• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz cocuklarin soy ismini kurutmasi kadar sacmalik var mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de bırakmam hatta esimin soyadını hiç almam diyordum. ama sonra düsündüm bebeğim olunca benle soyadı aynı olmicak sanki sadece esimin ailesine ait gibi olacaktı 😂 hasedimden değiştirdim 😂 babamın falan cok zoruna gitmisti ama. yeni kimliğim babamın evine gelmisti biz balayındayken babam ağlamıştı 🥲 gecen bana kargo gönderdi yine kızlık soyadımı yazmış kargoya 😂
Babanim oglu yok mu ?

Bence her aileye evlenirken yeni soyadı verilmeli yaa 😂 ben eşimle aynı soyadını seve seve taşırdım ama onun ailesinin soyadına geçersem sanki kendi ailemi bırakıp onların ailesine geçecekmişim gibi geldi. Yani aslında ikimiz de soyadlarımızı bırakıp yeni bir soyadı alsaydık mükemmel olurdu😂 ben iki soyadı kullanıyorum ama ilerde kaynanam ve çocuğumun aynı soyadı taşıması fikri beni çok gıcık ediyor 😂
Erkekler de eslerinin soyadini alabilmeli bazen

Soyu da ne Soyu, saray Soyu mu?
Sizin ata ata ata dedeniz ne yapmış ki mesela Soyu yaşasın?
Atatürkün ne kız ne erkek biyolojik cocugu var. Ona rağmen Soyu kurudu mu?

Dedem erkek torun gormeden gidicek aciyin biraz empati yapin ya
Atatürkün ne kız ne erkek biyolojik cocugu var. Ona rağmen Soyu
Atatürkün ne kız ne erkek biyolojik cocugu var. Ona rağmen Soyu kurudu mu?
Sizin dedeniz ne yapmis ki benimkisi yapsin ?

Ben soyadından çok memlekete takıntılıyım.Evlendiğimde e devlette eşimin memleketini görünce üzülmüştüm.Hadi soy bi nebzede insan evlenince kütük ne diye değişir anlamam.
Evlendiğimde eşimin soyadını almıştım.Ama 4.yılda memleketim değişti soyadımda babamdan iz taşıyayım diye bir his beni sardı.E devlettende başvuru yapılıyordu.Yapıp değiştim kimliğimi.İki soyadı kullanıyorum.

Baska erkek cocugu varya neden uzulsun
Ne alaka ya? Benim de erkek kardeşim yok. Babamın üzüldüğünü sanmıyorum. Amcamların da evli erkek evladı yok. Eee, soyumuz mu kurumuş olacak? Soyadımız kurur. Soyadının ne önemi var? Sonuçta bana yine bilmem kimin torunu/şu aileden diyecekler, bilmem kimin torununun eşi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back