- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi nazli melek
-
Kız bebek arabası nası çıktıBu daha zengo...
Niye senin soyun neresi kiNe kotu kalpli bu turk kadinlari ya Allah korusun sizden
Hadi git baska yere yorum yapMükemmel salladın.
Alemdar?O kimdi kız hangi siyasi o
Tamam nazlı melek SabancıHadi git baska yere yorum yap
Dedem erkek torun görmesin mi yazmanızdan belli snfmfkKonuyu baska yere tasima kimse cocuklarin degerini kucumsemiyo evlat isteyen herkese nasip etsin. tam tersi kiz cocuklarinin bu kadar kucuk dusurulmesini, esitsizliyine kiziyorum ben
Sevmedimmmmm iade edip dolap aldırttım ben arabayı kendim aldım dnjfKız bebek arabası nası çıktı
Sabancılar Türk ama soyu neki bu laydininTamam nazlı melek Sabancı
Oh iyi olmuş bi dahakine sormayı akıl ederler bundan sonraDedem erkek torun görmesin mi yazmanızdan belli snfmfk
Sevmedimmmmm iade edip dolap aldırttım ben arabayı kendim aldım dnjf
Suri?Sabancılar Türk ama soyu neki bu laydinin
Sizin bu engin(!) bilginin kaynağı nere peki onu da paylaşın bilelim100de 80ni hala oyle siz bilmiyormusunuz
Bence kaba eti.Sizin bu engin(!) bilginin kaynağı nere peki onu da paylaşın bilelim
Türk kadınları kötü kalpliymis ya ...ondan didim
Sizin çevrenizin %80'i öyle olabilir tabii100de 80ni hala oyle siz bilmiyormusunuz
O zihniyetin çevresine %80 az bence,eğer öyleyse iyimser bir rakam söylemişSizin çevrenizin %80'i öyle olabilir tabii
Niye senin soyun neresi ki
Türk kadınlarını kötü kalpli yaptın
Hangi sarayın şımarık prensesin
Sabancılar Türk ama soyu neki bu laydinin
Yok suru degilim saygisizlarTürk kadınları kötü kalpliymis ya ...ondan didim
Sizi kim taniyor ki
Kız torun erkek torun gibi soy mu devam ettirsin istiyorsunuz siz?Dedem erkek torun gormeden gidicek aciyin biraz empati yapin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?