- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizim :)
Asel, reyyan, irem, heves, doğa,suMerhaba hanımlar, Allahın izniyle bir kızım olacak ve isim arayışı içindeyim. Beğendiğiniz isimleri yazarsaniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)
Herkesin kendi fikri tabi ki ama lütfenn eslem buğlem ecrin ceylin koymayın gına geldi çünkü ve irem sare cemre gibi aslında anlamını yanlış bildiğimiz isimler de var onları da iyi araştırın. Bence kız ismi bulmak çok zor gerçekten aklımda bu ara yeşil ışık yaktığım "Erva" var. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah kızınızı. Seçtiğiniz ismi bizimle paylaşmayı da unutmayın.
Merhaba :) ben nihat hatipoğlundan duymuştum bu ismi o İklimya olarak telaffuz ediyordu. Çok hoşuma gitmişti bizde buna karar verdik :)Merhaba bir tanıdığımiz da aynı anlam olduğunu düşünerek İklima koydu kızının ismini hangi telafuz doğru bilemiyorum tabi görünce yazmak istedim
Teşekkür ederim :)ilk defa duydum bu ismi çok güzelmiş
İsim sitelerinden bulmadım zaten. Nihat hatipoğlundan duymuştum.Kaynak?
İsim siteleri değil gerçek bir kaynak.
:)) genelde ilk duyduklarında çoğu kişi yadırgamıştı ama sonradan herkes çok beğendi. Benim çok hoşuma gitmişti telaffuz olarak duyar duymaz bigün kızım olursa bu isimi koyucam dedim eşimde beğendi ve sonuç olarak kızım oldu adı da iklimya oldu :))anlamı çok güzelmiş gerçekten ama iklimsa reklamı gibi tövbe tövbe