- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.068
- 498
- Konu Sahibi nazli melek
-
Polat?Bu daha zengo...
ben de almadım çünkü adım da soyadım da uzundu. bir de esiminkini alınca hiç söylenmeyecektiBen kendi soyadımı da tutmuştum da eşim bile söylerken alışamamış hala kendi soyadını söylemeyi unutuyor benim adımı soyadımı söylerken. Almayaydım keşke amaaan uzadı da uzadı
O kimdi kız hangi siyasi oPolat?
Valla iyi yapmışsın, kendi soyadını tutmak kolay da bırakmak zor galiba yoksa bırakmayı düşünüyodum bi araben de almadım çünkü adım da soyadım da uzundu. bir de esiminkini alınca hiç söylenmeyecekti
Hee siyasiymiş zengo deyince dilangillere gitti aklımO kimdi kız hangi siyasi o
ben de bırakmam hatta esimin soyadını hiç almam diyordum. ama sonra düsündüm bebeğim olunca benle soyadı aynı olmicak sanki sadece esimin ailesine ait gibi olacaktıValla iyi yapmışsın, kendi soyadını tutmak kolay da bırakmak zor galiba yoksa bırakmayı düşünüyodum bi ara
Evet, din yüzünden. Anne yahudiyse yahudi kabul ediliyorsunuz ondan. İspanyolca konuşulan bir yerde annenin soyadını da kullanıyor çocuk. Unuttum neresiyok gecerli hala. ama sonucta cocugunuz olunca yüne babanın soyadını alıyoryani o muazzam soy yine kadından yürümüyor sanırım İsrailde soy kadından yürüyor
su benim de zoruma gidiyor. evlenirken kadının her seyi değişiyor ikametgah, soyad, evi her seyi. erkekler hiçbir seyden vazgecmiyorEvet, din yüzünden. Anne yahudiyse yahudi kabul ediliyorsunuz ondan. İspanyolca konuşulan bir yerde annenin soyadını da kullanıyor çocuk. Unuttum neresi
Ben çok aşığım ya, olsun derimsu benim de zoruma gidiyor. evlenirken kadının her seyi değişiyor ikametgah, soyad, evi her seyi. erkekler hiçbir seyden vazgecmiyoraynı devam ediyorlar. sırf bu yüzden ikametgahımı değiştirmedim hala babamın evi görünüyor ölünce de kendi ailemle aynı yere gömüceksiniz beni dedim. ne işim var tanımadığım insanların yanında sırf torunlarını aldık diye
ben de çok aşığım ama esime sadeceBen çok aşığım ya, olsun derim
He ondanben de çok aşığım ama esime sadeceailesiyle ölüm bile mümkünse aynı ortamda olmasın
Son zamanlarda iyice popüler olan siyasi yazdım çıkmadı.Benim soyadım son zamanlarda iyice popüler olan bi siyasinin soyadı. Yürüyecekse o yürüsün benim soyumdan bi şey çıkmaz zaten
Kız napcanız benim soyumu kurudu kuruduuu kimse kalmadıSon zamanlarda iyice popüler olan siyasi yazdım çıkmadı.
Davutoğlu o zamanKız napcanız benim soyumu kurudu kuruduuu kimse kalmadı
Bazi ailelerin erkek cocuklari yok ve kiz cocuklarinin soy isminini devam edememesi adaletsizlik degil mi ? Sonucta ikisi de evlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?