- 2 Temmuz 2024
- 2.560
- 4.446
- 48
- 26
- Konu Sahibi nazli melek
İsterseniz soy isim değişmeyebiliyor evlenirken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzelBen soyadından çok memlekete takıntılıyım.Evlendiğimde e devlette eşimin memleketini görünce üzülmüştüm.Hadi soy bi nebzede insan evlenince kütük ne diye değişir anlamam.
Evlendiğimde eşimin soyadını almıştım.Ama 4.yılda memleketim değişti soyadımda babamdan iz taşıyayım diye bir his beni sardı.E devlettende başvuru yapılıyordu.Yapıp değiştim kimliğimi.İki soyadı kullanıyorum.
Cocuklarin kisi degisiyor amaİsterseniz soy isim değişmeyebiliyor evlenirken
Evet ama cocuklarinİsterseniz soy isim değişmeyebiliyor evlenirken
Manitası yokmuş ya aya da gidilmedi diyoKız o paralel evrendeki manitasıyla beraber
Sadece merak ettim baskalarinda da tutu mu diye cunku tanidiklarimin hepsinde tutmustu. Dunden beri cin takvimi de cin takvimi ne sana ne zarari oldu ne dokundu onca. O yuzden butun tr den akrabalar turkiyeden kizla evlenmedi bu ne ya .Sana çin takvimi niye bu kadar mucizevi geldi
Dedem erkek torun gormeden gidicek aciyin biraz empati yapin ya
E benim bir Gram umrunda değil ki dedemin soyadının kuruyup kurumamasi. Herkes gibi alelade yaşayan bir sülale. Soyları kurusa nolur otuz kuşak devam etse ne olur. Deden gitsin ahiretini düşünsün, ne dert ediyor ondan sonraki soyunuSizin dedeniz ne yapmis ki benimkisi yapsin ?
Dedem ahiretine dusunuyo, sen kendine bakE benim bir Gram umrunda değil ki dedemin soyadının kuruyup kurumamasi. Herkes gibi alelade yaşayan bir sülale. Soyları kurusa nolur otuz kuşak devam etse ne olur. Deden gitsin ahiretini düşünsün, ne dert ediyor ondan sonraki soyunu
Kahrolduk. Ne üzücü.Dedem erkek torun gormeden gidicek aciyin biraz empati yapin ya
Kadinin soyadi cocuklara gecebiliyor mu ?Bu başlığın konusu değil bu. Ayrıca konu açmış olmak için açılmış bir konu gibi duruyor. Üstte de yazmışlar zaten artık kadının soyadı da kullanılabiliyor kanunen,bütün olay soyadsa eğer...
Farkında mısın aptalların hepsi mutluManitası yokmuş ya aya da gidilmedi diyo
Ne kotu kalpli bu turk kadinlari ya Allah korusun sizdenKahrolduk. Ne üzücü.
kötü kalpli olabilirim ama soysuz asla(!)Ne kotu kalpli bu turk kadinlari ya Allah korusun sizden
An itibariyle dedenize acımaktan acıma duygum köreldi. Mutlu musunuz belki kalan 50 senelik ömrümde kimseye acıyamayacağım sayenizdeDedem erkek torun gormeden gidicek aciyin biraz empati yapin ya
Insanliktan gelen bisey bu kalpten oyle insanlara saldirarak mutlu olunmuyo.An itibariyle dedenize acımaktan acıma duygum köreldi. Mutlu musunuz belki kalan 50 senelik ömrümde kimseye acıyamayacağım sayenizde
Çocuk çocuktur, senelerce çocuk derdine düşüp binbir dertlerle bilmem kaç bin TLlerle çocuk sahibi olmaya çalışanlar varken "imi didim irkik tirin girmisin mi" diyorsanız bu sizin şımarıklığınızdır.Insanliktan gelen bisey bu kalpten oyle insanlara saldirarak mutlu olunmuyo.
Bu devirde sizin zihniyetten kaldı mı hala ya ne erkek takintisiymis arkadaşDedem erkek torun gormeden gidicek aciyin biraz empati yapin ya
Konuyu baska yere tasima kimse cocuklarin degerini kucumsemiyo evlat isteyen herkese nasip etsin. tam tersi kiz cocuklarinin bu kadar kucuk dusurulmesini, esitsizliyine kiziyorum benÇocuk çocuktur, senelerde çocuk derdine düşüp binbir dertlerle bilmem kaç bin TLlerle çocuk sahibi olmaya çalışanlar varken "imi didim irkik tirin girmisin mi" diyorsanız bu sizin şımarıklığınızdır.
100de 80ni hala oyle siz bilmiyormusunuzBu devirde sizin zihniyetten kaldı mı hala ya ne erkek takintisiymis arkadaş
Mükemmel salladın.100de 80ni hala oyle siz bilmiyormusunuz