Kız İsteme kız isteme muhabbeti uff

bizimkiler de adıyamanda ordan gelcekler onlar geldiklerinde tabiki yemeğe alıcaz canım o ayrı da şimdilik erkek arkadaşım gelcek tanışmaya ve zaten o da istanbulda oturuyo aynı şehirdeyiz yani bu yüzden çaya mı gelse diye düşünüorum ama annem yemeğe alalım diyo bende şaşırdım ilk günden şımarmasın diye düşünüyorum :roflol: tabi bu işin şakası da aman kafam karıştı valla.
ailesi geldiğinde burada 1 aya yakın kalcaklar erkek arkadaşımın evinde bu yüzden nişan mevzusu da aradan çıkar diye düşünüorum şuan önemli olan 1 hafa sonraki buluşma
ailemin düşüncesi benim için çok önemli çünkü.
aslında gitseniz iyi olur sende görmüş olursun yaşadığı yeri falan gerç zaten kararını vermişsin de hani insan sevdiği kişinin doğup büyüdüğü yerleri görmek ister :)))
bu konuda annelere çok iş düşüyo canım annem ya hep aramızda mekik dokuyo kadıncağız.
hakkımızda hayırlısı tabi
bende gelişmeleri bildiririm canım yazışalım sık sık

müjdeci nasılsın? var mı gelişme ne zaman tanışacaktı sizinkiler? ben bugün müstakbel kayınvaldemle görüştüm arasıra görüşüyoruz zaten:) sen gel sonra bize bekliyoruz hemen, sonra da biz geliriz dedi. Artık bize yol göründü. temmuzda eve gidicem o zaman gideriz artık:)

sağol cnm iim valla
gelişme derken yani büyük ihtimalle bidahaki pazar tanışacaklar ama benim hala kafam karışık biraz daha beklesemmi diye düşünüyorum ama vakitte kalmadı ailesi 1 ay sonra gelecek bana bi akıl ver yaa

bi dk ben anlamadım sen nerdesinki görevin başka bi şehirde mi
arayı soğutmamakta fayda var :))

evet ben doğuda görev yapıyorum ailem izmirde, erkek arkadaşım bursa'da.. ne için erken diye düşünüyorsun? Ne kadar oldu ilişkiniz? bunlar formaliteler..biran önce aradan çıkar hem ailen görür, hele de begenip olumlu yorum yaparlarsa senin için daha da rahat eder.hem erkek arkadaşının da sizinkilerle iletişimini görürsün. 1 ay sonra da ailecek gelirler işte oh oh ne güzel kaydirigubbakcemile5

canım ne güzel konuşuyosun moral verdin valla
ama o iş ertelendi sanırım şimdilik
az önce erkek arkadaşım aradı bi iş yeriyle görüşmüş o iş olursa babanın karşısına daha rahat çıkarım biraz daha bekleyelimmi dedi
bende onun sıkıntıya girmesini istemiyorum o yüzden olur dedim ama şimdi bizimkilere ne dicem onu düşünüyorum yani benim için de çok önemli erkek arkadaşımın ailemin karşısına daha güçlü çıkması sanırım haziran sonunu beklicez o işte olmmazsa artık o zaman bakcaz duruma
1.5 yıldan daha fazla oldu görüşeli ailelerde bilio artık adını koyalım dedik ama beklemede şimdilik

aman bekleyelim dediğin ne kadarcık zamanki zaten, haziran sonu geldi bile, 1-2 ay bişey değil huzurlu olduktan, ve bir problem olmadıktan sonra öyle değil mi? herşeyin hayırlısı, tabi ki erkek arkadaşın daha emin çıkar karşılarına inşallah iş görüşmesi olumlu geçer.. Biz de normalde bu yaz için nikah düşünüyorduk hem eş durumndan giderim diye ama olmadı kriz v.s. işler çok kötü.. seneye kaldı bizim de. Erkekler çok önemsiyorlar iş durumunu,kendilerinden bu anlamda emin olmak istiyorlar..Neyse ki, iyi olan şey benim de tayinim ist.a çıktı. yoksa uzaktan herşey çok zor olacaktı.. bizim de 2,5 yıl geçti..

evet erkekler için çok önemli haklılarda ben bile önemsiyorum kaldıki o, böyle düşünmesini yadırgamıyorum aslında kendisi öğretmen ama ataması olmadı falan amaan o kadar sıkıcı bi süreçki anlatamam ki sende bilirsin meslektaşsınız sanırım. bu yüzden başka iş yapıo şimdi daha iyi bişi çıktı karşısına inşallah olur bu hayırlısıyla.
eş durumundan geçişler de artık uzun süredir yapılmıyo çok evliler gördüm ayrı şehirlerde neyseki senin işin hallolmuş canım valla çok sevindim.

teşekkür ederim.. bakalım istanbulda beni neler bekliyor.. hepimiz için en iyisinin olmasını diliyorum..

