- 17 Haziran 2013
- 1.950
- 2.772
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ona bakarsan Astoria senin ailen de bu durumda Istanbul'dan Ankara'ya gelip "o kadar yol" çekecek. Madem birileri o yolu cekecek erkek tarafi cekecek tabii ki
Bence Istanbul'da olmali.
Simdiden bol sanslar mutluluklar
Onlar ailecek gelmesin diye senin ailen gelecek. Yani ortada bir kolaylık yokki. Ne kadar modern şu bu da olsan bir yerde gelenekselleşiyorsun. Kız istemeye aile evine gidilir. Bu bin yıldır böyle... zaten yakın iki il. Her türlü ulaşımda var. Yollarda işkence çekilecek bir durum da yok.
Astoriacım. Orta yolu bulmak istiyorum acaba Ankarada mı olsa diyorsun ama. Ankarada olması orta yol değil ki canım..
Aileni ezip, erkek arkadaşın ailesini kayırmak bu..
Milletin kızını isteyecekler anan baban kalkıp il değiştirecek. Paşam da sallana sallana gelecek he mi. Yapma canım, sen bari yapma.
Asto selam hadi hayirli olsun seni de kaybediyoruz he
İstanbuldaki eve gelmeleri gerekir. Eger kalmali geleceklerse otelde yer ayirtirsaniz onlar icin hos bir jest olur. Aman sizde kalmasinlar ya cok varosca bir hareket bana gore. Kizi verdik he bu yatagi da size verdik gibi.
Ertesi sabah onlarin sizi kahvaltiya goturmesi gerekir,bizde hep oyle oluyor. Nisanlardan sonraki sabahlarda da hep damat ailesi agirlar gelin hanimin ailesini.
işin adabı gereği erkek tarafı anne-baba evine gider
nerede kalacakları sizi ilgilendirmez
ama bekar evine gidilmez
erkek tarafı zahmet etmesin diye kızın ailesi aman alsınlar da kızı der gibi dünden razı gibi zahmet çekmesi çoğu yörede ayıp karşılanır
erkek arkadaşını da böyle rahata alıştırma bırak sevdiceği için ailesini kendini zorlamayı bilsin
ayrıca daha işi gücü yok hemen evlilik hayali kurmayın
O yol yordam bilmeyen kayınvalideler kendi kızları olunca herseyi pek biliyor .Eş adayına bizde söyle olur böyle olur diye sen söyleyeceksin .İşi yoksa zor durum .Teşekkür ederim canım. Off bizimkiler hiç yol yordam bilmiyor, erkek arkadaşımın ailesi de ne yapar bilmiyorum ama masraftan falan kaçarlarsa babaannem çok sinirlenir o kesin.
O yol yordam bilmeyen kayınvalideler kendi kızları olunca herseyi pek biliyor .Eş adayına bizde söyle olur böyle olur diye sen söyleyeceksin .İşi yoksa zor durum .
Dunyanin en sinir bozucu isleri canim. Sen belirleyici olmalisin. Soyle olmali boyle olmali diye erkek arkadasini yonlendir. Onlar da ogullarini dinlesinler bir zahmetTeşekkür ederim canım. Off bizimkiler hiç yol yordam bilmiyor, erkek arkadaşımın ailesi de ne yapar bilmiyorum ama masraftan falan kaçarlarsa babaannem çok sinirlenir o kesin.
Dunyanin en sinir bozucu isleri canim. Sen belirleyici olmalisin. Soyle olmali boyle olmali diye erkek arkadasini yonlendir. Onlar da ogullarini dinlesinler bir zahmet
E bize sor yavrucum .Mutluluklaaaaarrrr .Hiç bilmiyorum ki valla burada çok tepkiyle karşılaşmasam belki Ankaraya gelin bile diyecektim. Yol yordam bilmeyen benim annem babam, karşı tarafı bilmiyorum. Bizimkiler hiç nişan düğün falan yapmadan evlenivermiş.
Yok yahu sen olmadi gerekenleri soyluyorsun. Ayip olan onlarin butcesini asacak seyleri bilerek istemen olurdu ki zaten sen bunu yapmazsin. İnsanlar istanbulu tanimayabilir bilemeyebilir misal cikolatayi cicegi alacak yeri de soyleyebilirsin. Veya geldikleri yerden alsinlar. Benim esim beni tek basina istemeye geldi yaninda teyzesi ve kuzenleriyle. Tek tek sormustu yapmam gereken ne varsa soyle bana ben bilemem antebin adetlerini diye.Ayıp olmaz di mi söylemek, yanlış anlamayın da görgüsüz gibi görünmek de hiç istemiyorum. Onların parasına puluna kalmadık şükür.
E bize sor yavrucum .Mutluluklaaaaarrrr .
Yok yahu sen olmadi gerekenleri soyluyorsun. Ayip olan onlarin butcesini asacak seyleri bilerek istemen olurdu ki zaten sen bunu yapmazsin. İnsanlar istanbulu tanimayabilir bilemeyebilir misal cikolatayi cicegi alacak yeri de soyleyebilirsin. Veya geldikleri yerden alsinlar. Benim esim beni tek basina istemeye geldi yaninda teyzesi ve kuzenleriyle. Tek tek sormustu yapmam gereken ne varsa soyle bana ben bilemem antebin adetlerini diye.
İnsallah cok mutlu olursun canim. İnsanlar cok affedersin ne mal olduklarini aha bu donemde belli ediyor gerek sevgililerimiz gerekse aileleri. Ak koyun kara koyun meydana cikiyorTamam o zaman içim rahatladı ehehe ^.^
İnsallah cok mutlu olursun canim. İnsanlar cok affedersin ne mal olduklarini aha bu donemde belli ediyor gerek sevgililerimiz gerekse aileleri. Ak koyun kara koyun meydana cikiyor
Tamam o zaman içim rahatladı ehehe ^.^
Kafana takılan birşeyler olursa sorabilirsin banada.
2 sene önce bizde yaşadık bunları,kız vermek biraz sancılı oluyor bu dönemlerde..
Çok teşekkür ederim. :) Yani ne çok fazla şey isteyip bunaltalım ne de hevesli gibi davranalım onun derdindeyim. Annem babam hiç karışmıyorlar inanın, babaannem de çok katı davranıyor. Mecburen sizleri rahatsız edeceğim. :)