Buğlem nedir ya hahahhahaKızımın adı İpek, çok severek seçip koydum. Hemen hemen aynı zamanlarda da doğum yaptığımız bir arkadaşımıza yemeğe gittiğimizde ipek ne öyle şimdi ne güzel isimler çıktı buğlem, liva falan koysaydın ya demişti
Herkesin bakışı farklı, bence Duygu gayet güzel. Ben inci ismini de çok seviyorum kızçelerde
Ben çok severek koydum ismi, eşim Nil olsun istedi ama doğuran ben olduğum için kendisi sadece istemekle kaldıBuğlem nedir ya hahahhahaKlasik özenti tipler oluyor böyle düşünenler. Halbuki İpek ismi ne kadar feminen, ne kadar modern. Ben de çok severim İpek adını :)
tercih edilebilir Bi isim isminiz ama alelade yani sedef te. Duygudan farkı neDuygu çirkin bir isim değil ama alelade. Kızım olsa kendi ismimi verirdim
O ne be
Merhaba. Sizce nasıl Duygu? Öneriniz var mı ya da :)tercih edilebilir Bi isim isminiz ama alelade yani sedef te. Duygudan farkı ne
İlla at şeyine kelebek konmuş gibi dursun istiyorlar yani. O zaman kendileri doğursun bir Buğlem Ada.Diğer teyzelerim kuzenime "ya güzel ama normal isim başka bulamadın mı" diye eleştirdiler. E normal isim olsun zaten, dediğiniz gibi vıttırı vızzık isimler arıyorlar herhalde
İsmi Sedef değildir diye düşündüm. Yoksa Sedef isimli birinin aleladelik vurgusu yapması çok saçma.tercih edilebilir Bi isim isminiz ama alelade yani sedef te. Duygudan farkı ne
Çok teşekkürler <3İlla at şeyine kelebek konmuş gibi dursun istiyorlar yani. O zaman kendileri doğursun bir Buğlem Ada.
Duygu zarif, güzel bir isim. Ben beğendim.
Yapar yaparİsmi Sedef değildir diye düşündüm. Yoksa Sedef isimli birinin aleladelik vurgusu yapması çok saçma.
Gayet guzelMerhaba. Sizce nasıl Duygu? Öneriniz var mı ya da :)
İkisi arasında seçim yapılacaksa oyumu Deniz'den yana kullanıyorumÇok teşekkürler <3
Millete kalsa mila lina lila deyip duruyorlar. Kedi ismi gibi. Klasik ve modern bir isim istiyoruz yahu. Peki sizce Duygu mu Deniz mi? Ya da öneriniz varsa rica etsek :)
Hayatım boyunca ismi Sedef olan çok az kişiyle tanıştım. Ben şanssızımdır belki. Ayrıca sedef balkan ve ortadoğu dillerinde de aynı telaffuz ve anlamıyla var olan bir kelime. Multi-kültürel yani.İsmi Sedef değildir diye düşündüm. Yoksa Sedef isimli birinin aleladelik vurgusu yapması çok saçma.
Bizim yaş grubumuzda çok var Sedef. Yaygınlık olarak Duygu neyse Sedef de o. Bunun farkında olun da gerisi size kalmış. Ne koyarsanız koyun. Sedef de gayet güzel yeni nesil isimlere göre.Hayatım boyunca ismi Sedef olan çok az kişiyle tanıştım. Ben şanssızımdır belki. Ayrıca sedef balkan ve ortadoğu dillerinde de aynı telaffuz ve anlamıyla var olan bir kelime. Multi-kültürel yani.
Ben uzun yıllardır yurtdısındayım. Belki artık çoğalmıştır. Eskiden sınıfın yarısı duygu, yarısı esra, özlem, ebru... vs. Bu isimler çok aşırı vardı. Büyük ihtimal hala öyledirBizim yaş grubumuzda çok var Sedef. Yaygınlık olarak Duygu neyse Sedef de o. Bunun farkında olun da gerisi size kalmış. Ne koyarsanız koyun. Sedef de gayet güzel yeni nesil isimlere göre.