Kız "isteme" günü?

Istanbul a gelmeleri gerekir ki bence Ankara yi teklif etmeleri bile hic hos degil.Mars a gitmeyecekler, bi zahmet baba evine buyursunlar.Otel falan ayarlanir ki onu da siz ayarlamak zorunda degilsiniz.Teklif edersiniz tabi ama kendileri halletseler daha sık olur bana gore.

Yazilmasi gereken her sey yazilmis, sen de kararini vermissin konuya yorum yapmama gerek yok o yuzden. Hayirli olsun Astoria, bir omur mutluluk dilerim

İstanbul'a gelmeleri daha uygun Ankara İstanbul yakın zaten ...
Hayırlı olsun mutluluğunuz daim olsun

E ona bakarsan Astoria senin ailen de bu durumda Istanbul'dan Ankara'ya gelip "o kadar yol" çekecek. Madem birileri o yolu cekecek erkek tarafi cekecek tabii ki
Bence Istanbul'da olmali.
Simdiden bol sanslar mutluluklar

Teşekkür ederimmm. Evet tabi ki saçma işte yani ben de iki ev varken acaba fazla mı naz niyaz etmiş olurum diye düşündüm, yoksa evlilik meraklısı değilim ehehe. Birkaç tane yazan arkadaş olmuş, biz talep bile etmedik nişan olsun düğün olsun diye. Israr eden erkek arkadaşımdı.

Teşekkür ederim canım. Off bizimkiler hiç yol yordam bilmiyor, erkek arkadaşımın ailesi de ne yapar bilmiyorum ama masraftan falan kaçarlarsa babaannem çok sinirlenir o kesin.

Evlilik hayali kurmuyoruz canım adım atıldı bildiğin yani. Maksat aileler hiç tanışmadığı için ailelerin hem tanışıp hem de bir tür resmi izin alınması gibi bir şey olacak. Haziran'da istensin Temmuz'da evlenelim gibi bir durum söz konusu değil, onun da elbette iş güç bulması beklenecek.

Teşekkür ederim canım. Off bizimkiler hiç yol yordam bilmiyor, erkek arkadaşımın ailesi de ne yapar bilmiyorum ama masraftan falan kaçarlarsa babaannem çok sinirlenir o kesin.
O yol yordam bilmeyen kayınvalideler kendi kızları olunca herseyi pek biliyor .Eş adayına bizde söyle olur böyle olur diye sen söyleyeceksin .İşi yoksa zor durum .

O yol yordam bilmeyen kayınvalideler kendi kızları olunca herseyi pek biliyor .Eş adayına bizde söyle olur böyle olur diye sen söyleyeceksin .İşi yoksa zor durum .

Hiç bilmiyorum ki valla burada çok tepkiyle karşılaşmasam belki Ankaraya gelin bile diyecektim. Yol yordam bilmeyen benim annem babam, karşı tarafı bilmiyorum. Bizimkiler hiç nişan düğün falan yapmadan evlenivermiş.

Dunyanin en sinir bozucu isleri canim. Sen belirleyici olmalisin. Soyle olmali boyle olmali diye erkek arkadasini yonlendir. Onlar da ogullarini dinlesinler bir zahmet

Dunyanin en sinir bozucu isleri canim. Sen belirleyici olmalisin. Soyle olmali boyle olmali diye erkek arkadasini yonlendir. Onlar da ogullarini dinlesinler bir zahmet

Ayıp olmaz di mi söylemek, yanlış anlamayın da görgüsüz gibi görünmek de hiç istemiyorum. Onların parasına puluna kalmadık şükür.

Ayıp olmaz di mi söylemek, yanlış anlamayın da görgüsüz gibi görünmek de hiç istemiyorum. Onların parasına puluna kalmadık şükür.
Yok yahu sen olmadi gerekenleri soyluyorsun. Ayip olan onlarin butcesini asacak seyleri bilerek istemen olurdu ki zaten sen bunu yapmazsin. İnsanlar istanbulu tanimayabilir bilemeyebilir misal cikolatayi cicegi alacak yeri de soyleyebilirsin. Veya geldikleri yerden alsinlar. Benim esim beni tek basina istemeye geldi yaninda teyzesi ve kuzenleriyle. Tek tek sormustu yapmam gereken ne varsa soyle bana ben bilemem antebin adetlerini diye.

Istanbula gitmeleri lazim sonucta onlar istanbula gitmezse senin ailen onlarin ayagina gelmis olucak.. hem kiz bekar evinden degil baba evinden istenir.... Benimde bekar evim aileme yakindi ama babamin evinde oldu tum isteme söz olayi

Tamam o zaman içim rahatladı ehehe ^.^

İnsallah cok mutlu olursun canim. İnsanlar cok affedersin ne mal olduklarini aha bu donemde belli ediyor gerek sevgililerimiz gerekse aileleri. Ak koyun kara koyun meydana cikiyor

Dur bakalım ya tanışma günümüz ayrı sıkıntılıydı üvey anne öz anne falan. Bunda bakalım inşallah saçmasapan şeylerle uğraşmayız. Bir de daha Rusya'ya götüreceğim oradakilerle tanışması için.

Kafana takılan birşeyler olursa sorabilirsin banada.
2 sene önce bizde yaşadık bunları,kız vermek biraz sancılı oluyor bu dönemlerde..

Çok teşekkür ederim. :) Yani ne çok fazla şey isteyip bunaltalım ne de hevesli gibi davranalım onun derdindeyim. Annem babam hiç karışmıyorlar inanın, babaannem de çok katı davranıyor. Mecburen sizleri rahatsız edeceğim. :)

İlk başta resmiyet olacaktır havalarda kötü gidiyor muhabbetinden sonra insanlar açılmaya başlıyorlar..
Burada gergin olan anne ve baba oluyor,karşındaki kişiyi süzüp açık aramaya başlıyorsun..
Mesafeli olmak her zaman iyidir..
Burada önemli olan evimize gelen misafire en iyi şeklide ağırlamaktır.
Sadece tanışmayami gelecekler yoksa direk istememi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…