Doğuma Hazırlık Kız bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya ben bu akşam eşime sordum bir kızımız olsa adını annemin adını koysam ....tabiki dedi.. ayşe zehra...züleyha da güzel anlamı ne ki?

Ya ben bu akşam eşime sordum bir kızımız olsa adını annemin adını koysam ....tabiki dedi.. ayşe zehra...züleyha da güzel anlamı ne ki?
Su perisi anlamı var bide hz yusufun hanımı güzelliğiyle ünlenmistir

Kizlar Esin ismini sormuş muydum size sizce nasıl Bi isim ne çağrıştırıyor size düşüncelerinizi merak ediyorum

Ya ben rüyamda görmüştüm eğer hamile kalıpta kızım olursa Elif Meva düşünüyorum.
Meva ismini daha önce pek duymamıştım rüyamda görünce araştırdım cennetin 3. Katıymış hiç bilmiyordum😊

Eşim klasik isim seviyor bense pek sevemiyorum çok saçma sapan modern isimleri de sevmiyorum anlam ve çağrımi önemli benim için o yüzden ikisinin ortası Bi isim arayisindayim hem ben seveyim hem eşim ☺
Aynı ben ne klasik istiyorum nede modern isimler😂 2 buçuk ay kaldı daha isim arıyoruz

Kizlar Bi kızım olacak inş bana isim konusunda yardım edermisiniz 😊 eşim
Züleyha ismini beğenio ama ben kararsız kaldım bu isimle ilgili düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim
Züleyha ismi evet güzel bir isim, ama ben koymazdım. Biraz ağır gibi sanki.
Ve gerçekten 2 isimlerden hic hoşlanmıyorum nedense. Kisa ve oz isimler daha hoş geliyor

favorilerim
Ece
Ada
Serra
Defne

Kizlar Bi kızım olacak inş bana isim konusunda yardım edermisiniz 😊 eşim
Züleyha ismini beğenio ama ben kararsız kaldım bu isimle ilgili düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim
Ve bence, lila mila luna alin lulin boyle isimler de bana uyduruktan öte gelmiyor nedense. Evet herkes cocuguna bu isimleri koymaya basladigi icin herkesin kulagi alisti anormal gelmiyor kimseye ama gercekten uyduruk gibi 😂 asel’i de evet cok koyuyorlar ama cennetteki bal irmaklarindan birinin adi degil uzgunum hanimlar, bilip bilmeden gercekten koymayin. Cennetteki İrmaklardan birinden bahsedilen bir sure’ydi galiba, o surede ırmağın cok tatli olduguna dair bahsedilirken bal anlamında kullaniliyor, yani “kuranda geçmek” kaidesiyle koyulmamali, anlami evet kotu degil konu bu degil zaten, konu sadece “kuranda geciyoooooo” diyebilmek icin her kuranda geçen konulsun diye bi sart yok.

X