Anket kız bebek mi ,erkek bebek mi?

kız bebekmi erkekmi

• kız

OY: 47 22,6%
  • erkek

OY: 31 14,9%
  • farketmez sağlıklı olması önemli

OY: 130 62,5%

• Ankete Katılan
    208
ben çocukları çok severim... eqer istediqim yere tam ulaşırsam ozaman evlilik ardından çocuk.. ama oda hemencikk deil:) ama eqer olursa işşallah 2 tane erkek olur... isimleri bile hazır :)
alim ile ayaz
ayy yerimm allahh :)

sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah ama kız çocuğum olmasını çok isterim,bıcır bıcır olsun:))

arkadaşlar evlendiğiniz zaman kız bebek mi, erkek bebek mi istersiniz?

aman ne kız evladı,ne de erkek evladı gibi bir ayırım yapmam sağlıklı olsun benim için yeter.ama şuan bir oğlum var kardeş yapmak istiyoruz yanına ama eşim kızımız olsa birde onun tadına varalım der,bende ne farkeder sağlıklı olsunda o bana yeter...

bence kız,erkek arkadaşımca erkek :) yani fark etmez:)

valla hep bi kızım olsun isterdim allah bilio yaaa oğlum var çok şükür doğduğunda zaten ne kadar önemsiz bi konu olduğunu anladım ama anacım kıyafet almaya gelince offfff offffff kızlara müthiş şeyler var erkeklere belirli şeyler yaffffffffff ama çok şükür allahıma oğluma manyağım ben yaaaaa

benimde 1 yaşında bi kızım var benim içinde hiç farketmez sağlıklı olması herşeyden önce gelir...

oğlum olmadan önce kız çocuğuna çok hevesim vardı. şimdi anladım ki cinsiyetin hiç mi hiç önemi yok. annelik çok güzel bi duygu. eli ayağı düzgün olsun.sağlığı yerinde olsun yeter arkadaşlar.

Benim kopyam bi kızım olsun istiyorumjeyyar Nedense hep kız çocuğu istiyorum.En iyisi bi kız bi erkek olsun.şakkıdı siparişle olmuyor ama:sm_confused:

En önemlisi sağlıklı olması tabiki..Ama ben hep kızım olmasını istedim...istiyorum..isteyeceğim...yerimseniben Şöleeee sağlıklı,bıcır bıcır, olsun.Ben onu süsleyim..Saçalrını falan yapayım..Hem de bana arkadaş olsun ileride..yerimseniben

ay koonuya uygun degil ama bunlar senin dügün resmin mi? ay cok güzel resim hastasiyimda :) sorum nilüfere

evet kiz icin cooook güzel seyler var firfirli esyalar, mini etekler hep süslü püslü ama olsun erkeklerde yakisikli oluyor, yeter ki saglikli ve hayirli bir evlat olsun...

valla cinsiyet ayrımı yanlış belki ama ben hep kız istedim allah kız verdi cook mutluyum

Allahımdan sağlıklı olmasını istiyorum. beni bu konuda stres yapanlara ve yok yere hırslanadıranlara da çok kızıyorum.

cinsiyeti hiç önemli değil..sağlıklı sıhhatli ve tabiki hayırlı bir evlat olsun yeterryerimseniben

eskiden kız isterdim, şimdi erkek olsun diyorum.
babasına benzesin(henüz baba adayı bile yok ama muhtemelen seçceğim kişi aşık olacağım insan olacağından)
aşık olduğum erkeğe benzeyen bir erkek daha süper oluryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…