Tek isim gokce yada duru
iki isim mi tek isim mi kararsiz kaldim ayrica gokce isminin yanina uyabilecek fikirlerede acigim. Yada genel olarak bu isimlerle
Ilgili fikirlerinize
Tek isim gokce yada duru
Tek isim..Duru ..
Tek isim daha güzel. Iki isim koydum kızıma pişmanım açıkçası.
Gökçe ismini çok beğeniyorum.
İkili kombinleriniz benim hoşuma gitmedi tabi bu tamamen zevk ve tercih meselesi
Tek başına deniz yada duru güzel
duru deren ikisinden biri olmalı bence :)
Derin ismini cok severimbence de tek isim
Sadece gökçe guzelmis
Tek isim taraftarıyım.. İki isim olunca ikinci isim boşa oluyor çünkü herkes ilk ismiyle çağırıyor.. Tabi kısa ve uyumlu çift isimler var onlar ikisi bir söyleniyor orası ayrı. Ben yine de tek isim taraftarıyım.. İsimlerin hepsi güzel bence. Ama benim favorim Gökçe..
Tek isimden yanayım
Seçenekler arasında tercihim Duru
Eksik belirttigim bir kisim olmus sanirim isimleri iki kizim icin bakiyorum yani tek cocuga koymayacagimIkili isimler uygun olmamis.
Deren Deniz ve Gökçe isimleri tek baslarina cok guzel.
Derin ismini oldum olasi sevmem.
Duru da cevremde cok oldugu icin cok sikıldıgm isimlerden biri oldu.
Deniz ve Deren isimleri cok güzel.
Ne guzel ikiz hem deiki isim mi tek isim mi kararsiz kaldim ayrica gokce isminin yanina uyabilecek fikirlerede acigim. Yada genel olarak bu isimlerle
Ilgili fikirlerinize
Guzel ama denizi esim istemedi sonradanDamla ve Deniz nasıl
Deniz’i esim unisex diye sonradan istemedi. Ya bende aklimdaydi aslinda.Duru—Derin yerine Duru ve Deniz çok daha güzel,birbirini tamamlıyor bence ya da Duru Defne olabilir. Ben derin ismini sevmiyorum kız ismi olarak çok dalga geçilmeye müsait bunu da düşünün bence.
Guzel ama denizi esim istemedi sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?