Kız çocuk için Duygu ismi nasıl sizce?

slnbusn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
76
134
Tekrar merhaba :) kuzenimin bebişine isim arıyorduk birkaç isim arasında kalmıştık burada çok güzel fikirler gelmişti.

Şimdi de büyük bir ısrarla Duygu ismini koymak istiyor. Hem klasik hem modern olmasını istiyor. Ama sürekli fikirleri değiştiği için kendine güvenemiyor Çocuk ileride mutsuzluk yaşamasın istiyor.

Sizce Duygu ismi nasıl, dışarıdan bakınca nasıl bir enerji veriyor? Çok eski mi kaçıyor ya da modern diyebilir miyiz?

Normal bir isim bence. Elisya vb isimlerin yanında bana göre şahane :)

Duygu çirkin bir isim değil ama alelade. Kızım olsa kendi ismimi verirdim

Bence gayet güzel isim. Vıttırı vızzık isimlere bin basar. Ne eskir ne aaa o ne denir.

Evet evet. O da zaten "eva neva" gibi komik isimler istemiyor. Şimdi herkes klasiğe döndü zaten.
Sizin başka bir öneriniz varsa almak isteriz :)
Kimse klasiğe dönmedi bir yere döndü ama neresi bilmiyorum değişik farklı farklı tuhaf isimler dolu etrafta

Geçen bir isim duydum Bahçem Paris koymuş kızına

Şimdiler de değişik olan isimler Mesela..Asel adel arya gibi gibi değişik hiç güzel değil

Ama Duygu ismi güzel

Evet evet. O da zaten "eva neva" gibi komik isimler istemiyor. Şimdi herkes klasiğe döndü zaten.
Sizin başka bir öneriniz varsa almak isteriz :)
Malesef yok ama ben annenin babanın harflerinin içinde geçtiği isimleri de seviyorum. Kendi çocuğuma öyle koydum, ikincisi ne olacak hala fikir yok

Bence gayet güzel isim. Vıttırı vızzık isimlere bin basar. Ne eskir ne aaa o ne denir.
Evet kesinlikle. Biz de öyle düşündük. :) Diğer teyzelerim kuzenime "ya güzel ama normal isim başka bulamadın mı" diye eleştirdiler. E normal isim olsun zaten, dediğiniz gibi vıttırı vızzık isimler arıyorlar herhalde

Ne derse desin mutlala bir kurp takan olacak hiç duymasın gönlümden geçeni koysun.

Hahahaah haklısınız Ama en azından sosyal medyada dalga geçilmeye başlanınca hafiften normalleştiler. Mesela Gökçe ismi en çok konulan kız isimlerinden biri olmuş :)

Peki sizin önereceğiniz bir isim var mıdır fikir açısından?

Abidik gubidik isimlerden inanın çok daha güzel. Ben yeni nesil bebe isimlerine adapte olamıyorum ben de kızıma dümdüz bir isim koydum. Bazen aile büyüğü mu falan diyorlar o kadar alışmışlar saçma sapan isimlere

Aynen öyle birde modern elit sanıyorlar ya kendini Bizim için önemli olan Türkçe kökenli olması ve hafif modern bir havası olması. Yok bilmem ne perisi, yok yunan prensesinin saçındaki simin adı hahahaaha

Kızımın adı İpek, çok severek seçip koydum. Hemen hemen aynı zamanlarda da doğum yaptığımız bir arkadaşımıza yemeğe gittiğimizde ipek ne öyle şimdi ne güzel isimler çıktı buğlem, liva falan koysaydın ya demişti
Herkesin bakışı farklı, bence Duygu gayet güzel. Ben inci ismini de çok seviyorum kızçelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…