Mucize ugur bocegi alin sever kesinKızlar bu hafta sonu esimin yeğeninin 4,5 yaşındaki kızının dgünü partisine davetleyiz. Benim oğlum var da hiç bilemiyorum ne hediye alınır. Kız anneleri yada yakınları ana fikir verirmisiniz. Ayırtacağımız bütçe 100 tl civarı.
Zamane oyuncakları vs nedir bilemedim
Bu da iyi fikir vallaBen olsam kol saati alırdım. Cok güzel kol saatleri var bütceniz dahilinde. Hem merak edip rakamları öğrenir.
Cici bici yi inceleyeyim netten. Minisleri duymuştum. Cici bici zamane oyuncularından mi?Cici bici ve Miniş oyuncaklarını çoğu seviyor. Barbie bebek vs alırsanız pisti olma ihtimali fazla. Zaten vardır öyle oyuncaklari.
Evet küçük küçük ev aleti,meyve,sebze bilimum nesne. Özellikle simli ve az bulunanları seviyorlar.cakmalari da var onlara dikkat:)Cici bici yi inceleyeyim netten. Minisleri duymuştum. Cici bici zamane oyuncularından mi?
Ya bunu seven cocuk hic gormedim ben , genelde 17-18 yasindaki kizlar seviyor bunlari
LOL bebekler alinacak en son bebek turu mini minnacik birseyler akseuarlari desen nahut buyuklugunde bile degil habire kayip oluyor bizdeLol bebek alin
Zaten kendim seviyorum diye koydumYa bunu seven cocuk hic gormedim ben , genelde 17-18 yasindaki kizlar seviyor bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?