Doğuma Hazırlık Yeğenime isim önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
2.701
6.744
158
27
Merhaba herkese öncelikle. Ablamın 4. gebeliği şu an. 2 kızı, 1 oğlu var. Bu bebeği de kız olacakmış. Sağlıkla gelmek nasip olur inşallah.
Kayınvalidesi geçen yıl vefat etti. Onun ismini koyacaklar fazile ismi. Yanına da ek isim düşünüyorlar. Fazile ecrin akıllarına şimdilik. Fazilenin yanına anlamı da güzel isimler önerirmisiniz konuyu ablam için açtım.

Allah bağışlasın öncellikle ❤

Ecrin kötü bir tercih olur bence.
Kulağa hoş gelmemesini geçtim (ki bu zevk meselesi)
Anlamı yanlış biliniyor, iyi araştırın. Allah'ın hediyesi değil gerçek anlamı.

Fazile Feyza
Fazile Ceyda
Fazile Ceren
Fazile Esra

Tamam teşekkür ediyoruz öneriler için okutacağım ona da.Biz Allahın hediyesi sanıyorduk demekki yanlış biliyormuşuz araştıralım.

Fazile’nin numorolojisine baktım
2.çakra (cinsel çakra-annelik tecrübesi)
4.çakra (kendini ifade yeteneği-milli değerler)
7.çakra (3. Göz - 6. His kabiliyeti )
Kapalı kalıyor bunları tamamlayacak bi yan isim bulmak lazım.
Yaprak ismi7.çakrayı besliyor( G,Ğ,P,Y olmalı)
Damla ismi 4. Çakrayı besliyor ( D,M,V olmalı)
2. Çakra için ise B,K,T harfleri olmalı

yani soyisimde önemli tabi. Eğer 2-7-4 çakraları besleyecek parantez içinde yazdığım harfler soy isimde varsa olmayanlara yönelmek lazım.
Eğer burdan yürürse doğum tarihinin getireceği rakamlar ek güçlendirme desteği olmuş olur :)

Fazile Sena önermiş biri güzelmiş o. Olabilir.

Merhaba herkese öncelikle. Ablamın 4. gebeliği şu an. 2 kızı, 1 oğlu var. Bu bebeği de kız olacakmış. Sağlıkla gelmek nasip olur inşallah.
Kayınvalidesi geçen yıl vefat etti. Onun ismini koyacaklar fazile ismi. Yanına da ek isim düşünüyorlar. Fazile ecrin akıllarına şimdilik. Fazilenin yanına anlamı da güzel isimler önerirmisiniz konuyu ablam için açtım.
FAZİLE MEVA
FAZİLE GÜLCE

Fazile Betul
FaZile zeynep
Fazile meltem
Fazile elif
Fazile sultan
Fazile derya
Fazile Busra
Fazile esra
Fazile kübra
Ana baba ismi koymak tatlı bi adt ama nebileyim ismi güzel değilse de koymamak lazım.

Back
X