- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arya,Lina,Afra,Hanzade,Asel,Belamir,Derin BeraMerhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
İleride Allah bana bir çocuk nasip ederse, ismini de Türkçe koymayı düşünüyorum önceliğim bu olacak. Arap ismi ya da herhangi başka ırka ait bir isim istemiyorum. Bizim çok güzel ve anlamlı isimlerimiz var.
İsim olarak da önerebileceğim bir şey aklıma gelmiyor, gelenler hep arapça farsça. Araştırmak lazım.
Ela benim en sevdiğim kız ismi. Bi de ortasinda H harfi olan isimler seslenenin naifligine gore kulagima hoş deliyor: Nihal, Nihan gibi
Kesinlikle. Bizim bir özümüz, benliğimiz var. Çok da karizma isimlerimiz var, hem kıza hem erkeğe.Çok katılıyorum. Geçende bir topiğe Ahmed yazmış birisi şaka gibi bu ne arap özentiliği??? Göklü isimleri seviyorum ben de. Gökçe, Göksu, Gökdeniz gibi.
berfin kürt isim.. kürtseysinz koyun derim:)
Onlar dini diye vermiyorlardır sanırım.Arapça farsça isim koyarken kimse bu tepkiyi vermiyo. Kürtçe mi problem oldu
Arapça farsça isim koyarken kimse bu tepkiyi vermiyo. Kürtçe mi problem oldu
Belen koy anlami yuksek daglarin arasindaki gecitMerhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
Kaynak?
İsim siteleri değil gerçek bir kaynak.
İlsu miray cansın berra zeynep esila buglem
Hayırlı olsun bebeginiz
Not: Kv nin ismi ney belki eşin annesinin ismini koymak istiyordur bellimi olur
:) çok güldüm, öyle birşey olamaz.onun annesi varsa benimde var canım :)