• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız isteme muhabbeti uff

nurcum hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ve bize de yardım etsin valla zor işler
potkal canım özledim seni kız kaydirigubbakcemile5
tayin istanbulamı çıktı canım biara bahsediodunda hatırlayamadım şimdi
valla benim bıraktığın gibi canım temmuzda gelcekler temmuz sonu yada ağustos başı lur heralde isteme fasılları
aynı zamanda gelin olcaz desene :D
bu arada o babadan bende de var bi tane çok tırsıyom valla

kaydirigubbakcemile4 evet canım istanbul. haftaya cumartesi gideceğim ben de. burdaki son günlerim.. ya sorma napıcaz babaları böyle, ama ben hiçbirşey diyemiyorum,kızamıyorum onlar için de çook zor. ben evden ayrıldığımda, babamla telefonla bile konuşamıyorduk,sesimi duyunca başlıyordu ağlamaya.. :çok üzgünüm: hele şimdi kızını başka biri gelip alacak ondan.. dün babalar günüydü ya, ya erkek arkadaşım arayınca ters bişey söylermi diye korktum ama tesadüf babamın teli bozulmuş ben bile ulaşamadım :roflol: hadi bakalım iyi haberleri paylaşırız inşallah..

iyi o zmn gelmişken bi istanbul buluşması yaparız :))
haklısın canım benim babam ablam sözlendikten sonra hastalandı 3 gün yataktan kalkamadı üzüntüden resmen çok üzülüyorum aynı şey olmaz inşallah babam düşkündür kızlarına her baba gibi ama işte dünyanın kanunu bu kızlar evden ayrılıyor malesef :gitme:
hakkımızda hayırlısı canım ya gelişmeleri bildir bende yazarım oldukça

merhabalarr..evet sonunda evime geldim. nasılsın müjdeci,canım sende durumlar nasıl? eve geldim annem benden telaşlı ama belli etmek istemiyor. haftasonu gidiyoruz galiba bi aksaklık olmassa. sonraki hafta da onlar gelecek.bu arada hesapladık yaklaşık 20-25 o taraf 20-25 bizim taraf 50ye yakın kişi olacak. evde salon küçük nasıl sığarız diyor annem. aklım karıştı acaba lokal,ufak bi salonla filanmı konuşsam diye. of elbise,v.s. napcam bilmiyorum.sanırım ilk gün isteme olcak ertesi gün nişan. e bide onlarla mı gidip elbise seçcem.. ben çok zor begenirim millete fenalık gelir:kedi: stresliyim anlayacağınmafoldumben

Arkadaşlar aynı durum bende var bu pazar ailelerimiz tanışacak kısmetse.
Ama babam şimdiden çok ön yargılı işten bir eve gidiyorum çok sert bi surat ve sürekli sigara üstüne sigara içen biri :(
Sizlerde de oldumu böyle şeyler.Ailelerin anlaşamamalarından korkuyorum.
İçim bunalıyor vakit geçmiyor mafoldumben

Benim babamda dunden sonra degisti baya. Dun anlattim babama gozleri fln doldu, sonra baya supheci olmaya basladi. isten kacta cikcan fln olaylari, baya tedirgin anlasilan. Dun anlatttim ama hic gelsinler veya gelmesinler demdi bu konu hakkinda konusmak istemiorum bu gunlerde hala sokun etkisindeyim dedi :(

merhabalarr..evet sonunda evime geldim. nasılsın müjdeci,canım sende durumlar nasıl? eve geldim annem benden telaşlı ama belli etmek istemiyor. haftasonu gidiyoruz galiba bi aksaklık olmassa. sonraki hafta da onlar gelecek.bu arada hesapladık yaklaşık 20-25 o taraf 20-25 bizim taraf 50ye yakın kişi olacak. evde salon küçük nasıl sığarız diyor annem. aklım karıştı acaba lokal,ufak bi salonla filanmı konuşsam diye. of elbise,v.s. napcam bilmiyorum.sanırım ilk gün isteme olcak ertesi gün nişan. e bide onlarla mı gidip elbise seçcem.. ben çok zor begenirim millete fenalık gelir:kedi: stresliyim anlayacağınmafoldumben

slm cnm benim. öncelikle hayırlı olsun :teytey:
ben şuan tatildeyim döndüğümde annesi istanbula gelmiş olcak beni bekliolar anlayacağın :delphin:
önce annesi gelcek ama biz bu yaz nişan düşünmüyoruz aileler tanışacak sadece. sonrasına da allah kerim.
senin adına çok sevindim nerde oturuyodu erkek arkadaşın neree gitceksiniz?
telaş yapma doğal davranmaya çalış canım yapması zor biliyorum ama dene en azından :D
nişan yeri konusunda bi topic vardı 2009 gelin adayları düğün nişan mekanları diye oraya bak. yok onlar çok tuzlu olur diosan küçük kafe yada dernek tarzı bi yerle anlaşabilirsin bence.
kıyafete gelince de.... bence önce sen çık bi bak derim gözüne çarpan mağazaları belirle ve geldiklerinde direk o mağazaya gidin işin daha çabuk hallolur ben öyle düşünmüştüm bence en rahatı bu ama tabi önceden çıktığını onlarasöleme doğaçlama gibi olsun :roflol:
gelişmer oldukça yazarım cnm sende ihmal etme.

Benim babamda dunden sonra degisti baya. Dun anlattim babama gozleri fln doldu, sonra baya supheci olmaya basladi. isten kacta cikcan fln olaylari, baya tedirgin anlasilan. Dun anlatttim ama hic gelsinler veya gelmesinler demdi bu konu hakkinda konusmak istemiorum bu gunlerde hala sokun etkisindeyim dedi :(

aynen ya önceden hiç bişiime karışmayan babam artık her dışarı çıkmamda elli tane soru soruyo keşke onlar gelmeden 1 gün önce söleseydim valla çok şüpheli yaklaşıo artık nasıl davranacağımı şaşırdım valla. allah bizimde babalarımızın da yardımcısı olsun..

selamlaarr kızlar.. müjdeci nasılsın? ben yazamadım sen de birşey yazmamışsın. ne olacak ne bitceke derken biz birçok şeyi atlattık. gittik ailecek,nişana karar verdik, nişan mekanına karar verdik(kalabalık olacağı için ufak biyer tuttuk),yavaş yavaş bohçaları da hazırlıyoruz. 2 haftasonra nişanım var. bir gün önce de istemeye gelecekler.. kıyafetlerimi filan da aldım. işte son işlemler kaldı..

canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun heycanını paylaş sık sık..

bizim işler karıştı canım ya babası rahatsızlandı ameliyat oldu bizde şimdi erteledik sağlığına kavuşsunda gerisi önemli değil olur yavaş yavaş..
kışa kalır artık ramazan bayram falan derken tarihimiz yok yani cnm

Back