• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız ismi tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence de.Hele son yıllarda kimse çocuğuna Yasemin adını koymuyor bu isimler size ne etti :)

Benim önerilerim ise,
Anlami barış ve özgürlük yanlısı diye geçen Armin ismi çok hoş. Arapça kökenli bir isim erkekler için de kullanılıyormus. Anlam olarak içki diye bilinse de özellikle tasavvufta Aşk anlamına gelen Bade.
Eğer ilk kizinizsa İlkim de çok anlamli.
bu internette araştiriyosun ama benim aklım karışıyo artık güvenemiyorum. bi böle bi söle diyo:)
mesela Ben rümeysa koycam diyorum gözükapaklı kadin demekmiş.. eşime dedim yok öle bişey diyoo. çok istiyo rümeysa koymayi.. bende eşimin istegini kıramiyorum valla ne diycem bilmiyorum. yanina bi isim düşündüm. bilemedim napcami..

Söylesi zor olan birde herkesin kullandigi isimleri koymayin bana kalirsa

Kimse adini soylediginde hee nee gibi tepkiler alip ismini tekrar soylemek hecelemek istemez

Cok tercih edilen isimler okul caginda sıkınti
Okul bi aciliyo her isimden ucer beser tane:(

Onerim;
Firuze
Meryem
İnci
Seher gibi

Merhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
Benim
Kızım olsa ilk öncelikli ismim hira olur. Hem anlamı yüzünden hemde kulağıma hoş geliyor. İkinci olarak. ( ikra. ) ikisi de bağlantılı. Ama ikra ismi de bir çocuğa isim dışında her ismi söylendiği zaman oku ilim sahibi ol duası gibi geliyor. Ayrıca yine kulağıma hoş geliyor

Kızım olursa koyacağım isim bende saklı onu söylemem:) Ama şu isimleri de begeniyorum. Nil, naz, eda...

Back