Doğuma Hazırlık Kız bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

AngelBabe15

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
15
4
Kizlar Bi kızım olacak inş bana isim konusunda yardım edermisiniz eşim
Züleyha ismini beğenio ama ben kararsız kaldım bu isimle ilgili düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim

Kırılmayın nolur, Züleyha isminde bir okul arkadaşım vardı. Herkes 'Züleyha bekletme haa' şarkısını söylerdi kızı görünce
Aklınıza yatan başka isim var mı

Kırılmayın nolur, Züleyha isminde bir okul arkadaşım vardı. Herkes 'Züleyha bekletme haa' şarkısını söylerdi kızı görünce
Daha düşünüyorum içime sinen Bi isim halen bulamadım düşünceleriniz icin tesekkur ederim

İsim konusunda önerilere açığım hoşunuza giden anlami güzel olan isimler söyleyebilirsiniz kızlar

Züleyha ismi çok ağır bir isim.Anlami ne bilmiyorum güzeldir belki ama kulağa gelişi güzel değil.Azra ismi ondan çok daha güzel.Azra ismini eşim istemisti bir hayli direndim kızıma koydurmamak için ama Züleyha ya göre daha güzel .Benim onerecegim isimler;
Zeynep
Bilge
Zeren
Sezin
Begüm
Yelda
Betül
Serra
Klasik isimleri beğendiğinizi tahmin ederek yazdım..

Eşim klasik isim seviyor bense pek sevemiyorum çok saçma sapan modern isimleri de sevmiyorum anlam ve çağrımi önemli benim için o yüzden ikisinin ortası Bi isim arayisindayim hem ben seveyim hem eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…