arkadaşlar merhabaaaa haftasonu sevgilim ve ailesi beni istemeye gelicekler aynı gün yüzükler de takılacak onlar istanbulda ben ankara da ikimizde ailenin ilkleriyiz ne yapmam gerekiyor ne yapılır adetler falan nedir bilmiyorum ilk defa böyle bişey geliyor başımıza yardım edin lütfennn çokk heyecanlıyım ((
Arkadaşlar abim için kız istemeye gideceğiz bizde inşaallah.
daha önce abim kıza evlenme teklif ederken tek taş yüzük taktı.şimdi kız istemeye gidince tekrar bir yüzük alınması gerekiyor mu öyle bir adet var mı?
çiçek çikolata götürülecek onun dışında bu yüzük olayını çözemedik siz nedersiniz
yardımlarınızı bekliyorum
edit: 2 hafta içinde de nişan yapılır diye düşünüyoruz.
Arkadaşlar abim için kız istemeye gideceğiz bizde inşaallah.
daha önce abim kıza evlenme teklif ederken tek taş yüzük taktı.şimdi kız istemeye gidince tekrar bir yüzük alınması gerekiyor mu öyle bir adet var mı?
çiçek çikolata götürülecek onun dışında bu yüzük olayını çözemedik siz nedersiniz
yardımlarınızı bekliyorum
edit: 2 hafta içinde de nişan yapılır diye düşünüyoruz.
Aynı durumu şu an bizde düşünüyoruz benimde abim kısmetse bu on beş tatilde sözlenecek.. bu hafta içinde evlenme teklifini yapıp tek taşını takacak yenge hanımın ama kız istenmeye gidileceği zaman ayrı bi yüzük evlenme teklif edildiğinde ayrı yüzük sözde ayrı bi yüzük olmaz heralde dmi?bu konuda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız bizi sevinirim :)