- 20 Mayıs 2009
- 23.908
- 63.648
- 598
Enfiye kotu koku degil mi
Annem hep o anlamda kullanir
Öffff enfiye gibi koktu der:)
Enfiye koklandığında hapşurtan bir bitkinin toz hali diye biliyorum. Kokusu kötü müdür bilmem hiç görmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enfiye kotu koku degil mi
Annem hep o anlamda kullanir
Öffff enfiye gibi koktu der:)
Bilmiyordum.Enfiye koklandığında hapşurtan bir bitkinin toz hali diye biliyorum. Kokusu kötü müdür bilmem hiç görmedim.
aminnn çok tşk ederim.hepimizin evladının kaderi güzel olsun.bizde çok begenerek koyduk NEHİR isminigerçekten mi:) ne bilim içinde en güzel nehir dedim içimden geçti:) Allah kaderini güzel yapsın inş..güzelce büyüt evladini:)
o ne kızzzz
o ne kızzzz
ilk defa duyuyorum. asenanin orjinali olduğu bilmiyordum.
Sude anlam olarak ezilmiş,sürülmüş demek ama.Lutfen degisik olacak diye abuk subuk ne oldugu belli olmayan isimler koymayin.
Bundan 10yil sonra dunyadaki butun kizlarin ismi asya ve duru olacak bence, onune gelen herkes ayni isimleri koyuyor
Ben sude ismini begeniyorum
Hahah o ne yahu :) sude sürmeli demek ve ayni zamanda bir cicek ismiSude anlam olarak ezilmiş,sürülmüş demek ama.
Daha önceden yeğenime koymak için araştırmıştık,malesef Kur'andaki anlamı oymuş.Hahah o ne yahu :) sude sürmeli demek ve ayni zamanda bir cicek ismi
Biz baya seneler once arastirdik kuzenim icin. Kelime anlami surmeli ayni zamanda bi cicek adi ve peygamber efendimizin esinin adiymis. Simdi googlea yazdigimda surulmus gibi bi sey cikti altta kalan bir sitede. Bilemiyorum anlamadim zaman gectikce anlami mi degisiyor :)Daha önceden yeğenime koymak için araştırmıştık,malesef Kur'andaki anlamı oymuş.
Geçen gün fotoğrafından kızının adını görmüştüm,güzelmiş ,anlamı da güzelİkra, Zeynep, Elif
Teşekkür ederimGeçen gün fotoğrafından kızının adını görmüştüm,güzelmiş ,anlamı da güzel