• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız ismi tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızımın adı deniz benim adım Derya :))
Sevdiğim isimler derin, duru, nehir ve Asya sağlıkla kucağınıza alın inş.

Ne zormuş isim seçmek ;) hamileliğimden önce beğendiğim isimlere bile burun kıvırır oldum :) ben kızıma karar veremiyorum ama beğendiklerim belki size yardımcı olur ;) Itır,Ilgın,Bade, Asel,Melisa

Ben iki tane isim koymak isterdim şunlar olabilor mesela: Azra Mina, Elif Şura, Gökçe, Ayşe Serra :)

Nevin,nevra
Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.

Mina,sezen,esin,yağmur,rüya,beste,beray,polen,
Benan,ışık,seray,özge,özgü,

Ben hamile değilim henüz ortada bebeğe dair bir durum yok ama hergün isim düşünüyorum:KK48:

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)
Defne Alya düşünüyoruz şimdilik,
Beril Alya da güzel :) bu arada modern isim arayışı içindeyim.

Herkesin kendi fikri tabi ki ama lütfenn eslem buğlem ecrin ceylin koymayın gına geldi çünkü ve irem sare cemre gibi aslında anlamını yanlış bildiğimiz isimler de var onları da iyi araştırın. Bence kız ismi bulmak çok zor gerçekten aklımda bu ara yeşil ışık yaktığım "Erva" var. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah kızınızı. Seçtiğiniz ismi bizimle paylaşmayı da unutmayın.

Herkesin kendi fikri tabi ki ama lütfenn eslem buğlem ecrin ceylin koymayın gına geldi çünkü ve irem sare cemre gibi aslında anlamını yanlış bildiğimiz isimler de var onları da iyi araştırın. Bence kız ismi bulmak çok zor gerçekten aklımda bu ara yeşil ışık yaktığım "Erva" var. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah kızınızı. Seçtiğiniz ismi bizimle paylaşmayı da unutmayın.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)
Defne Alya düşünüyoruz şimdilik,
Beril Alya da güzel :) bu arada modern isim arayışı içindeyim.

Merhaba bir tanıdığımiz da aynı anlam olduğunu düşünerek İklima koydu kızının ismini hangi telafuz doğru bilemiyorum tabi görünce yazmak istedim
Merhaba :) ben nihat hatipoğlundan duymuştum bu ismi o İklimya olarak telaffuz ediyordu. Çok hoşuma gitmişti bizde buna karar verdik :)

anlamı çok güzelmiş gerçekten ama iklimsa reklamı gibi tövbe tövbe
:)) genelde ilk duyduklarında çoğu kişi yadırgamıştı ama sonradan herkes çok beğendi. Benim çok hoşuma gitmişti telaffuz olarak duyar duymaz bigün kızım olursa bu isimi koyucam dedim eşimde beğendi ve sonuç olarak kızım oldu adı da iklimya oldu :))

Benim eşim de kürt kökenli tabi ki çok güzel isimleri var. Ama duyuyorsunuz ya televizyonda berfin kod adlı, bişeng kod adlı terörist diye insanın koyası gelmiyor yani. Sadece o da değil mesela kızıma magazinlerde ahlaksızlıklarıyla boy gösteren kişilerin adını da koymak istemem mesela çağrıştırıyor sonuçta. Kendimi sorumlu hissederim. Polemik olsun diye yazmıyorum bunları sadecw insanların neden koymak istememelerine bir de bu taraftan bakılsın isterim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Benim kızımın adı Beren su çok severek koydum adını bide abimiz var onun adı Berat uyumlu olsun diye şimdi 3. Geliyor ama ben isim bulamadım kızıma banada yardım edin

Back