- 25 Mart 2020
- 15
- 4
-
- Konu Sahibi AngelBabe15
Daha düşünüyorum içime sinen Bi isim halen bulamadım düşünceleriniz icin tesekkur ederimKırılmayın nolur, Züleyha isminde bir okul arkadaşım vardı. Herkes 'Züleyha bekletme haa' şarkısını söylerdi kızı görünce
Aklınıza yatan başka isim var mı
Niye sürekli aynı yorumu yapıyorsunuz?Kırılmayın nolur, Züleyha isminde bir okul arkadaşım vardı. Herkes 'Züleyha bekletme haa' şarkısını söylerdi kızı görünce
Aklınıza yatan başka isim var mı
Öykü, Eylül, Bilge ve Beren isimlerini çok beğeniyorum.Kizlar Bi kızım olacak inş bana isim konusunda yardım edermisinizeşim
Züleyha ismini beğenio ama ben kararsız kaldım bu isimle ilgili düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim
Çogu kisiden olumsuz cvp gelecegini dusunuyorum.. Ben çok seviyorum.. Kizima koyamadigim isim :)Kizlar peki Azra ismi nasıl
Guzel isimKizlar Bi kızım olacak inş bana isim konusunda yardım edermisinizeşim
Züleyha ismini beğenio ama ben kararsız kaldım bu isimle ilgili düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim
Bakire kız demek Azra. Hem anlamca hem de fonetik olarak çok daha güzel isimler var derim ben.Kizlar peki Azra ismi nasıl
Kizlar peki Azra ismi nasıl
Eşim klasik isim seviyor bense pek sevemiyorum çok saçma sapan modern isimleri de sevmiyorum anlam ve çağrımi önemli benim için o yüzden ikisinin ortası Bi isim arayisindayim hem ben seveyim hem eşimZüleyha ismi çok ağır bir isim.Anlami ne bilmiyorum güzeldir belki ama kulağa gelişi güzel değil.Azra ismi ondan çok daha güzel.Azra ismini eşim istemisti bir hayli direndim kızıma koydurmamak için ama Züleyha ya göre daha güzel .Benim onerecegim isimler;
Zeynep
Bilge
Zeren
Sezin
Begüm
Yelda
Betül
Serra
Klasik isimleri beğendiğinizi tahmin ederek yazdım..
Anlamı hoş ama eşim pek sevmeyebilir tesekkur ederim