Kız çocuğuna hediye öneriniz

Mucize ugur bocegi alin sever kesin
Cocuk kitaplari da olabilir okuyorsa ailesi

Yaş grubuna hitaben oyunlardan alabilirsiniz. Benim kardeşim böyle şeyler oynamadığı için ayakkabı almıştım geçen hafta. Yada yazlık elbise veya sandalet olabilir

Ben genelde 50 TL falan annesinin yanında eline veriyorum sen ne istersen onu al buna olurmu belki bnim beğendigimi begenmezdin diyorum kolay oluyo

Cici bici ve Miniş oyuncaklarını çoğu seviyor. Barbie bebek vs alırsanız pisti olma ihtimali fazla. Zaten vardır öyle oyuncaklari.

Lego duplo nun sevebileceği bir çeşidini alabilirsin. Oğluma doğum gününde ablam almıştı. 1 yıldır pizza dükkanı türünü çok farklı şekilde kullanarak oynadı. Hem yaratıcılığı da artıran bir oyuncak.

Belli bir oyuncağı öneremem ama giysi almayın oyuncak alın mutlaka. Doğum günümde paketten giysi çıkınca içten içe sinir olurdum. Bence bir çok çocuk giysi yerine oyuncağı tercih eder.

Bence oyuncak mutfak seti de alabilirsiniz kiz çocukları mutfakla oynamayı severler

Yerin de olsam oyuncak yerine boyama seti kitabi,oyun hamuru seti vs. alirdim sanirim, kiz cocuklari bayilirlar boyle aktivitelere ozellikle bu yaslarda...oyuncagin omru en fazla bir hafta oluyor simdiki nesilde, ya kiriliyor,ya da oynamaktan sikilip bir koseye atiliyor ama guzel bir boya seti alirsan annesi her gun belirli saatte yapmasina izin verir hem oyuncaktan omru daha uzun olur hem daha faydali olur cocuk icin...

Konu sahibi butcenize 20 tl daha ekleyebiliyorsaniz baby alive alin , kizimin en sevdigi oyuncak , bende bayiliyorum ona , onsuz hicbir yere gitmiyoruz
Ben yilbasinda almistim , 4 aydir en sevdigi sey , elinden birakmaz , kres donusu kosa kosa ona gider sarilir

LOL bebekler alinacak en son bebek turu mini minnacik birseyler akseuarlari desen nahut buyuklugunde bile degil habire kayip oluyor bizde kizima kiz kardes bebek olanlarindan aldim bebegin agzina oyle kucuk bir emzik yapnislarki toplu ignenin basi ondan buyuk agzindan da cikmis mumkun degil bulunmaz bir daha,pahaliligindan hic bahsetmiyorum bile...

bunları seviyor çocuklar. benim oğlan da 4 yaşında, bizde de dağ evi var bir tane ama farklı şeylerde yapılıyor. hatta 2 yaşındaki de salça oluyor

şuna benzer bir şey. zaman zaman takılı kaldıkları oyuncaklar olur bu onlardan biri.
ben oyuncakta kız erkek ayırmıyorum oğlanların fincan seti var, kızın da hala bu oyuncak kalırsa maket evi dağ evi olacak ayıranlar için ilk 4 fotoğraf kıza daha uygun

Oyuncaklar ben çocukken çok kıymetliydi, çünkü hiç oyuncağım olmadı. Tahta çubuklardan kendim bebek yapar, elbise dikerdim. Kola kapağına bez gerer, kaş göz cizerdim. Gözüm barbi bebeklere düşerdi ama oyuncaklarımı hep kendim yaptığım için barbilere benzemeseler de gözüm gibi bakardım hepsine.

Şimdiki çocukların oyuncaktan daha çok ilgiye ve yaratıcılıklarının ilgiyle desteklenmesine ihtiyacı var. Gözlemlediğim kadarıyla çevremde çocuklara alınan oyuncaklar genelde tek başına vakit geçirmelerini amaçlayan oyuncaklar. Birlikte kaliteli zaman geçirmeyi gerektiren, emek isteyen hiçbir oyuncak göremiyorum.

4.5 yaşındaki bir cocuk, kendisi için doğum günü düzenlendiğine göre oyuncağa da elbiseye de doymustur. Ben olsam bir akvaryum bileti, çocuk tiyatrosu bileti, daha yüksek ihtimal kitap alırdım. Kitap deyince aklımıza ilk gelen de akademik başarıya odaklı zeka geliştirme iddiasındaki kitaplar ya da büyüklere saygılı olmak cinsinden ders veren kitaplar oluyor. Tübitak yayınlarının sitesinde 3 yaş+ grubunda çok tatlı kitaplar var. Bence onlardan bir set yapıp hediye edebilirsiniz. Tanesi 5 TL civarı, çok uygun fiyatta bir çoğu. Bu kitaplarla anne kız çok değerli vakitler geçirebilirler birlikte.

4 yaş grubundaki kız öğrencilerimin tamamına yakını Squishy diye bir süngerimsiyle oynuyorlar. Yani dondurma, karpuz vs. şeklinde süngerler düşünün sıkınca küçülüyorlar, sonra aheste aheste normale dönüyorlar. Dünyanın en mantıksız oyuncağı fakat çıldırıyorlar.

Yerinizde olsam yaş grubuna uygun bir hafıza oyunu alırdım, tabu tarzı resimli oyunlar var mesela. Hem eğlenceli hem eğitici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…