bizimkiler de adıyamanda ordan gelcekler onlar geldiklerinde tabiki yemeğe alıcaz canım o ayrı da şimdilik erkek arkadaşım gelcek tanışmaya ve zaten o da istanbulda oturuyo aynı şehirdeyiz yani bu yüzden çaya mı gelse diye düşünüorum ama annem yemeğe alalım diyo bende şaşırdım ilk günden şımarmasın diye düşünüyorum :roflol: tabi bu işin şakası da aman kafam karıştı valla.
ailesi geldiğinde burada 1 aya yakın kalcaklar erkek arkadaşımın evinde bu yüzden nişan mevzusu da aradan çıkar diye düşünüorum şuan önemli olan 1 hafa sonraki buluşma
ailemin düşüncesi benim için çok önemli çünkü.
aslında gitseniz iyi olur sende görmüş olursun yaşadığı yeri falan gerç zaten kararını vermişsin de hani insan sevdiği kişinin doğup büyüdüğü yerleri görmek ister :)))
bu konuda annelere çok iş düşüyo canım annem ya hep aramızda mekik dokuyo kadıncağız.
hakkımızda hayırlısı tabi
bende gelişmeleri bildiririm canım yazışalım sık sık
ailesi geldiğinde burada 1 aya yakın kalcaklar erkek arkadaşımın evinde bu yüzden nişan mevzusu da aradan çıkar diye düşünüorum şuan önemli olan 1 hafa sonraki buluşma
ailemin düşüncesi benim için çok önemli çünkü.
aslında gitseniz iyi olur sende görmüş olursun yaşadığı yeri falan gerç zaten kararını vermişsin de hani insan sevdiği kişinin doğup büyüdüğü yerleri görmek ister :)))
bu konuda annelere çok iş düşüyo canım annem ya hep aramızda mekik dokuyo kadıncağız.
hakkımızda hayırlısı tabi
bende gelişmeleri bildiririm canım yazışalım sık sık