- 16 Şubat 2019
- 150
- 244
- 103
- 47
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Yok hiç karışmadı.Sen koy Senin hakkin dedi.Hatta ben ısrar etmiştim sen ne istersin diye.Ama bana bıraktı sağolsun.Eşiniz fikir yürütmedi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiç karışmadı.Sen koy Senin hakkin dedi.Hatta ben ısrar etmiştim sen ne istersin diye.Ama bana bıraktı sağolsun.Eşiniz fikir yürütmedi mi
Normalde isim koyma konusunda bayanları daha baskın görürdüm.Bizde öyle değil...İşte arkadaşlar diyor kızıma şu ismi koydum...Bizde öyle bir şey yok.Ama eşim öyle çok da baskın değil.Ben işte isim çıkarıyorum liste halinde eşim seçiyor.Asel koyacaktık millet herkeste duyuyoruz dedi.Ben Duru istedim(kendi ismime benzetiyorum diye).Ve çok beğeniyorum ismi.Asel Duru koyalım dedik.Ama zaten ilk ismiyle çağrılır.Sonra Aselden vazgeçip Buğlem beğendik.İntten okudum onla da dalga geçenler olmuş.Eşime sadece Duru koyalım dedim istemedi sadece Duru olmasın iki isim koyalım dedi.Belki kendi ismime benziyor diye bunu güç geçirme diye mi algılıyor anlamadım ama bence çok güzel bir isim.Sizce bu konularda nasıl davranılmalı?Nasıl orta yol bulunulmalı?Zormuş bu işler.Allahtan başka karışan eden yok...
Valla herkes Duru demiş.Eşim istemiyor ilk isim olarak Duruyu maalesef.Asel cenneteki bal ırmağı demek kuranda geçiyor
Duygudur benceSoru
Konu
Doru
Bende bunları buldum![]()
Feda mı? Ben fide yani filiz anlamında diye biliyordum.Anlamına baktım da feda edilmek anlamına geliyor.Kulağa hoş gelse de koyamam☺
Kuranda o cümle içinde geçiyor anlamında dedim.Durunun çok yaygınlaştığını bilmiyordum nerede bu aseller durular benim etrafımda yok biAsel bal ırmağı değil sadece bal demek.
Duru ismi çok güzel bir isim aslında ama çok yaygınlaştı, önereceğim isimler Duru'nun yanına hiç yakışmadı bence tek güzel
Komşumun kızının adı Beril , Beril Duru kulağa hoş geliyor aslında...