giysiye annesi sevinir, oyuncağa cocuk, ben olsam oyuncak alırdım. elbise mutlu etmez gibi...Kızlar bu hafta sonu esimin yeğeninin 4,5 yaşındaki kızının dgünü partisine davetleyiz. Benim oğlum var da hiç bilemiyorum ne hediye alınır. Kız anneleri yada yakınları ana fikir verirmisiniz. Ayırtacağımız bütçe 100 tl civarı.
Zamane oyuncakları vs nedir bilemedim
Hangi oyuncaklar revaçta bu aralar? Bizim dönemde monsterhaytlar vardı mesela4.5 yaşında doğum günü partisi :)) şaka şaka ben olsam oyuncak alırım bence cocuklar en cok oyuncakla sevinir
Oyuncak için diyorsunuz heralde.bugün bu ne hediye alsam konusu popüler sanırımçok zor bir şey olmasa gerek dükkana gidip raflara bakmak, en kötü ihtimalle görevliye sormak.
Lol bebekler :)Hangi oyuncaklar revaçta bu aralar? Bizim dönemde monsterhaytlar vardı mesela
O yaştaki çocuklar oyuncaklara bayılıyor. Tam adı ne bilmiyorum ama legonun o yaş gurubu için çok güzel setleri oluyor öyle bişey alabilirsiniz.Kızlar bu hafta sonu esimin yeğeninin 4,5 yaşındaki kızının dgünü partisine davetleyiz. Benim oğlum var da hiç bilemiyorum ne hediye alınır. Kız anneleri yada yakınları ana fikir verirmisiniz. Ayırtacağımız bütçe 100 tl civarı.
Zamane oyuncakları vs nedir bilemedim
Bunu duymuştum. Barbi gibi bişey olsa gerek. Tşk ler.Lol bebekler :)
4,5 yaş için uygun bir oyuncak değil diye biliyorumBunu duymuştum. Barbi gibi bişey olsa gerek. Tşk ler.
LEGO duplo sanırım, ve evet çok eglencelilerO yaştaki çocuklar oyuncaklara bayılıyor. Tam adı ne bilmiyorum ama legonun o yaş gurubu için çok güzel setleri oluyor öyle bişey alabilirsiniz.
Evet sanırım o, yeğenim çok severek oynuyor ben bile oynuyorum onunlaLEGO duplo sanırım, ve evet çok eglenceliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?