Normal bir isim bence. Elisya vb isimlerin yanında bana göre şahane :)Tekrar merhaba :) kuzenimin bebişine isim arıyorduk birkaç isim arasında kalmıştık burada çok güzel fikirler gelmişti.
Şimdi de büyük bir ısrarla Duygu ismini koymak istiyor. Hem klasik hem modern olmasını istiyor. Ama sürekli fikirleri değiştiği için kendine güvenemiyorÇocuk ileride mutsuzluk yaşamasın istiyor.
Sizce Duygu ismi nasıl, dışarıdan bakınca nasıl bir enerji veriyor? Çok eski mi kaçıyor ya da modern diyebilir miyiz?
Elisya ilk kez duydum çok tatlı :)Normal bir isim bence. Elisya vb isimlerin yanında bana göre şahane :)
Öyle mi ben elisyadansa duyguyu tercih ederim:)Elisya ilk kez duydum çok tatlı :)
Öneriniz var mı peki? Sedef sanırım isminiz gerçekten aurası güzel :)Duygu çirkin bir isim değil ama alelade. Kızım olsa kendi ismimi verirdim
Evet evet. O da zaten "eva neva" gibi komik isimler istemiyor. Şimdi herkes klasiğe döndü zaten.Öyle mi ben elisyadansa duyguyu tercih ederim:)
Evet Sedef. Çocukluğumdan beri kızıma kendi ismimi vericam diye düşündüm. Sevdiğim kız isimleri; Elif, özge, dora, deniz, mercanÖneriniz var mı peki? Sedef sanırım isminiz gerçekten aurası güzel :)
Kimse klasiğe dönmedi bir yere döndü ama neresi bilmiyorum değişik farklı farklı tuhaf isimler dolu etraftaEvet evet. O da zaten "eva neva" gibi komik isimler istemiyor. Şimdi herkes klasiğe döndü zaten.
Sizin başka bir öneriniz varsa almak isteriz :)
Malesef yok ama ben annenin babanın harflerinin içinde geçtiği isimleri de seviyorum. Kendi çocuğuma öyle koydum, ikincisi ne olacak hala fikir yokEvet evet. O da zaten "eva neva" gibi komik isimler istemiyor. Şimdi herkes klasiğe döndü zaten.
Sizin başka bir öneriniz varsa almak isteriz :)
Evet kesinlikle. Biz de öyle düşündük. :) Diğer teyzelerim kuzenime "ya güzel ama normal isim başka bulamadın mı" diye eleştirdiler. E normal isim olsun zaten, dediğiniz gibi vıttırı vızzık isimler arıyorlar herhaldeBence gayet güzel isim. Vıttırı vızzık isimlere bin basar. Ne eskir ne aaa o ne denir.
Ne derse desin mutlala bir kurp takan olacak hiç duymasın gönlümden geçeni koysun.Evet kesinlikle. Biz de öyle düşündük. :) Diğer teyzelerim kuzenime "ya güzel ama normal isim başka bulamadın mı" diye eleştirdiler. E normal isim olsun zaten, dediğiniz gibi vıttırı vızzık isimler arıyorlar herhalde
Hahahaah haklısınızKimse klasiğe dönmedi bir yere döndü ama neresi bilmiyorum değişik farklı farklı tuhaf isimler dolu etrafta
Geçen bir isim duydum Bahçem Paris koymuş kızına
Şimdiler de değişik olan isimler Mesela..Asel adel arya gibi gibi değişik hiç güzel değil
Ama Duygu ismi güzel⚘
Oyy maşallah.. İkincisi de sağlıkla gelsin de isim önemli dğeil :)Malesef yok ama ben annenin babanın harflerinin içinde geçtiği isimleri de seviyorum. Kendi çocuğuma öyle koydum, ikincisi ne olacak hala fikir yok
Aynen öyle birde modern elit sanıyorlar ya kendiniAbidik gubidik isimlerden inanın çok daha güzel. Ben yeni nesil bebe isimlerine adapte olamıyorumben de kızıma dümdüz bir isim koydum. Bazen aile büyüğü mu falan diyorlar o kadar alışmışlar saçma sapan isimlere
Şimdiki bebelerin hepsinin ismi cennetten düşen bir şey tanesi shshshshsAynen öyle birde modern elit sanıyorlar ya kendiniBizim için önemli olan Türkçe kökenli olması ve hafif modern bir havası olması. Yok bilmem ne perisi, yok yunan prensesinin saçındaki simin adı hahahaaha