşekkür ediyorum yorumunuz ve güzel dilekleriniz için :) Ten rengim buğday, az önceki mesajımda da söylediğim gibi, bluzun vizon tonunu da bir deneyeceğim. Sevgiler...
bende beğendim bu kombini.. kız isteme durumu için ideal,renklerinde cıvıl cıvıl olmasına gerek yok azcık ağır olmalı bence de
tabi bu renkler teninin,saçının renginede uyuyor mu bilemiyorum
hayırlı olsun öncelikle vizon da çok güzel durur diye düşünüyorum ama takılar , yerinde makyajla bu takım da çok hoş duruyor..
bluzun rengini çok beğendim
Arkadaşlar bluz mağazada beğendiğim kadar güzel durmuyordu, çok ince ve kırışmaya müsait olduğu için içime sinmedi, tercihimi diz üstü bir mini elbiseden yana kullandım :) Zaman ayıran herkese çoooook teşekkürler :)