Astroia'cığım aynısı bizde oldu. Tanışma, bu gereksiz isteme olayı ve yüzükler hepsi aynı gün, hızlandırılmış yaptım ben:))) Onlar da İstanbul ' a ailemin yanına geldiler, yüzük takıldı ve geri döndüler. Amaç aileler birbirini görsün, ötesi yok yani ama şimdiden uyarayım bu kadar gereksiz başka iş daha yok:)))
Hep gereksiz düşünceli davranmamdan geliyor bunlar başıma ya zaten. Şimdi siz biliyorsunuz değil mi bunun bir öz anne durumu var, öz annesi yurtdışında yaşıyor. Ben o zaman karışmayım bunların nerede kalacağına, İstanbul'da bekliyorlar sizi diyeyim geçeyim di mi?
Babaanneniz doğru söylemiş bir zahmet ailenin yaşadığı yere gelsinler. Yazdığınız yorumlara defalarca denk geldim, makul orta yolu bulmak isteyen biri gibi geldiniz bana ama evlilik durumunda sizin bu ailem Ankara ya gelse daha iyi olur tavrı erkek ailesi tarafından iyi niyetli görülmüyor maalesef gün geliyor ailen çok meraklıydı seni vermeye buraya kadar geldilere dönüyor iş. Kız evi sizsiniz bırakın onlar sizin nazınızı çeksin.
Oyum babaannenden yana :) İstanbul'a gidilmesi en makulü, madem ne olursa oksun örf ve ananelere uyulacak o zaman erkek tarafı kız tarafının şehrine gitmeli.
Erkek tarafı İstanbul'da kalacağı yeri kendisi ayarlar, hamama giren terlesin :))
aynen öyle. uygunu istda olur dedi ailem de.
öz annesi vs kim nerede kalıp nasıl geleceğini kendisi bulsun.
siz sadece öz annesini misafir edebilirsiniz mesela istemeden sonra. kadın yalnız mı gelicek?
sen sadece durum bildir sevgiline o da bir zahmet organizasyonu kendi yapsın.
Astoria iki kayinvaliden olacak bir de gorumcen ,Allah şimdiden sana kolaylık versin
Anne ve babanız sizin mutluluğunuz için birşey demiyorlardır ama babaanneniz ileriye dönük düşünüyordur (edindiği tecrübelerden dolayı).Teşekkür ederim sağ olun :) Evet biraz orta yolu bulmak istiyorum yani ben de şey gibi düşündüm acaba gereksiz mi olur İstanbul İstanbul diye tutturmak, belki buradakiler ya ne olacak Ankara'da ağırlayıver derler dedim ama gereksiz tutturmuyormuşum onu gördüm. Annem babam karışmayınca, babaannem de çok sert çıkışınca dedim burada akıllı mantıklı hatunlarımıza bir sorayım. :)
Ay Mune hanım, öyle diyorsanız babaanneme hiç çemkirmeyim bari ehehe. Ya çevremde de hiç yol yordam gösteren yok babam zaten etkisiz eleman gibi oldu, adama kız isteme konusu açılınca bir haller geldi bunalıma girdi gibi. Annem "Sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun biz sana ayak uydururuz" diyor, babaannem gözlerini belertiyor. Neyse sağ olun vallahi, kafamda net fikir oluştu artık.
Babaannenizi dinleyin zarar etmezsinizhem Ankara ne ki? Hızlı trenle 4 saat yol. Kalmalarına bile gerek yok. Gelip isteyip gitsinler.
Bu kadar her şeyi düşünme canim. Sonra adamlar rahata alışıyor nasılsa kadınlar her şeyi düşünüyor diye. Ama sonuçta ezilen yine kadın oluyor. Bunu teklif etmesi bile sacma olmuş. Sonuçta senin ailen istanbulda ve onlarla tanışmaya gidecekler. Yurtdışından misafiriniz gelmiyor evde mi ağırlasak otelde mi diye düşünmene gerek yok. Bi zahmet ailesi düşünsun nerede kalacaklarini. Eğer istanbula çok yabancılarsa otel konusunda fikir verirsin olur biter. Şimdiki erkek aileleri de bir garip. Onların bunun lafını bile ettirmemeleri gerekirdi.
Ayrıca babannenize bayıldım öyle biri lazım aileye. Sen hiç gerilme ve günün tadını çıkar. Bırak erkek tarafı düşünsun gerilsinşimdiden mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?