Kiz bende gerginlik yaratiyor

Doğrusu da o zaten. Ben de sevgilisi olanlara dahi daha mesafeli oluyorum. Ne gerek var mıçmıç olmaya.

aynen ama işte bazı kadınlara daha mı cazip geliyor nedir anlamadım. gelen kadın evliydi ve çocuğu vardı. eniştemde yakaladık bi telefonla görüşme olayı ondada kadın evli ve ufak çocuğu vardı. yani bekar olan da bi nebze dicem de evli kadın nasıl yapıyor böyle bir şeyi aklım almıyor doğrusu

Ben hic kiskanc biri degilim yine kiskanclik degil ama hislerimi anlatamiyorum cok rahatsizim boyle icimde garip bir his var rahatsiz oluyorum. 1 senedir takipteyim ilķ defa bluetooth u gorunce soyledim ona cunku bana hic onunda geldigini soylememisti. Aptal biri degilim onu da biliyor sorun kendisindeyse kendisine ondaysa mesafeyi arttirarak cozum getirecegini düşünüyorum

Bence sizinkisi biraz da hamilelik hassasiyeti. İnsan sinir olur. O konuda haklısınız ama kıyafet ve konuşma tarzından da insan şikayet edilmemeli bence. Kadında erkekte nerede duracağını bilmeli.

sekreterimiz 50 küsür yaşında ve çok görmüş geçirmiş bir kadın. ticari çevresi olmuş fazlasıyla. o bile o kadar rahatsız oldu ki anlatamam

teşekkür ederim :) inşallah kadınla tanıştıktan sonra sorunun kadından kaynaklı olduğu sonucuna varırsınız. öyle gibi görünüyor da yinede tanışıp tahlil edin içiniz rahat etsin :)

İnşallah oyle oldugunu hissediyor ve oyle umuyorum. :) eger oyleyse bir daha yaklasamaz zaten sakin biriyimdir ama tepkimi kibar bir sekilde belli ederim ona

Anlam veremedigim tek sey o kadar genç yakisikli bekar erkekler varken neden evli erkeklere göz dikerler... evli bir bayan olarak öyle bayanlari gördüğüm zaman sacindan tutup kafasini duvara carpmak geliyor icimden..gozlerini tornavidayla oymak var...erkeklerde ne guzel hanimlari varken ne işleri olur orta mallariyla hala anlam vermiş degilim...

Eşinin bu kızla olan durumunu,tam tersine çevirip düşün.yani senin normal erkek bir arkadasinla böyle bir durumun olsa eşin ne yapar,sen ne yaparsın.eşin mesafe koymuyor gibi geldi.

Ben yapacağımı yazayim öyle bir durumda giyinir kuşanır süslenir ve is yerine gider direk kizi bulur eşimi ziyarete geldim odasi ne tarafta der ona yolu göstertirim sonra da aa gecen kadeh forosu gonderen kizdin demi sen der dalga gecerdim hadsiz sinir ya

Canım o kızı arayıp direk eşimi bir daha aramiyorsun sen gözüme çok battin derim. Gıcık gıcık konusursada iş yerine gidip hiç umrumda olmaz eşim ya kenara geç yada milletin içinde seni rezil edeyim derdim. Bir daha kesinlikle kocamın yanına sokulmaması için elimden geleni yapardım eşimi de iyi kalaylardim. Bir kızı azarlayamiyorsun sende de yilisiklik var diye.

eşinin nesine güveniyosun pardon da.
arabasına bindiğini söylemiyo, sen takip etmesen bu abuk subuk yazışmalardan haberin yok.
eşinin üstüne gidince yapıştı ayağı yapıyo sana.
açık açık söyleyemiyo mu kızım ben evliyim benden uzak dur saçma sapan şeyler yollama diye.
istemem yan cebime koy hesabı sizinkisi.

Haklısın canim inan çok da sabirlisin sen.

Benim eşim de üniversitede akademisyen, sık sık gidiyorum iş yerine ben de. Bir gün öğrencinin biri geldi eşi olduğumdan habersiz. Yeni ogrenciymis daha tanımıyor eşim de. Resmen kız masaya ellerini dayadı eşimin yüzüne 10 cm mesafede dert anlatıyor hocam sınavdı bilmem neydi falan diye, eşim de hep öğrencilere "kardeş" diye hitap eder. "Kardeş biraz uzaklaş" dedi. Kız tuhaf tuhaf " aa niye hocam" dedi. Ben dellendim. "Tatlım sen şöyle otur diye kolundan tuttum oturttum karşıdaki sandalyeye.Iş yeri olmasaydı herhalde saçlarına yapismistim. Sonra kendimi tanittim "ben x hocanizin esiyim, mesafenize dikkat edin.resmi olun, siz de hukukçu olacaksınız" dedim. O günden beri fakültede her öğrenci beni görünce "merhaba hocam" diyor ayrıca kimse de öyle laubali olamıyor

