- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
berfin kürt isim.. kürtseysinz koyun derim:)
Öncelikle insanim!insanlarida siniflandirmiyorum siniflandirmadimda simdiye kadar lutfen sizde yapmayin
Ayrica kürt ismi olmasi neyi degistirir anlami onemli ismin!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berfin kürt isim.. kürtseysinz koyun derim:)
İkiside benim kızlarımın adı büyük eylül küçük elaEla, Eylül seviyorum ben. Anlaşılır isim tercih edin bence. Çocuk açıklama yapmak zorunda kalmasın ismiyle ilgili. Bi de gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı olmayı nasip etsin
Hayalimin seçimi süpersin. Bizim de Kuzey imiz varİkiside benim kızlarımın adı büyük eylül küçük ela
Pera Palas gibi..eğer ALLAH ım bana çok istediğim kız çocugumu sağlıkla kucagıma almamı naip ederse adini PERA koyacam bütün sayfaları okudum ama kimse PERA yazmamış anlamı eski beyoğlu ...babamla annemım aşklarının birleştiği yer pera pasajı belkide bu isme aşık oluşum bundan kaynaklı
nasipim ol kızım ol sağlıkla gel PERAM inşallah
eski istanbul -eski beyoğluPera Palas gibi..
Anlamı neymiş ki?
enteresan.
İlginçmiş.eski istanbul -eski beyoğlu
Zeynep.duru.melek.Ayşegül. Ayşe. Fatma. Gül. Deniz.Betul. Beyza.Çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için :)
Tuana ,Elvan ,Mihriban,Aişe ,ZühreMerhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)