Arkadaşlar aynı durum bende var bu pazar ailelerimiz tanışacak kısmetse.
Ama babam şimdiden çok ön yargılı işten bir eve gidiyorum çok sert bi surat ve sürekli sigara üstüne sigara içen biri
Sizlerde de oldumu böyle şeyler.Ailelerin anlaşamamalarından korkuyorum.
İçim bunalıyor vakit geçmiyor mafoldumben
merhabalarr..evet sonunda evime geldim. nasılsın müjdeci,canım sende durumlar nasıl? eve geldim annem benden telaşlı ama belli etmek istemiyor. haftasonu gidiyoruz galiba bi aksaklık olmassa. sonraki hafta da onlar gelecek.bu arada hesapladık yaklaşık 20-25 o taraf 20-25 bizim taraf 50ye yakın kişi olacak. evde salon küçük nasıl sığarız diyor annem. aklım karıştı acaba lokal,ufak bi salonla filanmı konuşsam diye. of elbise,v.s. napcam bilmiyorum.sanırım ilk gün isteme olcak ertesi gün nişan. e bide onlarla mı gidip elbise seçcem.. ben çok zor begenirim millete fenalık gelir:kedi: stresliyim anlayacağınmafoldumben
Benim babamda dunden sonra degisti baya. Dun anlattim babama gozleri fln doldu, sonra baya supheci olmaya basladi. isten kacta cikcan fln olaylari, baya tedirgin anlasilan. Dun anlatttim ama hic gelsinler veya gelmesinler demdi bu konu hakkinda konusmak istemiorum bu gunlerde hala sokun etkisindeyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?