- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
-
- Konu Sahibi Mislinadorak
Cnm bnde o ismi çok seviyorum ama takıntılıyım biraz..şeyda güzel isim:))
Cnm bnde o ismi çok seviyorum ama takıntılıyım biraz..
Bana biri şeyda arapçadaki şeydanirracim den geliyor sakın koyma çocuğun kötü huylu olur dedi.Bnde korktum.
Sorunca böyle şüpheli oldum işte sormasaydım da o ismi rahat rahat koysaydım.Cahillerin ne dediği belli olmuyor bazen :) şimdi sen böyle deyince bana da saçma geldiYa ne kadar saçma :) oradaki şeyda manalı bir kelime değil ki , doğrusu şeytan-ı racim. Şeyda demek çok sevmekten deli olan gibi bir şey, aşık çılgın vs o tarz bir mana :)
*O zaman dabbetül arz ‘daki betül de çok kötü bi isim
Seyda erkek ismiymiş şeyda değil.Seyda mı Şeyda mı? Şeyda ise kız ismi, iki tane de bayan tanıdığım var
Şifa iyiymiş :)Deva ve şifa isimleri nasıl
Sevde ismini de severim ya en iyisi sevde ve şeyda isimleriSeyda hocalar a alimlere deniliyor canım ve hep erkek oluyorlar yani kıza bu ismi koyarsan çok tuhaf olur. Sevde olabilir
Onunla alakasi yok ama yine de çok güzel bir anlamı yok. "Çılgın"demek bildiğim kadarıylaCnm bnde o ismi çok seviyorum ama takıntılıyım biraz..
Bana biri şeyda arapçadaki şeydanirracim den geliyor sakın koyma çocuğun kötü huylu olur dedi.Bnde korktum.
Hayırlı olsun inş gönlündeki olur :)Ben dün rüya gördüm kiz bebeğim oluyormuş ve emziriyormusum annem de adını Ayşe Sare diyormuş.İki oğlum var inşallah kızdır diye ümit ediyorum tabii önce sağlık ama kız çok istiyorum
Kiizimin ismi Ayse Sare..Ben dün rüya gördüm kiz bebeğim oluyormuş ve emziriyormusum annem de adını Ayşe Sare diyormuş.İki oğlum var inşallah kızdır diye ümit ediyorum tabii önce sağlık ama kız çok istiyorum
Ayyy ben de ayni ruyayi gordum sey yani bebisim dogmus emziriyordum kizdi .Cinsiyeti ogrenince cikcak ruya ters mi duz mu cikti :))Ben dün rüya gördüm kiz bebeğim oluyormuş ve emziriyormusum annem de adını Ayşe Sare diyormuş.İki oğlum var inşallah kızdır diye ümit ediyorum tabii önce sağlık ama kız çok istiyorum