Ben çok sabırsızım dellendimi de önüme kimse çıkamaz, sen iyi sabretmissin. Iş yerine gitmen ve kendini göstermen gerek. Bu iş ilerlerse de o kiza da esine de tepkini sert bir sekilde koy

merhaba,

böyle bir durum enim arkadaşımın başında vardı... ama olayın bütününü görebiliyordum kısaca şöyleydi...
aslında ben adamla iş arkadaşıydım, ve ailecek görüşüyorduk. eşiyle de çok samimiydik, o yüzden kızcağız benimle herşeyini paylaşıyordu.

neyse bizim oğlana takılan kız aynı sizin anlattığınız gibi yaklaşıyordu... bire bir aynı... ama bizim oğlan aynı yine sizin anlattığınız gibi pas vermemezlik yapmıyordu.... bildiğin ego tatmin edip, keyif alıyordu...
yani beğenilme, ilgi egosunu okşatıp karısını da yukarıda anlatılanları anlatıyordu...

kısacası sizin kocanızda benim arkadaşım gibi yapıyor olabilir.

ego tatmini ama no aldatma :)

sevgiler.

Valla kizlar cumartesiyi bekleyeceğim. Ben cok sabirliyimdir gucluyumdur de esim bilir bir yanlısıni gorsem 3 aylik evlilik demem birakir giderim. Eger egosunu tatmin ettiyse de yada gercekten anlamadiysa da artik bildigimi ve rahatsoz oldugumu biliyor. 1sene yemin ederim dememek icin sabrettim ve gozlemledimm. Ama o kadeh ve Bluetooth beni cileden çıkardı. Esime bilmiyorum neden ama cok güveniyorum kiz mutsuz bir kiz esimin konusmalarinda hep benden bahsetmis ekip arkadasi bir kiz daha var cok severim onu o hep der valla cok sanslisin diye. Cevremde bizi tanıyanlar sevgili oldugumuzdan beri hep esimi cok takdir ettiler. Onun masum sevgisine cok güveniyorum inşallah cumartesi günü anlayabilirim durumu. Beni rahatsiz eden birseyler var evet ama anlayamiuorum. Esim neden gizliuor onunda arabaya bindigini halbuki rahatsiz oldugumu o kizdan daha once hic bahsetmemistim. Kafam cok karisik esime güveniyorum ama icim cok huzursuz. Ben esime en bastanda konusmustum ozaman sevgiliydik beni aldatma da dedim insan gibi gel olmuyor ben birinden etkilendim de yollarimizi ayiririz. Onun disinda maddiyata herseye göğüs gererim ama baska bir kadina ne simdi ne de evlendigimizde tahammul etmem demiştim. Bir arkadaşımız aldatilmisti konu oradan açılmıştı. Esimim birsey hissettigini düşünmüyorum ama kizin ilgisini kesmek istemedi belkide bilmiyorum kafam cok karisik. Yoksa telefonu ortada birakmazdi mesajlari silerdi. Esim hic telefonunu temizlemez.

Merhaba Teşekkürler peki esi nasil durdurdu anladi mi yada arkadaşıniz napti

Tam dayaklikmis. Calisma saatlerimiz ayni ve is yerlerimiz cok ters fakat ben bir yolunu bulup gidecegim canim

Hakikaten. İnsanları anlamak güç.

Canım öncelikle kendini doldurma, bence eşinde bir sıkıntı Yok , benimde çevremde var böyle yılışık tipler, iş yerinde erkek arkadaşlarla fazla samimi olan vs. Adamlar alışmış öyle kabul edilmiş . Senin burda sıkıntı edeceğin tek konu eşin ona karşı bir adım atmasın, yani yapmıştır demiyorum da belki gönlü kayar (onu da sanmıyorum adam seni seviyor, yapsa daha önce onla ilişki kurardı) sen içini ferah tut, uyanık ol, eşine de gerekli uyarıyı yapmışsın, bundan sonra bişey yapacak olursa da ona göre davranırsın. Ben eşinin ona prim vereceğini sanmam, ama Allah şaşırtmasın yinede

Valla canim abartmiyosun
Ama esin rahatsız olduğunu anladigindan herhalde o kızın konusunu hic açmamız.
Bende iş whatsaptan konusulmsmali
Toplantı ve ya iş ortamı denen şeyler var.
Eşin o kızi engellesin.

Eşin yüz vermişte vermiş hiç uyarmamis kadeh resmi atmasina. İstemem yan cebime koy. Fingirdemek gibi tövbe yarabbim. .
Eşin sana çok büyük saygisizlik yapmış, eşin saygısızlık yaptıktan sonra böyle basit kadınlar âlâsini yaparlar .
Yersiz kıskançlık konusu sandım ama haklisiniz.
Fakat suç daha çok eşinde basit iş arkadaşında değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…