- 19 Mart 2007
- 1.429
- 1.387
-
- Konu Sahibi AngelBabe15
Anlamı hoş ama eşim pek sevmeyebilir tesekkur ederim☺
Gökçe.Eşim klasik isim seviyor bense pek sevemiyorum çok saçma sapan modern isimleri de sevmiyorum anlam ve çağrımi önemli benim için o yüzden ikisinin ortası Bi isim arayisindayim hem ben seveyim hem eşim
Su perisi anlamı var bide hz yusufun hanımı güzelliğiyle ünlenmistirYa ben bu akşam eşime sordum bir kızımız olsa adını annemin adını koysam ....tabiki dedi.. ayşe zehra...züleyha da güzel anlamı ne ki?
Kizlar Esin ismini sormuş muydum size sizce nasıl Bi isim ne çağrıştırıyor size düşüncelerinizi merak ediyorum
Aynı ben ne klasik istiyorum nede modern isimlerEşim klasik isim seviyor bense pek sevemiyorum çok saçma sapan modern isimleri de sevmiyorum anlam ve çağrımi önemli benim için o yüzden ikisinin ortası Bi isim arayisindayim hem ben seveyim hem eşim ☺
Esin ismi nasıl sizceAynı ben ne klasik istiyorum nede modern isimler2 buçuk ay kaldı daha isim arıyoruz
Esin güzel bir isim.Esin ismi nasıl sizce
BilemedimEsin ismi nasıl sizce
Esin tek başına güzel. İki isim şart mı? Hafsa yaşlı kadın çağrıştırıyor bana.Kizlar Esin hafsa nasıl sizce
Ben hep Meva ismini dusunurum Rabbim nasio ederde olursa insAllah Meva koyacagim cennet-ül meva dan geliyor.İsim konusunda önerilere açığım hoşunuza giden anlami güzel olan isimler söyleyebilirsiniz kızlar
EcrinKizlar Bi kızım olacak inş bana isim konusunda yardım edermisinizeşim
Züleyha ismini beğenio ama ben kararsız kaldım bu isimle ilgili düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim
Züleyha ismi evet güzel bir isim, ama ben koymazdım. Biraz ağır gibi sanki.Kizlar Bi kızım olacak inş bana isim konusunda yardım edermisinizeşim
Züleyha ismini beğenio ama ben kararsız kaldım bu isimle ilgili düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim
Ve bence, lila mila luna alin lulin boyle isimler de bana uyduruktan öte gelmiyor nedense. Evet herkes cocuguna bu isimleri koymaya basladigi icin herkesin kulagi alisti anormal gelmiyor kimseye ama gercekten uyduruk gibiKizlar Bi kızım olacak inş bana isim konusunda yardım edermisinizeşim