Kız çocuların lulağını ne zaman deldirdiniz?

handan_06

handan_06
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
499
0
96
Ankara
benim kuzum 1 yaşında acaba erken mi ne zaman deldirdiniz herhangi bir sıkıntı oldumu?nerede deldirdiniz eczane mi?

aklı ermeden deldir bence 1yaş1.5 yaş uygundur ben kızımı 4yaşında deldirdim kendisi çıkarıp attı eczane daha iyi yoksada kuyumcu olabilir

ayy kızlar,benimle aynı fikirde olan kişiler görmek çok güzel...böyle söylediğimde kayınvalidem garip garip bakıyor..ciddiyetimin derecesini ölçmeye çalışıyor..hatta torununa altın küpe alacakmış.."sen al saklarız" dedim:))))

kaynanamllar ısrarcı oldular ama ben düşünmüyorum ilerde isterse 10 tanedeldirsin. bence gereksiz hem gusüalırken zor olur bence en iyisi deldirmemek her nekadar bendebirinde 4 biride 3 tane olsada

Kızım şuan 2 aylık. Kısmet olursa yaza deldirmeyi düşünüyorum bende. Benim küçükken deldirilen yerlerim küpe takmasam bile kapanmıyor ama 10 sene önce deldirdiklerim 1 ay takmasam kapanıyor. Küçükken deldirme taraftarıyım o yüzden.

2,5 yaşındayken halası evleniyordu, küpe almış, düğünümde taksın diye, deldirmemi istedi.Kabul etmedim.Annem ısrar etti, o da küpe alacağını söyledi.Onu da kabul etmedim.Annem de dahil yadırgayanlar oluyor.Ama çocuk benim :) 4 yaşındaki kızım "Anneciğim kulağımı deldirelim." diyene kadar deldirmeyeceğim.

benimde kizim yok
sayet olursa deldirme taraftari degilim
kendi isteyesiye kadar dursun isterse deldirir
benimde sag kulagimda iki tane solda bir tane var
asla kupe takamam hic sevmem kupeyi
hele hele kucuk cocuklara hic yakistiramiyorum
.......................................

bebekler icin fransada 9 aydan once delmiyorlar
ne eczanede nede kuyumcuda

ben evlenmeden önce eczanede çalışıyodum kulak da deliyodum..en iyisi bebekken deldirmek çünkü aklı başına gelince delinmesi zor oluyo kafasını sabit tutmuyo çocuklar.. hem kulağı delen kişi hem anne hemde çocuk için eziyetli oluyo.. bebekken deldirmek en iyisi hemde daha çabuk iyileşir

ben daha kızçemin kulağını deldirmedim...10 aylık kızım.düşünmüyorumda.

benimde kizim 8 aylik bende kararsizim akli ermez ceker kulagini yirtar diye korkuyorum, bide diyorlarki kücükkearn acimazmis eti yumusak oldugu icin kararsizimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…