• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz cocuklarin soy ismini kurutmasi kadar sacmalik var mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben soyadından çok memlekete takıntılıyım.Evlendiğimde e devlette eşimin memleketini görünce üzülmüştüm.Hadi soy bi nebzede insan evlenince kütük ne diye değişir anlamam.
Evlendiğimde eşimin soyadını almıştım.Ama 4.yılda memleketim değişti soyadımda babamdan iz taşıyayım diye bir his beni sardı.E devlettende başvuru yapılıyordu.Yapıp değiştim kimliğimi.İki soyadı kullanıyorum.
Ne guzel

Dedem erkek torun gormeden gidicek aciyin biraz empati yapin ya
Sizin dedeniz ne yapmis ki benimkisi yapsin ?
E benim bir Gram umrunda değil ki dedemin soyadının kuruyup kurumamasi. Herkes gibi alelade yaşayan bir sülale. Soyları kurusa nolur otuz kuşak devam etse ne olur. Deden gitsin ahiretini düşünsün, ne dert ediyor ondan sonraki soyunu

Insanliktan gelen bisey bu kalpten oyle insanlara saldirarak mutlu olunmuyo.
Çocuk çocuktur, senelerce çocuk derdine düşüp binbir dertlerle bilmem kaç bin TLlerle çocuk sahibi olmaya çalışanlar varken "imi didim irkik tirin girmisin mi" diyorsanız bu sizin şımarıklığınızdır.

Çocuk çocuktur, senelerde çocuk derdine düşüp binbir dertlerle bilmem kaç bin TLlerle çocuk sahibi olmaya çalışanlar varken "imi didim irkik tirin girmisin mi" diyorsanız bu sizin şımarıklığınızdır.
Konuyu baska yere tasima kimse cocuklarin degerini kucumsemiyo evlat isteyen herkese nasip etsin. tam tersi kiz cocuklarinin bu kadar kucuk dusurulmesini, esitsizliyine kiziyorum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back