Kız çocuğuna hediye öneriniz

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar bu hafta sonu esimin yeğeninin 4,5 yaşındaki kızının dgünü partisine davetleyiz. Benim oğlum var da hiç bilemiyorum ne hediye alınır. Kız anneleri yada yakınları ana fikir verirmisiniz. Ayırtacağımız bütçe 100 tl civarı.
Zamane oyuncakları vs nedir bilemedim

giysiye annesi sevinir, oyuncağa cocuk, ben olsam oyuncak alırdım. elbise mutlu etmez gibi...

O yaştaki çocuklar oyuncaklara bayılıyor. Tam adı ne bilmiyorum ama legonun o yaş gurubu için çok güzel setleri oluyor öyle bişey alabilirsiniz.

Ben 3 yas ustu cocuklara kiyafet, bebek ve araba falan almayi sevmiyorum. Anne babalari yeterince aliyordur zaten. Daha farkli, eglenceli seyler aliyorum genelde. En son yigenime kinetik kum seti almistim. 3.5 yasinda o da. Cok mutlu olmustu. Ablam pek sevinmedi ortalik batiyor diye ama yigenim fazlaca memnundu hikaye kitabi seti aliyorum mesela. Ucgen hikaye kitaplari var. Masa ustunde kullanilan. Onlardan almistim yine yigenime. Ahsap oyuncaklar aliyorum mesela. Degirmenler, arabalar v.s cok cesidi var. Boyasini da aliyorum yanina. Kendi oyuncagini kendi zevkine gore yaratiyor. Ben daha cok boyle seyleri seviyorum. Cocuklarin da hosuna gidiyor.

My little Pony, polly pocket bebekler, minişler favorileri 4 yaşındaki kızımın :)
Lego çok seviyor.
Bir de farklı farklı boyalar, sevdiği karakterlerin etkinlik kitapları vs.
Ahşap maket bir de.

Eğitici etkinlik kitaplari var 2 yaştan itibaren her yasa uygun. Dikkat gelistiren kitap setleri. Biz cok seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…