Anket kız bebek mi ,erkek bebek mi?

kız bebekmi erkekmi

• kız

OY: 47 22,6%
  • erkek

OY: 31 14,9%
  • farketmez sağlıklı olması önemli

OY: 130 62,5%

• Ankete Katılan
    208

dilber

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
6.067
3.552
448
arkadaşlar evlendiğiniz zaman kız bebek mi, erkek bebek mi istersiniz?

çok yakın birzamana kadar allahım eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı olsun mümkünse birde erkek olsun derdimnaniknanik..ama şimdi farketmez diyorum artık...sağlıklı olsun yeter....

haklısın sağlıklı olması birde hayırlı evlat olması önemli ....

asla ayrım yapamam hele bebek hasretiyle yanıp kavrulurken...
sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması yeter de artar bile benim için...

eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun fark etmez kız olmu erkek omuş önemi olan hem sağlığı hemde hayırı bir evlat olması

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
ama nedendir bilmem benim aklıma hep erkek bebek geliyor

saglıklı sıhhatlı olması önemlı ama kız bebısler daha bı sevımlı oluyo

önce sağlık tabiki
ama hep bir kızım olsun istemişimdir
allah nasip etmedi bana bunda da var bir hayır
bana hiç belli olmaz belki üçüncüyü de doğurabilirmmmm kızı bulmak amacıyla
DURMAK YOK YOLA DEVAMMMM

Tabiki Oncelikle Sağlikli Olsun Ama Hep Kizim Olsun Istedim Tabi Once Evlenmek Lazim:)))

sağlıklı sıhhatli olsun,eli yüzü düzgün olsun başka hiç bişey istemem.kız ya da erkek ikisi de çok kıymetli olacak.ama benim hep ilk çocuğum erkek olcakmış gibime geliyor.kız çocuklarına da çok özeniyorum.hayırlısı.....

gönlüm kızdan yana ama son zamanlarda çok kötü şeyler duyuyorum bu yüzden sağlıklı olması en önemli evlat ayrımı yapılmamalı zaten ha erkek ha kız senin canından bir can sonuçta

sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli degil. ama hayal kurarken ağzımdan hep oğlum cıkar. oğlummu olacak neşakkıdı

Kesinlikle Sağlikli Sihhatli Olmasi Yeter Ama Ezelden Beri Hep Kiz Bebek Isterdim çok şükür Ki Bir Kizim Olcakk..:dance:

tabi ki önce sağlıklı olması ama benim erkek kardeşim olmadığı için erkeğe daha çokhevesim var

öncelikle sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması tabikide , ama kızım olmasını çok isterim..

sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil tabi ki ama ben yine de ilk bebeğimin erkek olmasını istiyorum nedense :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…