• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız ismi tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızım olursa adı Deniz olacak
ama sana tavsiyem tanem :) Deniz benim olsun tanem senin

Ben doğaya ait isimleri daha çok seviyorum:
Deniz
Doğa
Yağmur
Başak
gibi.
Bir de değişik olacak diye çocuğa saçma sapan isimler koyuyorlar. O da yanlış. Tüm hayatını etkiliyor isim hem yaşayacağı hayatını hem de kişiliğini.

eğer ALLAH ım bana çok istediğim kız çocugumu sağlıkla kucagıma almamı naip ederse adini PERA koyacam bütün sayfaları okudum ama kimse PERA yazmamış :KK45:anlamı eski beyoğlu ...babamla annemım aşklarının birleştiği yer pera pasajı belkide bu isme aşık oluşum bundan kaynaklı :KK36:
nasipim ol kızım ol sağlıkla gel PERAM inşallah

Ben kızıma melike Güneş koydum ismini çok seviyor bn de söyledikçe çook mutlu oluyoum.Çok kibar ve güneş gibi parlayan bir kızım var hamdolsun.İsim çok önemli umarım güzel manalı bir isim koyarsınız

eğer ALLAH ım bana çok istediğim kız çocugumu sağlıkla kucagıma almamı naip ederse adini PERA koyacam bütün sayfaları okudum ama kimse PERA yazmamış :KK45:anlamı eski beyoğlu ...babamla annemım aşklarının birleştiği yer pera pasajı belkide bu isme aşık oluşum bundan kaynaklı :KK36:
nasipim ol kızım ol sağlıkla gel PERAM inşallah
Pera Palas gibi..
Anlamı neymiş ki?
enteresan.

Benim kızımın adı Eylül çok beğenirim bu ismi ayrıca Feyza ve Benay isimleri de hem değişik hem güzel gelir bana

'MİNELSU' akılda kalıcı degil anlamini da bilmiyorum ilginc geldi belki seversiniz :)

Merhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
Tuana ,Elvan ,Mihriban,Aişe ,Zühre

Back