- 19 Kasım 2014
- 212
- 1
- 44
- 298
- Konu Sahibi nazli melek
-
Babanim oglu yok mu ?ben de bırakmam hatta esimin soyadını hiç almam diyordum. ama sonra düsündüm bebeğim olunca benle soyadı aynı olmicak sanki sadece esimin ailesine ait gibi olacaktıhasedimden değiştirdim babamın falan cok zoruna gitmisti ama. yeni kimliğim babamın evine gelmisti biz balayındayken babam ağlamıştı gecen bana kargo gönderdi yine kızlık soyadımı yazmış kargoya
Siz sizdeki kız takıntısının sebebini söylesenize bi merak ettimBabanim oglu yok mu ?
Erkekler de eslerinin soyadini alabilmeli bazenBence her aileye evlenirken yeni soyadı verilmeli yaaben eşimle aynı soyadını seve seve taşırdım ama onun ailesinin soyadına geçersem sanki kendi ailemi bırakıp onların ailesine geçecekmişim gibi geldi. Yani aslında ikimiz de soyadlarımızı bırakıp yeni bir soyadı alsaydık mükemmel olurdu ben iki soyadı kullanıyorum ama ilerde kaynanam ve çocuğumun aynı soyadı taşıması fikri beni çok gıcık ediyor
Siz sizdeki kız takıntısının sebebini söylesenize bi merak
Annemler 3 kiz o uc kizinda ikiser kizlari var ailede hic erkek yokSiz sizdeki kız takıntısının sebebini söylesenize bi merak ettim
Güney bence en yusufundanDavutoğlu o zaman
EeAnnemler 3 kiz o uc kizinda ikiser kizlari var ailede hic erkek yok
Kız o paralel evrendeki manitasıyla beraberGüney bence en yusufundan
Şey gibi miEvet, din yüzünden. Anne yahudiyse yahudi kabul ediliyorsunuz ondan. İspanyolca konuşulan bir yerde annenin soyadını da kullanıyor çocuk. Unuttum neresi
abim var da onla ne ilgisi var?Babanim oglu yok mu ?
Size cin takvimi neden bu kadar batiYa onu bunu bırak da bugün çin takvimi linki yok mu?
Baska erkek cocugu varya neden uzulsunabim var da onla ne ilgisi var?babam soyum yürmicek diye üzülmedi anlatmak istediğim bu değildi
Sana çin takvimi niye bu kadar mucizevi geldiSize cin takvimi neden bu kadar bati
Dedem erkek torun gormeden gidicek aciyin biraz empati yapin ya
Soyu da ne Soyu, saray Soyu mu?
Sizin ata ata ata dedeniz ne yapmış ki mesela Soyu yaşasın?
Atatürkün ne kız ne erkek biyolojik cocugu var. Ona rağmen Soyu
Sizin dedeniz ne yapmis ki benimkisi yapsin ?Soyu da ne Soyu, saray Soyu mu?
Sizin ata ata ata dedeniz ne yapmış ki mesela Soyu yaşasın?
Atatürkün ne kız ne erkek biyolojik cocugu var. Ona rağmen Soyu kurudu mu?
Taniyan cokDevam etse nolur etmese nolur cok mu önemli bir ailesiniz? Kim taniyor ki sizi
Ne alaka ya? Benim de erkek kardeşim yok. Babamın üzüldüğünü sanmıyorum. Amcamların da evli erkek evladı yok. Eee, soyumuz mu kurumuş olacak? Soyadımız kurur. Soyadının ne önemi var? Sonuçta bana yine bilmem kimin torunu/şu aileden diyecekler, bilmem kimin torununun eşi değil.Baska erkek cocugu varya neden uzulsun
Sizi kim taniyor kiDevam etse nolur etmese nolur cok mu önemli bir ailesiniz? Kim taniyor ki sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?