Kız ismi💕

Soylenis olarak uyumlu olsun derseniz:

arya
Ayla
Alya
Azra

ama bence daha guzel olan anlamsal uyum derseniz:

meric
Nil
Nehir
İrmak

Uyum onemli degil derseniz:

yagmur
Damla
Selin
Gokce
Pelin
İpek
Bade
Mine
Duru
Ben size oncelikle harikasiniz demek istiyorum ❤️ Usenmeden bir suru oneride bulunmuşsunuz cok teşekkür ederim🤗

Öyle gerçekten. Ben içimde alışamadım ismine ve çevredende beğenilmiyor gibi hissediyorum ama çevre umurumda değil.

Cevreyi hic takmayin bencede 😘 onlara hic aldirmamak lazim ne koysak begenmezler kulp bulurlar zaten 🤷‍♀️

Bence acele etme isim böyle aranarak bulunmaz bi anısı bi yaşanmışlığı olmalı mesela benim aklımda bir sürü isim vardır bi akşam eşimle bi şarkı dinliyorduk birden durup birbirimize baktık oha bu isim kızımız olursa ismi olmalı dedik ikimizde bayıldık o an kızım yok ama olursa ismi hazır 💞

O isim nedir cok merak ettim ❤️

Ben Lina koydum ama ona olmaz demişsiniz..🙂
Eceyi öneriyorum o yüzden..☺️ sağlıkla gelsin minik:))

Ah kızlar hepsi güzel isimler. Baskasi acsa bu konuyu bende ona bu isimleri onerirdim sanırım ama yok kızımın ismi olarak ısınamiyorum.
Mesela Umay ı cok cok begenirdim. Ama yok gitti o his kızım oldugunu ogrendigimde. İdil i begenirdim. Ama yok🤦🏻‍♀️ Özgü ye sıcağım biraz ama oda oyle aşırı olmasini istiyorum gibi degil bilmiyorum
Ben de öyleydim .Buraya konu açtım .Önceden beğendiğim hiçbir isime ısınamadım.İste bu diyemedim.O his hiçbir zaman olmadı:)Sonunda vakit geldi ve ben hala bulamadım.Artik en begendigimi içime sinmeyerek kizima koydum.Kimkige yazdirdiktan sonra bile hâlâ içime sinmemisti.Ama seslene seslene ismi beğendim,kızımla butunlesince ısındım ..Şimdi iyiki bu ismi koymuşum diyorum .Başka kızım olsa isim bulamam herhalde .En güzel isim bu diyorum kendi kendime:)

Ciddi misiniz? İsmi neydi yazmis miydiniz? Cok zor degil mi kiz ismi koymak? Yada ben mi cok zorlaniyorum bilmiyorum. İnsallah ısınırsiniz eminim cok guzel bi isimdir💕
Gerçekten çok zor.Erkek ismi daha kolay.Kiz ismi çok güzel isimler var ve seçenek çok.O yuzden çok zor.Ben 34.haftamda zorla karar verdim.

Zaten kulağa hoş gelmeyen isimlerin hep guzel anlamları var nedense.Kizima isim bakarken fark ettim.Kulaga çok hoş gelen isimlerin ise anlamı saçma,içi bostu .:)
Öyle ya 😂
Neyse bende alin koymak istiyorum eşimin adı Ali ikinci ismi de var ama buna uydurabildim
😂
  1. yüzün kaşlar, şakaklar ve saç arasında kalan bölümü.

2. 2.
    (kimi şeylerde) alnaç, yüz, ön, önyüz
    Anlamlara bak 🤦🏼‍♀️

Öyle ya 😂
Neyse bende alin koymak istiyorum eşimin adı Ali ikinci ismi de var ama buna uydurabildim
😂
  1. yüzün kaşlar, şakaklar ve saç arasında kalan bölümü.

2. 2.
    (kimi şeylerde) alnaç, yüz, ön, önyüz
    Anlamlara bak 🤦🏼‍♀️
Canım benim eşimin adı da Ali.Ben de alin,alina,alisa bunlardan birini koymak istedim .Eşime jest olsun diye ama kendisi istemedi:)Alin
in anlamı çok guzeldi.Bu üç ismin de anlamı çok güzel.Ben baya araştırmıştım.

X