ben daha beklemedeyim kızlar haftaya inş gelecekler geçen annesiyle konuştum çok sıcak konuşuyor benle bakalım hayırlısı :)

İnşallah ömrünün sonuna kadar böyle gider.opuyorumnanaktan benim söz merasimimden öncede nişanlım geldi tanıştılar sonra ailesi görmeye geldi isteme ve söz faslı bir arada olsun istedik sonraki hafta hem istendim hemde söz kesildi opuyorumnanaktan fakat saçım başım yapılı hem şerbet dağı hem kahve dağıt hem çikolata derken bayağı bir helak oldum söz merasimimde 80 kiş vardı kaydirigubbakcemile3 ama çok güzel geçti

nurcum nooldu ne yaptın söz fln oldumu haberlerini beklioruz
potkal seninde sesin çıkmıo nasılsınız napıosunuz anlatın bakalım :))

bende aynen yaşadıklarını yaşadım
acizane fikrim acı bir tecrübe edindim
sevdiğin insan askerliğini yapmadan nişan koyma aileler tanısın
ama askerden sonra ciddiye bindirin
hem mesafeler hemde askerlik psikolojisi
bende nişanlandım askere gitti
ve sonuç
7 ay sonra nişan bozuldu
herkes böyle olmayacak belki ama büyüklerimden hep şunu duydum erkek önce askerliği yapsın kişiliği otursun değişebilir dediler ve haklı çıktılar
bende 7 ay tanıdım hemen olsun bitsin dedik babam katıydı
oldu bitti ama öyle yıprandım ki
nişanlanınca yeni yeni huyları çıktı bide uzak zaten hep göz boyadı
sen sen ol evleneceğin adamı iyi ölç tart
ve asla aceleye getirme

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aynı durum bende var bu pazar ailelerimiz tanışacak kısmetse.
Ama babam şimdiden çok ön yargılı işten bir eve gidiyorum çok sert bi surat ve sürekli sigara üstüne sigara içen biri
Sizlerde de oldumu böyle şeyler.Ailelerin anlaşamamalarından korkuyorum.
ıçim bunalıyor vakit geçmiyor mafoldumben

evet askerlik konusu çok kafama takıldı benim de ilk başlarda değişir mi falan diye ama ne bileyim o da kısmet diye düşünüorum inş değişmez şu 7 ayda hiç değişmedi ki kızlar inanın biz ne olursa olsun çok rahat konuşup paylaşırız saklamayız birbirimizden ama bakalım hayırlısı bu cuma geliyorlar sevgilim evlenme teklif etti çok güzeldi :) annesi annemi aradı annem beğendi konuşma tarzını falan inşAllah Rabbim hayırlısını verir hakkımızda ayrıca agresif ben de sürekli diodum sevgilime annemler anlaşamazsa beni beğenmezse falan annen die :kedi: için rahat olsun sevgiline inanıyorsan zaten aileler engel olmaz az çok konuşma tarzlarından görünüşlerinden anlarsın anlaşıp anlaşamayacaklarını inş benim 2 günüm kaldı haberleri yazarım kızlar opuyorumnanaktan

selam kızlar uzun zaman oldu yazmayalı ama ancak zaman buldum ben nişanlandım inş darısı sizin başınıza olsun :Saruboceq: nişanlımın ailesi gelmeden önce babamla konuştu nişanlım babam çok beğendi zaten onu görünce baya bi yumuşadı sonra cuma geldiler gündüz bayanlar geldi çay falan yanında kurabiye börek servis yaptım dedim en azından beni görsünler akşama stresim kalmaz sonra akşam hep birlikte geldiler isteme faslı falan babam aileyi de beğenince bekletmedi tamam dedi biz pazar nişan istioduk ama esnaf oldukları için dükkan kapalı kalmasın die cumartesi yapalım dediler biz de tamam dedik cumartesi koştur koştur kıyafet takı falan onları aldık opuyorumnanaktan o 2 günde acaip yoruldum valla söz nişan tatlı hepsi çıktı aradan çokkk rahatladım darısı sizin başınıza ama sevgiliniz mutlaka aile gelmeden konuşsun babanızla çok faydası oluorr :hooray:

hayırlı olsun nur umarım sonuna kadar hep mutlu olursun. müjdeci canım nasılsın? evet uzun zamandır yazamadım. bende durumlar aynı ben daha eve gidemedim ki, kaldı ki birşeyler olsun :) tayinim çıktı ya toplanıyorum koliler v.s. koşturmaca içindeyim. sende durumlar nasıl? iş görüşmesi nasıl geçti?
bu arada agresif benim babam da aynı daha önceki bölümlerde de yazmıştım tanışmaya geldiler babamda bi karış suratla oturdu ööyle.. napalım zamanla alışacaklar artık. onlar için de zor anlamak lazım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…