• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız ismi tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İleride Allah bana bir çocuk nasip ederse, ismini de Türkçe koymayı düşünüyorum önceliğim bu olacak. Arap ismi ya da herhangi başka ırka ait bir isim istemiyorum. Bizim çok güzel ve anlamlı isimlerimiz var.
İsim olarak da önerebileceğim bir şey aklıma gelmiyor, gelenler hep arapça farsça. Araştırmak lazım.

Ela benim en sevdiğim kız ismi. Bi de ortasinda H harfi olan isimler seslenenin naifligine gore kulagima hoş deliyor: Nihal, Nihan gibi

İleride Allah bana bir çocuk nasip ederse, ismini de Türkçe koymayı düşünüyorum önceliğim bu olacak. Arap ismi ya da herhangi başka ırka ait bir isim istemiyorum. Bizim çok güzel ve anlamlı isimlerimiz var.
İsim olarak da önerebileceğim bir şey aklıma gelmiyor, gelenler hep arapça farsça. Araştırmak lazım.

Çok katılıyorum. Geçende bir topiğe Ahmed yazmış birisi şaka gibi bu ne arap özentiliği??? Göklü isimleri seviyorum ben de. Gökçe, Göksu, Gökdeniz gibi.

Ayza hic duyulmamış bir isim,çok beğeniyorum
Anlamı ay yüzlü kiz demek
İleride kızım olursa İnci koyacağım ben

Arapça farsça isim koyarken kimse bu tepkiyi vermiyo. Kürtçe mi problem oldu :KK70:

Kürtler amma dışlandı ötekileştirildi. Aynı ülkede yaşadığımız aynı nüfus kağıdına sahip olduğumuz adamların ismini koymak kötü ama 7 kat yabancı arabın adını koymak normal??? Garip bir kafa.

Merhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
Belen koy;) anlami yuksek daglarin arasindaki gecit
Benim ismim ;)

Back