Anket kız bebek mi ,erkek bebek mi?

kız bebekmi erkekmi

• kız

OY: 47 22,6%
  • erkek

OY: 31 14,9%
  • farketmez sağlıklı olması önemli

OY: 130 62,5%

• Ankete Katılan
    208
tabiki önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması ama eğer seçebilme şansım olsaydı bir kızım olsun isterdim.şöyle cicili fırfırlı elbiseler giydirebileceğim saçlarına kurdelalar takabileceğim süsleyebileceğim bir melek isterdim ama allah bana evlat nasip etmedi ne yazık ki..

Herseyin basi saglik...
Saglikli oldugu sürece önemli degil kizmis erkekmis
allah hayirli evlat nasip etsin

Ben Ilk Hamile Kaldiğimda Erkek Bebek Istiyrodum ... Erkekti Bebeğim Ama Sonrasinda Hamileyken Ve Doğduktan Sonra çok Problem Yaşadim şimdi Maşallahi Var Ama şimdiki Kararim 2. Kez Anne Olmak Istiyorum Sağlikli ömürlü Hayirli Bir Evlat Olsun Istiyorum Kizx Olsun Sağlikli Olsun Yine Oğlum Olsun Ama Sağlikli ömürlü Hayirli Evlat Olsun Herkeside Ayirim Yapmamaya çağiriyorum Sağliklisini ömürlüsünü Hayirlisini Dileyelim Arkadaşlar

eli ayagı duzgun saglıklı olsunda kız erkek farketmez diyoruz ama benim bır tane kızım var bırde oglum dıyorum kızımıda ontane oglana degısmem iyiki dogduŞeniz

rabbim hayırlı evlat versin kzı erkek hiç farketmez yıllardır dua ediyorum bir evlat daha diye ama bazen düsünüyorum da rabbim sağlıklı bir evlat verdi hiç olmayanlara versin die versin de kız erkek yani hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlat aman duyğulandım gene ya

bir evladını kaybetmiş bir anne olaral..tabiki sağlık derim......
yanlız iki çoçuk sahibi olmak isteyen bi bayan olarak ta bi kızım bir oğlum olsun derim..tabiii önce sağlıkkkk.......

farketmez tabi ki sağlıklı olsun..ama kız bebek denince içim kıpır kıpır oluyor ama sanırım oğlananası :) olucam, içimde öyle bi his var...

sağlıklı eli ayağı düzgün olsun bide kzım olsun derdim.rabbimde boncuk gözlü güzel kızımı verdi.
ama 2tane düşükten sonra artık hiç bişey diyemiyorum

saglıklı olsun hayırlı olsun önce......
bırtanecık KIZIMvar bırde oglum olsa hiç fena olmaz ama ALLAHım bilir....

aşkımın genleri tasısında farketmez kız erkek ama suda var aşkım erkek bebiş delisi ( oda ava goturmek için kendı gibi avcı yapcekmiş yawws)

ya benim eşim ikizmiş 3 günlükken kaybetmişler görümceminde ikizleri var.
ben bizimde ikizlerimiz olsun biri kız biri erkek olsun diyorum ama önemli olanı hem sağlıklı hemde hayırlı evlat olması.

önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması.ama üzerine bir de erkek olursa tadından yenmez :)

Back