• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız ismi tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dora Venüs Lal benim sevdiğim kız isimlerinden hatta ikiz düşünenler için DORA-DORUK
PERA-PARS
Olabilir. Ama artık Arya ya da Mira koymayın. 15 yıl sonra lise arkadaşlarıyla adaş olmasın yavrucaklar :)

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bence de ecrin gibi arapcada kötü anlami da olan isim kesinlikle koymasin kimse ve kuran da surelerin başında geçen sadece Allahın sırrını bildiği çocuğa ağır gelen elif gibi isimde koymamak gerek ben de kiz bekliyorum erva ismini düşünüyorum hem cennet teki kevser havuzunun başında şerbet dağıtan melegin ismi hem peygamberimizin sav in halasinin hem hz osman in annesinin ismiymis

Şu an kızım 2 aylık. Ve adını Lina koydum. Cenneteki hurma fidesi anşamına geliyor. Ben daha önce hiç duymamıştım ama anlamını öğrendikten sonra daha da güzel geldi bana.

bugün haberde vardı. 2014 yılında bebeklere konulan popüler isimler sıralamasında Defne 25. Sırada yer alırken. Bu sene 9. Sıraya yükselmiş. En çok bu yükselmiş.
aaa gerçekten mi?
benim kızımın adı defne ve biz karar veremedik o mu olsun bu mu olsun en son mira koyacaktık ki eniştemiz internetten öğrenmiş ki anlamı aslında çok kötüymüş, kavga şiddet vs gibi anlamları varmış vazgeçtik
babam defne olsun istedi biz de kırmadık şimdi de çok seviyorum bu ismi :)

Benimde kizim olcak Amine dusunuyorum bence iyi arastirin sahabe kadinlardan koyabilirsiniz isim cok onemli obur dunyada anne babanin yakasina yapisacaklar bana neden guzel isim koymadin diye

Ben daha cinsiyet bilmiyorum.
Ama eşimle yıllardır daha sevgiliyken bile kızımız olursa muhabbetlerii yapılır ya (yaş 18) :cool: ozamandan kalma bir isim var HAYAL. Ama nedense şimdi %50 olarak kararsızım.
Hoş erkekte olabilir.
İsimlere bakıyorum ama hiçbiri banamısın demiyor, içimize sine sine aaa şunu koyalım diyemiyoruz.
Nekadar zormuş :KK17::KK17:

Back